Über Chic-laattahaalinta

Kesäkuun kosmetiikkaostokset jäivät siinä määrin maltillisiksi, että päätin tilata päräyttää kuun vaihteessa vähän uusia leimauslaattoja. Hypnotic Polishilla oli -15% Über Chicin laatoista eli varsin kiva alennus ja niinpä nakkelin ostoskoriini kokonaiset kolme laattasettiä.


Onnistuneiden leimauskokemusten jarruna on viime aikoina ollut päällyslakka. Perinteisesti olen laittanut leimojen päälle Glisten & Glown HK Girliä (jota valitettavasti ei enää saa Suomesta), mutta sekin on sutannut jopa jo kuivahtaneet leimat ja aivan erityisesti valkoiset ja mustat, eli juuri eniten käyttämäni. Otin siitä huolimatta tilaukseen mukaan pullollisen tätä muutoin erittäin hyvää pikakuivattajaa, koska tilauksen postikulut lankesivat kuitenkin maksettavaksi korkeimman taksan mukaan, eikä tullausta tarvinnut Hollannista tilatessa murehtia.

Sain muuten taannoin vuosien tauon jälkeen kokeiltavaksi Konadin omaa Top Coatia, mutta se on vielä mulla testaamatta, koska en MUISTANUT sitä kun viimeksi leimailin.


Über Chic Beauty on julkaissut leimauslaattoja sellaisella vauhdilla, että heikompaa hirvittää. Jopa tilaamisajankohdan jälkeen on ilmestynyt uusi setti, nro 19. Mulle on kertynyt näitä laattoja aikamoinen pino, eli kaikki setit pl. numerot 2 ja 15. Olen jo aikaisemminkin todennut, että kuviot jossakin määrin toistavat itseään, mutta tällä julkaisutahdilla se ei ole yllätys. Mukana on kuitenkin aina jotain uutta joka sitten ns. pakottaa ostamaan.


Kuvissa näkyvät tilaamani laattasetit 16,17 ja 18. Tilaus tuli n. 1,5 viikossa hyvin pakattuna kuten aina. Ja kyllähän nää on kivoja! Mua ehkä hieman närästää laatoissa olevat isot kuviot, koska koen ne lähinnä täytteenä, mutta ehkä joku pitempikyntinen tai luovempi persoona saa niistä jotain irti.


On tässä taas hypisteltävää pitkäksi aikaa. Harmillisesti vain unohdin tarkistaa kansiotilanteeni ja niinpä kaikki laatat eivät mahtuneet olemassa oleviin kansiohini. Muutaman euron hintainen lämiskä ei enää olisi tuntunut loppusummassa, mutta eipä voi mitään.


Mitäs muiden kynsihöperöiden leimausinspikselle kuuluu?

Ps. LF Beauty Boxin arvonnan voitti nimimerkki MARJAKOO. Onnea voittajalle:)

14 thoughts on “Über Chic-laattahaalinta

 1. Myös mua kismittää nuo isommat täytekuviot, ei niistä oikeasti saa yhdestä isosta neljää kovin erilaista leimaa… Mä en ole vielä uskaltanut katsoa noita uusimpia laattasettejä sillä silmällä, mutta ehkä mäkin sen tässä teen kun palailen normirytmiin. :)

  1. Mieluummin näkisin tavallisia kuvioita tai edes vähän pienempinä nuo isot, mutta nyt tosiaan tuntuu siltä et ne on vain täytteenä.

 2. Oih, tuollahan on vaikka mitä ihanuuksia! Kurkkasin kiireessä äsken vain nopeasti.
  Mistäs maasta nämä tuotteet tulevat, mietin että pitääkö tilata sen reilun 20 €:n rajan mukaan vai reilusti antaa mopon lähteä käsistä? :)

 3. Tahtoisin niin tuon 18-setin; se on kaikista laattaseteistä miellyttänyt eniten. Mä tykkäisin, jos näiden settien laattoja saisi yksitellen ostettua, koska yhdessä setissä on aina jotenkin hirveästi ”turhaa” mun mieltymyksiin :D Mutta 18 vielä muuttaa mulle joskus!

  1. Setti 18 oli minustakin näistä kolmesta se kaikkein kivoin:) Ja ostaisin myös mielelläni irtolaattoja etenkin, jos niiden hinnat olisivat järkevällä tasolla. Nythän yksittäiset laatat taitavat olla reilusti yli kympin eli suhteessa settiä paljon kalliimmat.

 4. Oon niin pudonnut ÜberChicin kelkasta, en olisi tiennyt että niitä on noin paljon taas julkaistu (veikkasin jotain 13 settiä :D). Plus ne minit. Tarvisin ne tekstuurilaatat, mutta ehkä parempi ettei mene selailemaankaan koko Hypnoticia. Mulla HK Girl on toiminut edelleen ihan moitteetta, varmasti tilaan Hollannista lisää kun käytössä oleva jättipullo alkaa näyttää loppumisen merkkejä. Ehkä sitten siinä kohdassa uskallan kurkata sinne Über-osastollekin samalla.

  1. Sieltä tosiaan tulee uutta jatkuvalla tykityksellä ja varmaan siinä vaiheessa, kun ehdin silmäillä uutuuksia niitä on julkaistu jo useampi setti:D En kyllä tajua mikä mulla on ongelmana noiden päällyslakkojen kanssa…tai leimauslakkojen. Harmittaa, etenkin valkoisen kanssa koska sitä tykkäisin käyttää kaikkein eniten.

 5. Myös mulla HK Girl on alkanut levitellä leimoja, mutta pullo alkaakin vedellä jo viimeisiään, joten liittyisikö siihen..? Tekisi mieli tilata joku UB:n setti pitkästä aikaa, mutta kieltämättä on jäänyt vähän traumat Hypnotic Polishista, kun pari alkuvuoden tilausta ei koskaan tullutkaan perille. Olivat siis näitä pikkutilauksia, joissa ei ollut seurantaa. En kyllä epäile kauppaa, mutta silti ketuttaa, kun on tilaillut tuhansia kertoja ulkomailta 15+ vuoden ajan vaikka mistä indo-kiinasta ja nämä kaksi HP:n tilausta ovat olleet ainoat, mitkä ovat jääneet tielleen :/

  1. Avasin ihan hiljattain uuden pullon ja ongelma ei poistunut:( Ajattelin myös, että vika voisi olla paksuuntuneessa kooostumuksessa, mutta eipä auttanut.
   Harmillisita ja aika outoakin, että sulla on ollut epäonnea tilausten kanssa. En varmasti minäkään uskaltaisi tilata enää tuon jälkeen. Olen tilannut kaupasta muutaman kerran ja kaikki on sujunut mallikkaasti, joten omasta puolestani uskallan suositella sitä.

 6. Kyllä vielä jaksaa leimailla, on vaan tullut osteltua viime aikoina kivoja lakkoja että niistä nauttii ihan ilman koristelujakin. Vaihtelua sekin. =) Ainiin, uusista PiPon lakoista Tasha yllätti mut ihan täysin! Siis i-h-a-n-a! Toki esim. Dandelion oli ihan just niin kaunis kuin odotinkin, mut toi Tasha <3… ei sitä tosiaan raatsinu edes näin ekalla lakkauskerralla edes koristella.

  1. Mä en ole vielä lakannut Dandelionilla mutta Tasha on kyllä ihan todella ihana! Eikä tosiaan tartte välttämättä edes koristeluja, koska on niin kaunis yksistäänkin <3

 7. SECHE VIVE!!! Mun leimausongelmat poistui kertaheitolla kun bongasin Viven laatikosta. Olin täysin unohtanut sen olemassaolon. Ei leviä leimat enää!

  1. Mitenkähän mä olen välttynyt kokonaan siltä:o Täytyypä korjata tilanne seuraavalla Cesars-visiitillä. Toivottavasti se ei kutista lakkauksia kuten Vite.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *