Tutulla kaavalla

Seilorikynnet, heikkouteni. Koettakaa kestää, näitä tullaan näkemään tänäkin kesänä vielä useammat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Värilakkana on Lumenen uusimpien tulokkaiden Kukkaketo, IHANA korallipinkki ja aivan täydellinen kesälakka. Tähän vähän päivettynyttä ihoa kaveriksi niin avot.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaksi kerrosta ja oivallinen koostumus, perrrrrfect!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aksenttikynsissä on tuttu Essencen WWW ja merelliset siirtokuvat ovat jälleen MILVin. Kullanväriset olisivat olleet se luontevin valinta, mutta tällä kertaa käytinkin hopeisia. Noita riittää mulla vielä muutaman kesän tarpeisiin:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jokaisella on varmaan joku suosikkijuttu ja mulla se on tällaiset yksinkertaiset mutta tavallaan näyttävät merihenkiset kynnet. Nämä huomataan lähes poikkeuksetta eli koristelutyyli tuntuu uppoavan suurempaankin yleisöön.

Mukavaa viikonloppua!

14 thoughts on “Tutulla kaavalla

  1. Uppoaa ainakin meikäyleisöön niin että loiskis vaan. Nää on KAUNIIT. Voi miksi mä unohdin noi MILVit kun tein tilaukseni Cesariin. Argh! Eihän tässä auta muu kuin tehdä toinen tilaus… Mut hei, nyt on hyvä syy siihen, sillä sain viallisen siveltimen siihen Mrs Always Rightiin, ja sain valita, haluunko uuden vai hyvitystä seuraavasta tilauksesta. Valitsin jälkimmäisen, koska mulla sattui olemaan 2 kpl yhtä sinistä Essietä ja vaihdoin toisesta siveltimen Mrs:n kanssa. – Olin muuten ihan hiivatin helpottunut, kun kävi ilmi, että se sivellin OLI viallinen. Pelästyin jo, että Essie on lanseerannut uuden, sietämättömän sivellinmallin!

  2. Just kävin Cesarsilla mutta jäi Milv osasto täysin huomiotta. Näitä olisinki halunnut kun ei mulla taida olla ees kivoja seilorileimoja. Ja jostain syystä oon seilorikynsi tuulella :D
    Nää on yksinkertaisen upeat :)

  3. Nämä ovat kyllä taattua Sissi-tyyliä! Tyylikkäät ja ihanat! En olisi itse keksinyt yhdistää merihenkistä koristelua tuollaiseen hentoon persikkalakkaan, mutta kyllähän se toimii! Mun on pakko kokeilla tehdä tuollaiset joku päivä =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *