Underwear? Under Where?

Jos kaikki lakat olisivat yhtä ihania kuin Essie Resort 2013-kokoelman Under Where?, maailma olisi totisesti parempi paikka.

Täydellinen peittävyys kahdella kerroksella, ei raitoja, ei kuplia, ei kuivumisongelmia ja kaiken lisäksi täydellisyyttä hipova väri. Rakkautta <3
Under Where? ei ole cremelakka vaan jotakin jellyn ja cremen väliltä. Crelly? Tässä yhdistyvät ehdottomasti molempien koostumusten parhaat puolet.

Tämä kokemus asettaa väistämättä melkoiset odotukset saman kokoelman In The Cab-analle mutta siihen palaamme myöhemmin.

Kun lakka on kaikin puolin ihana niin mikä onkaan parempi idea kuin kuorruttaa sen kourallisella irtoglitteriä.

Essie – Under Where?
Nyt on blingiä! Hot or not? Mii laiks:)
EDIT. Unohdin mainita, että tässä Essiessä on leveämpi jenkkisuti kuin aiemmin ja lakkaaminen sujui senkin puolesta tosi hyvin. Toivottavasti uusi sivellin tulee kaikkiin lakkoihin jatkossa!

33 thoughts on “Underwear? Under Where?

  1. Aika täydelliseltä näyttävä Essien sävy! :o Kotiutin juuri eilen kaksi ensimmäistä Essietäni, mutta tuo kyllä näyttää aivan siltä, että jos joskus on rahallisesti mahdollista, on kyllä shopping listillä aika korkealla :D Rakastan hyvinlevittyviä cremejä ja jellyjä!

  2. Ai vitsit mageat kynnet, mutta poistamiseen kuuluu varmasti kirosanoja :D
    Ihanaa, kun otat nykään kauempaakin kuvia, tulee jotenkin paremmin kokonaisuus nähtyä tai jotenkin vaan otat tosi hyviä ja kauniita kuvia :) Tosin edellisetkin kuvat ovat olleet hyviä, mutta nyt on vielä parempi!

  3. Huiput kynnet! Ihanan väriset ja sopivasti blingit, ei ollenkaan överit edes vaikka aika paljon onkin tavaraa. Tosi keväisetkin ne on. Mii laiks veri mats! ;-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *