Urban Decay Naked Reloaded

Postaus sisältää mainoslinkin

Pitempään blogiani seuranneet ehkä tietävät, että luomivärit ja etenkin nudepaletit ovat heikkouteni meikkirintamalla. Urban Decayn uusin palettilanseeraus, Naked Reloaded, tuli paikkaamaan alkuperäistä, jokin aika sitten myynnistä poistunutta Naked-palettia.

Omistan entuudestaan Naked 2:n, Heatin sekä Naked Basics-paletit 1&2, mutta näiden lisäksi mulla on *köh* aika montakin muiden merkkien vastaavaa lämminsävyistä luomiväripalettia.
Reloadedin hankintaa ei voinut perustella järjellä, mutta varsinkin meikkihöpsähtäneet kanssakulkijat kyllä tunnistavat sen fiiliksen, kun ei vaan pysty vastustamaan jotakin.

Siispä tämä tapahtui:


Naked Reloaded-paletti poikkeaa jonkin verran aikaisemmista nakupaleteista.
Ensinnäkin päällysmateriaali on kangasta, mikä hieman arvelutti kaltaistani sottapyttyä. Saan paletit ryönäisiksi niin sisä- kuin ulkopuoleltakin, eikä kangaspäällysteinen paletti ole helpoin puhdistettava.

Ulkomitoiltaan Reloaded on ohuempi ja sirompi kuin muut Naked-paletit, mikä on hyvä juttu. Etenkin Heat-paletti on niin isokokoinen, että sitä ei taatusti tee mieli ottaa mukaan mihinkään.
Paletissa ei tule mukana sivellintä, mikä tuskin suurinta osaa ostajista haittaa. Mä en ainakaan käytä koskaan noita palettien mukana tulevia siveltimiä, vaikka tämän hintaluokan paleteissa ne ovatkin ihan laadukkaita. Omasta puolestani peilinkin voisi jättää pois, jos sillä saisi hintaa hilattua jokusen euron alaspäin.


Näkyvin muutos tulee vastaan paletin sisällä. Ensimmäistä kertaa Naked-historiassa paletissa on eri kokoisia pannuja, eli ne sävyt, joita oletettavasti käytetään eniten ovat suurempia. Kaksi kookkainta ovat laitimmaiset sävyt ”bribe” ja ”blur”, joissa on väriä 1,4g. Niiden vierestä löytyvät ”barely baked” ja ”boundaries” sisältävät 1,3g ja muut sävyt 1,1g väriä.

Arvostan tätä uudistusta! Paletin hinta on myös jonkin verran totuttua alhaisempi eli n. 46€.

Mattaiset sävyt ovat kuluneet omassa käytössäni eniten, koska aamuisin meikkailuun ei ole kauheasti aikaa ja siitä syystä olen jumittunut tiettyyn helppoon arkimeikkiin, jossa mattasävyt toimivat parhaiten.


Paletin heikoin lenkki on ”dreamweaver”, mikä itseäni ei haittaa koska en pidä sen sävystä. Tiedän edustavani vähemmistöä, eli useimmat muut luultavasti ovat harmissaan sävyn heikosta laadusta. Myös ”angel fire” on jotenkin murustuva, mutta muuten paletti on melko tasalaatuinen.
Reloaded on tervetullut lisä Naked-perheeseen, vaikka se ei tarjoakaan mitään uutta tai mullistavaa. Sävyt ovat kauniita ja toimivat monessa eri tilanteessa. Jos ei olisi näin tylsä meikkaaja, paletista saisi varmasti paljon enemmän irti.

Naked Reloaded-paletti on saatavilla mm. kicksin verkkokaupasta.

18 thoughts on “Urban Decay Naked Reloaded

 1. Tuo on ensimmäinen paletti UD:ltä minkä perään olen haikaillut. Just sellaisia sävyjä mistä pidän. Ja huomenna on palkkapäivä…… oi että tämä ei pääty hyvin. =D

 2. Ah, oon tykänny tästä paletista niin paljon! Retro ja Reputation on mun ehdottomat suosikit, ja Retroa oon käyttäny viime aikoina melkein jokaisessa arkimeikissä. Muutama sävy, esim.juuri tuo Dreamweaver on vähän kökkö, mutta oon käyttänyt niitä ihan onnistuneesti kostealla siveltimellä ?

  1. Luin kans tuon vinkin, että kostealla siveltimellä voisi toimia paremmin. Retro on myös mun lempisävy ja piristävä väripilkku paletissa:)

 3. Tää on kyllä paletti, jonka tulen hankkimaan seuraaksi. Täynnä sävyjä joita käyttäisin arkimeikissäni. Tykkään, että sopiva sekoitus mattaa ja shimmeriä.

  1. Ainoaksi miinukseksi tässä laskisin täysin mattaisen ja hyvin vaalean sävyn, sen otan useimmiten itse jostain toisesta paletista. Muuten on kyllä oikein mainio setti!

 4. Tää paletti on kiinnostanut myös mua, enhän omista yhtään ”tavallista” Naku-palettia vielä :’D Tätä ois kiva päästä katsomaan ihan livenä, mutta täällä päin ei mahkuja siihen ole. Mutta luulen, että tää jää kyllä kummittelemaan takaraivolle, lie vaikka tulisi hankittuakin jossain vaiheessa :) Hyvät swatchit oot saanu tästä tehtyä, kiitos!

  1. Jos saisi omistaa vain yhden Nakun niin kallistuisin tähän tai ehkä Heatiin. Toisaalta siinä on enemmän punaisen sävyjä eikä se ole aivan yhtä käyttis kuin tämä. Käy ihmeessä hypistelemässä joskus kun satut visiteeraamaan esim. PK-seudulla:)

 5. Perhana, haluan tän. Oon ehkä valmis luopumaan alkuperäisestä Nakusta, vaikka sillä onkin jotenkin pöljästi mulle tunnearvoa. Ei mulla vaan tule käytettyä sitä enää. Heatin kohtaloa pohdin yhä, se on minusta tosi vaikea paletti mutta en tiedä raaskinko kuitenkaan luopuakaan siitä. Jostain olisi kuitenkin luovuttava jos Reloadedin aion hankkia, sillä mulla ei ole meikkilaatikossa tilaa kuin muutamalle tällaiselle isommalle paletille :/

  1. Heatissa on muutama sävy, jotka olen kuluttanut ihan kuopalle asti eli paletti oli tosi kovassa käytössä silloin, kun olin sen ostanut. Nyt taas en ole meikannut sillä piiitkään aikaan.
   Noille paleteille löytyy varmasti ostaja jos päätät omastasi/omistasi luopua:)

 6. Mä luulin, ettei tää ole kummoisempi, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että sun postaus sai mun mielen muuttumaan :D Että kiitos vaan! Muhun vetoaa etenkin nuo pronssisen ruskehtavat hehkuvat sävyt ja Bucked vaikuttais myös aika kivalta :)

  1. Mä olen nyt parina päivänä meikannut noilla pronssisilla sävyillä ja vaikka meikatessa varisevat jonkin verran, niin luomilla kestävät hyvin koko päivän ainakin mun menossa mukana. Teen joka tapauksessa silmämeikin ekana, niin mua ei haittaa pieni variseminen:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *