Uhanalainen epäjellona

Hassua, miten nopeasti asiat vanhenevat lakkamaailmassa: China Glazen I’m Not Lionistakin on tullut htf-lakka ja siitä saa pulittaa helposti 15-20 dollaria ebayssa. Kaivelin omani pitkästä aikaa esiin, pyyhin pölyt pullosta ja päätin käyttää sitä aksenttikynteen tekstuurilakan tavoin. Tekstuurilakka ajalta ennen tekstuurilakkoja:)

Lakka oli tosi pahasti jankkiintunut mutta lotrasin pulloon reippaalla kädellä ohentajaa ja se oli taas käyttökunnossa. Ehkä lakasta on tullut niin vaikeasti löydettävä siksi, että se vaan katoaa kaikkien harrastajien kätköistä?

Kuvissa I’m Not Lionia on kaksi reilua kerrosta ilman päällyslakkaa. Muilla kynsillä on sitten tuoreempaa tavaraa: toinen hankintani Glam Polishin Mid-winter’d Dream-kokoelmasta, joka kantaa nimeä Arctic Freeze. Moitteeton laatu, riittävä peittävyys kahdella ja kainosteleva, vähäeleinen holoefekti joka sopii kalpeisiin talvipäiviin. Erinomaista.

Leimaukseen käytin BPS:n laattaa ja Rican Gold Diggeria, joka tuli yhtenä osallisena Täydellisen Kultaisen Leimauslakan metsästykseen. Lakan sävy on tosi kiva, ikäänkuin ”vanha” kulta mutta en tykännyt sen siivoamisesta sormilta. Ihan vihoviimeinen hitulahelvetti. Plussaa tosin siitä, että sain pieleen menneen leimauksen poistettua kynneltä teipillä. Kaikkien lakkojen kohdalla se ei toimi.

Laatta toimi oikein hyvin toisin kuin isompi, suorakulmion muotoinen laatta jonka tilasin samalla. En oikein saanut kuvioita nousemaan stamperiin vaikka kokeilin kaikkia kikkoja. Harmi, sillä siinä oli tosi kivat kuviot. Ehkä kokeilen vielä eri stamperilla kuin vakkari-suorakulmalöllöllä.

Tämä olikin viimeinen joululahjalakkani, joka oli enää postaamatta. Tai no, Glam Polishin Vidia ei päässyt blogiin asti koska tein sillä tosi nopeat ja tosi tylsät kynnet joka kaiken lisäksi unohdin kuvata ennen kuin oli myöhäistä. Testaamattomia lakkoja on kertynyt jonkin verran ja ensimmäiset kevätkokoelmien lakatkin olen jo naputellut tulemaan. Tulee taas kiire saada ”talvilakat” käytettyä alta pois:)

24 thoughts on “Uhanalainen epäjellona

 1. Mä myin oman epäleijonani joskus Sannulle, kun en koskaan tullut käyttäneeksi sitä.. Se oli sitä aikaa ennen skittlettejä ja kah, nythän sille olisi käyttä vaikka kuinka! Oh, well.

  Lakkaus on kaunis! Olen viime aikoina ihastunut ihan erityisesti näihin mintun sävyihin <3

 2. Enpä ole tajunnut, että mäkin omistan htf-lakan (ainakin siis tämän yhden), kun en kerran kauheasti kynsilakkoja keräile tai vertaile. Leinojalakka on kyllä upea!

  1. Tämä on mullakin varmaan ensimmäinen lakka, jonka olen ostanut normaalihinnalla ja sitten siitä on ajan kanssa tullut htf. Indieitä ei oikein voi laskea, niissä kokoelmia tulee ja menee sitä tahtia, että jotain viime vuonna julkaistua voi olla mahdoton löytää.

 3. No enpäs minäkään tiennyt epäjellonan olevan jo htf-lakka. Mutta samalla tavalla se mun on paksuuntunut. Kuten myös Chinan Hello Gorgeous! ja Glistening Snow… Mutta onneksi on ohentajaa olemassa! :)

  1. Onneksi toi totteli ohentajaa. Selasin vähän tavan kauppoja kuten nailsupplies ym, sieltä tätä ei löytynyt enää ja tosiaan ebayn hinnat oli 15-20 dollaria ja aika kovat postit päälle.

 4. Aivan ihastuttava lakkaus, ja epäjellona on täyttä rakkautta <3 En mäkään tiennyt että se on saavuttanut jo HTF statuksen?! Mut hyvä että, multa löytyy kaksi putelia sitä :)

 5. Onnea on oma epäjellona, ei tarvitse metsästää sitä sukupuuttoon :)

  Ja nätit on kynnetkin. Kultaiset leimauslakat ovat kyllä harvassa, ennemmin löytää vaikka hopeisia. Tietäisi vaan miksi!

  1. Totta muuten, hopeisia leimauslakkoja ja leimaukseen muuten vaan sopivia lakkoja on vaikka kuinka paljon enemmän:o Enpäs ole aiemmin hoksannut mutta nyt kun sanot niin näinhän se on:)

  1. Mun piti verrata sun luona tätä Cadillacquerin vihreään scattered-holoon, jonka nimeä en muista enkä jaksa alkaa nyt googletella, mut oiskohan nää aika lähekkäin?

  1. Kiitti! Ihmettelen myös vähän, että mulla on vielä tuo koska monta muuta samankaltaista lakkaa olen myynyt pois takavuosien glitterikammossani, mm. I Herd Thatin samasta kokoelmasta ja nyt sekin alkaa olla vähän harvinaisempi lakka jo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *