Uudelleensyntynyt Paris

No nyt! Nyt on Paris sellainen, kuin sen olisi pitänyt jo alunperinkin olla, että olisin rakastunut siihen ensisilmäyksellä. Lupaan muuten, että seuraavassa postauksessa tulee jotain muuta lakkamerkkiä :D Picture Polish on ollut kovin vahvasti edustettuna viime aikoina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kehitin pienen pakkomielteen lakkaan, joka oli kaikkialta loppu mutta sitten kävi niin, että jouduin tilaamaan pikakuivattajaa ja Color 4 Nailsilla sattui olemaan tätä vielä jäljellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Paris uudistettiin melko pian julkaisunsa jälkeen. Alkuperäisessä versiossa oli mukana neonpigmenttiä ja siitä syystä lakka kuivui mattapintaiseksi. Tässä uudessa sitä ei kaiketi ole ja lakan sävy on lämpimämpi, puhtaampi ja ainakin minusta paljon parempi tällaisena. Kynsillä kaksi kerrosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kavereikseen Paris sai valkoisen aksenttikynnen kera ankkuripaljetin, koska olin lähdössä pikku veneretkelle. Ankkuria olisi pitänyt vähän taivutella ennen kynnelle asettelua, koska se ei kovin hyvin sellaisenaan asettunut paikalleen. Toisena kaverina on tuttu Pretty Serious Dimension X-tekstuurilakka.

picture_polish_reborn_5

Loppuun vielä vertailu uudesta ja vanhasta, tosin tässä joutuu käyttämään melkoisesti mielikuvitusta sillä ero näkyy tuskin havaittavasti kuvissa:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ei kahta ilman kolmatta eli pullokuva vielä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Löytyykös teiltä Parisia jompana kumpana versiona?

12 thoughts on “Uudelleensyntynyt Paris

  1. Nätit kynnet! Kuvien perusteella ei eroa uuden ja vanhan Parisin välillä tahdo huomata, mutta kommenttiesi perusteella mulla on onneksi se parempi kappale. ;)

    1. Joo, sitä oli tosi vaikea saada kuviin kun ne on kuitenkin aika lähellä. Ehkä suurin ero näkyy kosstumuksessa, noita hituloita on eri tavalla noissa versioissa:)

  2. Niin nätit kynnet! <3 Mulla on reborn versio, jonka kanssa tosin pitkään tuskastelin että onko se sittenkin alkuperäinen kunnes sä pelastit ja varmistit mun epäilyt reborn versiosta! Tykkään kyllä molemmista, joten suurta virhettä ei olisi tapahtunut vaikka olisin ostanut vanhan version uuden sijasta :)

    1. Reborn on vähän korallisempi ja lämpimämpi ja tykkään kyllä siitä itse enemmän. Tuntuu jakavan mielipiteitä, instaan oli taas tullut kommenttia että moni tykkäsi enemmän alkuperäisestä:)

  3. Kyllä vaan on kauniit kynnet! Mulla on Parisin rebornversio ja tämän vertailun luettuani ja nähtyäni tykkään lakasta vielä entistä enemmän :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *