Uudenvuodenlupaus

Tiedättekös, mikä olisi mahtavaa? Sellainen järjestelmällisyys, että kirjoittaisi jonnekin ylös lakat ja laatat, joita on käyttänyt. Teettekö te niin? Tämä lakkaus on 1,5 kuukauden takaa ja sain ihan tosissaan kaivella muistilokeroitani, että sain palautettua mieleen käyttämäni lakat ja laatat.

Joskus mulla oli tapana jättää pullot pöydälle odottamaan postauksen kirjoittamista, mutta nykyään julkaisen mitä sattuu missä sattuu järjestyksessä ja ärsyynnyin pöydällä ajelehtivista pulloista. Sitäpaitsi niitä voi pöydällä myös kohdata pöydällä jonkin onnettomuus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nyt lupaan ottaa käyttöön tulevaisuudessa jonkinlaisen kirjanpidon, niin ei tarvi enää arpoa näitä lakkojen nimiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tässä lakkauksessa pääosaa esittää OPIn Tiramisu For Two. Lakka oli helppo, peitti kahdella kerroksella.
Nimettömään laitoin Lumenen Hopeahiekkaa-tekstuurilakan, joka eroaa esim. OPIn Frostysta siten, että tässä on mukana kuparin/ruusukullan sävyisiä hexejä. Lakkaa ei taida enää olla saatavilla, mutta Lumenelta on tullut uusimmassa kausikokoelmassa vähän samantapainen tekstuurilakka. Julkaissen sen sitten joskus helmikuussa;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimauslaatta on BPL-026 ja käytin leimauslakkana OPIn Worth A Pretty Penneä. Se ei ole täysin peittävä, vaan jätti utuisen ja kauniisti kimaltavan leimausjäljen.

Hopeaa piti saada muuallekin, joten lisäsin pari niittiä etusormeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Varsin sievä lakkaus, joka muistuttaa taas siitä, että pitäisi käydä nudelakat läpi ja karsia pois epäsopivat, joita siellä ihan varmasti on. Ehkäpä siinä olisi ensi vuoden uudenvuodenlupaus? Kai semmoisen voi tehdä vähän etuajassa:)

 

28 thoughts on “Uudenvuodenlupaus

 1. Ihan mielettömän kauniit kynnet! Mä löysin onneksi ton Lumenen melkein vuoden etsimisen jälkeen. En ole kyllä vielä kynsille saanut mutta on se vaan kiva, että se on tuolla laatikossa turvassa. Hitto mikä hamsteri mä olen :D. Mulla kanssa pyörii pullot pöydällä, kunnes olen kirjoittanut postauksen. Onneksi pullokuvista näkee tosin aika pitkälle mikä lakka on kyseessä. Mutta esim. OPIn nudeja on tosiaan vähän kertynyt tännekin eikä kuva kerro aina koko totuutta :). Nyt mun alkoi vielä tehdä mieli tätäkin OPIa. Ihan varmasti mulla ei ole tällaista sävyä!

  1. OPIn nudeja on tosiaan aika liuta mullakin ja kuvista niitä ei aina erota. Samoin leimauslaattojen kanssa on pulassa jos lakkaamisesta on vierähtänyt enemmän aikaa, mä en ainakaan niitä muista. Nyt tähän tulee muutos, laitan visusti ylös kaiken jatkossa:D

 2. Voi hyvät pyssyt että on taas ihan napakymppilakkaus! Multa kesti tovi, ennen kuin pystyin ees kommentoimaan, kun tuijotin vaan silmät suurina. Itseltänikin löytyy toi Tiramisu For Two, joten pitänee kokeilla jotain copycattia tästä myöhemmin lomalla. Nyt mun kynnet on niin lyhyet ja katkeilleet ja surkeat, että tekisi mieli vain parkua. Ei näköjään auta tehohoidot eikä ravintolisät, kun on huonoilla geeneillä syntynyt.

  1. Totta on, että geenilotossa ei kaikkia onni suosi tältä osin, ikävä kyllä. Aika paljon voi pelastaa tehohoidoilla ja muilla, tai ainakin tilanne voisi olla pahempi ilman niitä. Toivottavasti saat kyntesi kuntoon – ja onneksi lyhyetkin kynnet voi olla kauniit kun päällä on sievä lakka.

  1. Niitä pesee ja linkoaa täältäkin ensi viikolla kun tuuttaan kaikki tekemäni eetteriin aaton huitteilla:D No ei niitä nyt tainnut olla kuin kahdet sentään;)

 3. Tosi kaunis lakkaus. Mulla olisi yksi kysymys sulle, kun googlettelemalla en löytänyt muilta samoja kokemuksia. Eli siis en ole koskaan käyttänyt minkäännäköisiä aluslakkoja värilakkojen alle, mutta viime viikolla ostin Mavalan hoitavan aluslakan ja kun laitoin siihen päälle pari kerrosta OPI:n värilakkaa niin seuraavana päivänä värilakassa näkyi tosi rumia halkeemia ihan joka puolella. Koskaan ennen ilman aluslakkoja mitään halkeamisefektejä ei ole tullut niin mistäköhän tuo voisi johtua? Laitoinko liian paksusti aluslakkaa vai mättääkö joku muu?

  1. Kiitos kommentista! Mä koitin kovasti miettiä, mistä voisi olla kyse ja kyselin blogikollegaltakin vinkkejä, mutta kumpikaan meistä ei osannut ihan varmoja arvauksia heittää. Annoitko aluslakan kuivua kunnolla? Joskus, jos sitä on liian paksu kerros tai se jää märäksi, värilakka voi käyttäytyä kummallisesti. Samoin olen huomannut, että pullon pohjalta kaivettu, paksuuntunut jämä-aluslakka saa herkästi värilakat kuplimaan.

   Mulla ei ole kokemusta Mavalan aluslakoista, mutta marketeista saa esim. Essietä, jolla on useampiakin hyviä aluslakkoja kuten First Base. Noin yleensä aluslakkaa on hyvä käyttää, koska se suojaa kynsiä värjäytymiseltä ja parantaa värilakan kestoa.

   1. Okei, kiitos vastauksesta. Pitää ensi lakkauskerralla koittaa laittaa vähän ohuempi kerros aluslakkaa ja katsoa muuttuuko tilanne vai pitäisikö kokeilla sitten jotain toisen merkkistä aluslakkaa :)

 4. Todella sievä lakkaus! Tykkään erityisesti tuosta hennosta leimausjäljestä ja noista väreistä. Mulla on muuten hirveä lista kaikenlaisia uudenvuodenlupauksia! Ensimmäisenä niistä juuri, että olisin vähän järjestelmällisempi! Ajattelin käydä koko lakkakokoelman läpi ja tehdä vihdoinkin sen excelin kaikista lakoista. Tähän järjestelmällisyyteen kuuluu myös täydellinen turhien tavaroiden raakkaaminen pois kämpästä. Olen halunnut jo pidempään tehdä tuollaisen megasiivouksen, mutta.. Idea hyvä, toteutus huono.

  1. Onneksi on vuosi aikaa toteuttaa noita juttuja, kuulostaa nimittäin aika vaativalta. Tai kyllä se menee kun vauhtiin pääsee mutta kova homma siinä on. Toisaalta lopputulos palkitsee!

 5. Ihan ehdottomasti mun vuoden 2015 lemppareiden joukossa tämä lakkaus. Hyvä harmonia ja kaunis leimaus.
  Ihanaa joulua ja kaikkea hyvää ja kivaa vuodelle 2016! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *