Über Chic Collection 13 & 14

Tilasin piiiitkästä aikaa leimauslaattoja vähän isomman pumpsin leimausmasennusta selättämään.

En varsinaisesti kerää mitään kynsitarvikkeita, tai koe, että mulla pitäisi olla koko sarja jotain, mutta näistä laattaseteistä multa puuttuu ainoastaan setti numero 2. Yksittäisiä laattoja en ole hankkinut, koska ne ovat suhteessa aika arvokkaita, eikä ne muutenkaan ole oikein kiinnostaneet ja niinpä mulla on vain Lovely Leaves-laatta, jossa on erilaisia lehtikuvioita.


Tilasin laatat Hypnotic Polishilta, josta ne tulivat hyvin pakattuina n. 1,5 viikossa. Kahdelle setille tuli posteineen (11,95€) hintaa aika tarkkaan 60€, mikä on kuitenkin ihan kohtuullista, koska alveja ei tarvi euroopasta tilatessa maksella.

Aina näissä vaan riittää ihmeteltävää, vaikka aika samankaltaiset teemat toistuvat setistä toiseen. Laatoissa on aina kukkakuoseja, graafisia kuvioita ja nyt kivana uutuutena kuvia, jotka voi leimata päällekkäin.


Kivoin ”kerrostettava” leimakuvio tähän saakka on laatassa 13-01. Kolmannella rivillä ylhäältä lukien löytyy köynnöskuvio, siihen sopivat kukat, kukka erikseen ja saman kuvio yhtenäisenä. Tätä olen kaivannut!


13-02 on ehkä hieman tylsä, mutta kiva yksityiskohta tässä on toisen rivin kuviot, jotka voi leimata joko peittävänä tai tavallisena versiona. Tätä on kauhean hankala selittää, mutta ehkä hoksaatte kuvioita katsomalla, mitä ajan takaa:D
Pitäisi vaan enemmän jaksaa leikitellä näillä.

13-3 sisältää jälleen kerrostettavia kuvioita , kivoja auringon(?)kukkia ja muita kivoja kukkia etenkin ylimmässä rivissä.


Seuraavaksi tarkastellaan settiä 14, jossa heti ensimmäinen laatta laittoi penkomaan vanhoja laattoja läpi ja aiheutti hieman otsan rypistelyä….


….johtuen tuosta isosta yhtenäisestä kuvioista. Hmph. Miltei identtinen kuvio löytyy laatasta 11-02, joten tämä osoittaa hieman mielikuvituksen puutetta valmistajalta.

Kakkoslaatta on ihan kiva, aika perinteinen kukkineen ja ornamenttikuvioineen.


14-03 on myös varsin monipuolinen. Ihan jees setti ja huolimatta ison kuvion aiheuttamasta ns. pettymyksestä, kaikken ensimmäiseksi lähdin kuitenkin leimaamaan 14. setin ensimmäisellä laatalla.

Pohjalle valikoin Essien kevään Gel Couture-geelilakkasävyn Perfect Posture, joka on aivan täydellinen baby blue-vaaleansininen. Lakan laatu on erittäin hyvä ja se peitti melkeinpä yhdellä kerroksella. Gel Couture-geelilakat eivät tarvitse kuivuakseen uv-uunia, vaan näitä voi käyttää kuten tavallisia kynsilakkoja. Lakoille on kuitenkin oma päällyslakkansa, jota itsekin käytin.

Tein peräti triplaleimaukset laatan ylimmältä riviltä löytyvällä kuviolla, joka on mielestäni koko laatan kivoin. Käytin Konadin vaaleaa lilaa (koska en omista vaaleanpunaista) ja vaaleansinistä sekä Dashican valkoista. Pari kynttä piti ottaa uusiksi testattuani Essien geelipäällyslakkaa leimausten kanssa. Ei toimi. Enkä uskonut ekasta, vaan piti kokeilla vielä toiseenkin kynteen;D

Mulla on aikamoinen kynsitaantuma: en osaa enää lakata, leimata enkä ottaa kuvia. Kädet ja oikeastaan kynnetkin ovat aika kuivat ja lisäksi mun olkapää-hartiaosasto on niin jumissa, että kuvien ottaminenkin on hankalaa. Silti oli kiva leimailla, Essien lakka on ihana ja kynsistä tuli ihan kivat. Jos ei tarkastele niitä kovin läheltä tai kovin kriittisesti, ei huomaa virheitä. Noissa ohuissa kuvioissa on aina ongelmana nopeasti kuivuva leimauslakka ja sen seurauksena kynsien sivuille leijumaan jäävät lakkaseitit, jotka väkisin tunkevat kynnen pinnalle viimeistään päällyslakkaa levittäessä.


Essien lakka saatu

20 thoughts on “Über Chic Collection 13 & 14

 1. Tykkään tuosta, että laatoissa on julkaistu tuollaisia päällekäin leimattavia kuvia juuri sillä ajatuksella, että näin niillä tehdään. Itselle on hankalaa löytää jotain ykkösvaihtoehtoa laattaseteistä tilattavaksi merkiltä, koska kaikissa melkein toistuvat ne samat teemat ja jutut, pienin eroin. Ehkä sieltä joku vielä nousee ylitse muiden!

  1. Mustakin toi idea kerrostettavista leimoista on tosi kiva! Suosikkia en osaisi itsekään näistä valita, koska laatat on tosiaan aika samanlaisia. Alkupään laattoja olen käyttänyt enemmän, mutta silloin oli vähemmän vaihtoehtoja ja tuli muutenkin leimailtua ja ylipäätään laitettua kynsiä nykyistä useammin.

  1. Kiitos:) Noita pikkuisia kuvioita pystyy jopa nykyään käyttämään, kun on läpinäkyvät leimasimet. Ei olisi pari vuotta sitten onnistunut:D

 2. Tosi nätit kynnet ja mielenkiintoisia leimauslaattoja! Olisi hauska nähdä sun kynsillä noita kerrostettavia leimauksia. Mä jäin miettimään, että millä tavalla voi leikitellä leimoilla, joista on ns. tavallinen ja peittävä versio? :)

  1. Mä varmasti tulen leimaamaan juuri tuon kukkaköynnös jutun heti kun ehdin:)
   En osannut selittää kunnolla tota leimausjuttua mutta siis voi leimata vaikka toiseen kynteen köynnöksen, jota ympäröi pohjalakka ja toiseen köynnöksen ”toisin päin” jolloin köynnös on se pohjalakka. Koitin etsiä mallikuvaa, koska olen kyllä toteuttanut jonkun tällaisen, mutta en harmikseni löytänyt.

 3. Hirmuinen laattakokoelma! :D Mä en kyseiseen merkkiin onnistunut haksahtamaan lainkaan, mutta mulla on puolestaan MoYoun laattoja niin paljon että välillä mietin esim. jossain blogissa laatan nähdessäni että onkohan mulla sama vai ei.. eli ei edes enää muista kaikkia. O_o

  Sievä lakkaus!

  1. Ei ole vaikea arvata, mikä on mun lempimerkki laatoissa:D Enkä kyllä itekään meinaa muistaa mitä mulla on ja mitä kuvioita mistäkin löytyy…

 4. Oi mitä laattaherkkuja. Ja kynnet on ihanat! Mä tuota isoa kuviota katsellessani heti sain mielleyhtymän MoYoun laattaan, hyvin samanhenkiset kuviot siinäkin (Explorer 22, piti ihan käydä tarkistamassa…)

 5. Kivalta nayttaa! Ma oon niin pakkomielteinen etta mun on pakko hankkia kaikki UC:n kokoelmat, en voi sietaa etta valista puuttuis numeroita. :D Tosin ma sain vasta hankittua 11- ja 12-setit, joten tuun vahan jaljessa.

  1. Muakin pienesti välillä vaivaa se kakkossetin puuttuminen, mutta koskaan ei ole ollut tilaisutta tilata sitä silleen vaivattomasti. Aina on ollut jotain ns. tärkeämpää ostettavaa:D

 6. Mulla on myös tuo 13-setti, juurikin tuon kerrostettavuuden vuoksi. Tuo on tosi kiva lisä leimausintoilijalle ja toivon, että nyt alkaa tulemaan paljon enemmän näitä kerrostettavia leimoja. :3

 7. Kerrostettavuus on kyllä tosi kiva idea! Jos nää tekis sellasen tupla- ja triplaleimauskuvioihin keskittyneen laattasetin niin sen kyllä tilaisin, kun en tähän saakka oo (edelleenkään) näihin haksahtanut. Tosi nätit kynnet!

 8. Huikeita laattaostoksia! ♥ Nää on kyllä kieltämättä tosi houkuttelevia :)

  Mutta ai vitsit miten sievä lakkaus, mä en ainakaan mitään virheitä tuolta huomaa :) Ihanan keväinen kokonaisuus!

  1. Kiitos Nena:) Nyt kyllä toivon, ettei ihan vähään aikaan tulisi uusia julkaisuja, tää tiivis hankintatahti käy kukkaron päälle:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *