Turvallinen tuplaleimaus

Blogissani on nähty lähiaikoina muutamia blogisiskoilta kopioituja lakkauksia. Tällä kertaa inspiroiduin omistani ja samanlaiset kynnet on nähty täällä ennenkin. Mutta kun tuo laatta on niiiiiin kiva! Vai? Minusta ihan huippu! Haluaisin lisää tämän tapaisia laattoja, koska olisin voinut käyttää jotain toista jos omistaisin muitakin. Eli etsintäkuulutan ohutta viivaa ja ”epämääräisiä” kuvioita sisältäviä laattoja, heitelkäähän ideoita kommenttiboksiin jos tulee mieleen:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
No, onhan tässä nyt sentään vähän eri lakat ja tuolloin puuttuneen pinkin leimauslakankin olen saanut hankittua.

Pohjalla on kerros Kiko 379:ä ja kaksi kerrosta Arcane Lacquerin jellypohjaista Little Supernovas -lakkaa, jonka pelastin Kitty HC:n jäämistöstä. Viininpunaisessa lakassa on sähkönsinistä ja punaista kauniisti tuikkivaa pikkuista glitteriä joka ei leimausten alta kovin erottunut. Koitin ottaa jonkinlaisen lähikuvan. Siinä erottuvat erinomaisesti myös leimauksessa olevat reiät:D Tällainen söheröleimaus on ihan älyttömän helppo ja nopea ja siinäkin mielessä armollinen, että pienet mokat tai epätäsmällisyydet eivät tuolta erotu normaalilta katseluetäisyydeltä.

arcane_lacquer_little_supernovas_6
Leimasin ensin siniset, sitten pinkit. Lakkaus oli kovasti mieleeni mutta koki kuoliniskun viikonloppuna rakennekynsikurssin jälkimmäisellä osuudella.

Lauantaina teimme kaksi viikkoa sitten tehtyihin kynsiin huollon. Mallillani yhtä lukuunottamatta kynnet olivat kestäneet matkassa, toisesta peukusta oli napsahtanut siististi koko geelaus irti edellisenä iltana märkiä pyykkejä nostellessa. Kynsissä oli hieman ilmaantumia mutta ei mitään dramaattista. Tällä kertaa suojasin viilaamisesa alttiina olevat omat kynnet ja viimeksi auki viilaamani rystysen suojateipillä mutta silti pidän luonnonkynsiä ja rakennekynsien tekemistä vähän haastavana yhtälönä. Jos omissa kynsissä olisi rakenteet, ne kestäisivät paljon paremmin työn touhussa mukana. Oma, ohut kynsi on loppujen lopuksi aika suojaton taistelussa mekaanista rasitusta ja kemikaaleja vastaan. Lisähaastetta tuo sekin, että haluan pitää omat käteni ja kynteni siinä kunnossa, että kehtaan esitellä niitä blogissani:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sunnuntaina kurssille tuli uusi malli, sain houkuteltua uhriksi erään ystäväni äidin. Hänelle tehtiin omiin, muutossa pahasti kärsineisiin kynsiin tippejä ja muotteja käyttäen ranskalainen manikyyri. Jestas, että on kauniin smile linen tekeminen vaikeaa! Omani näytti siltä kuin sen tekijällä olisi Parkinsonin tauti. Kynsilakoillakin ranut on vähän haastavat tehdä mutta sentään meillä on nykyään hyvälaatuisia vinyylejä apuna.

Kaiken kaikkiaan kurssista jäi olo, että nostan isosti hattua taitaville tekijöille. Jos haluaisin tulla hyväksi, se vaatisi loputtomasti kovaa työtä ja harjoittelua, homma ei missään tapauksessa käynyt minulta helposti. Arvostan entistä enemmän kauniita omia kynsiäni, koska nyt pääsen tavallaan tosi helpolla – ei tarvitse murehtia kasvurajoja eikä hakea oikeaoppista stressipistettä. Saan keskittyä täysillä lakkoihin ja koristeluihin kun pohjat on omasta takaa kunnossa.

arcane_lacquer_little_supernovas_7
Pieni kipinä raksuhommista jäi ja haluaisin kyllä treenailla geelien tekemistä etten ihan unohda oppimaani. Löysin kirppikseltä harjoituskädet ja -sormia ja yritän olla nyt aikuinen ja käyttää keppostelun sijaan niitä siihen, mihin ne on tarkoitettu…

Kulunut viikko on muuten ollut suoraan sanottuna per*eestä. Meiltä poksahti lämminvesivaraaja valuttaen 300 litraa kuumaa vettä ympäriinsä ja muutama viime päivä on mennyt pelkän kylmän veden varassa. Kun se tulee kaivosta, se todellakin on kylmää. Niinpä tulevan viikonlopun kohokohta voisi olla lämmin suihku, mitään muuta en toivo. Tänään tulee uusi varaaja ja jos kaikki asennuksessa menee nappiin, tuo haave voi jopa toteutua. Yllättävän vähästä tulee ihminen iloiseksi kun perusturvallisuus järkkyy:)

35 thoughts on “Turvallinen tuplaleimaus

 1. Tosi komeat kynnet, ja nää nää näyttä mun silmään kivemmilta kuin aiemmat vastaavasi, minkä täytyy johtua leimojen värityksistä koska lakkojen väreistä valitsisin mieluummin sinisen. :)
  Hyvää viikonloppua! Toivottavasti saat lämpimän suihkusi. Kuulostaa julmalta tollainen kylmän veden varassa eläminen… Mun pitäs itse varmaan tossa tilanteessa käydä kylässä tai töissä suihkussa. o_O

  1. En osaa ite valita suosikkiani, ne sinisetkin oli kivat mutta ehkä sininen tällä leimauksella olisi se paras:)
   Täytyy myöntää, että kivempiakin viikonloppuja on ollut ja viikkoja myös mutta ehkä tästä on suunta vain ylöspäin….

 2. Huh, jälleen normaalissa kommentointimoodissa :D Lakkaus on upea! Mullakin on just nyt tuplaleimat, olisi pitänytkin käyttää jotain epämääräisempää kuviota, olisi voinut kirosanoja lennellä vähän vähemmän..

  Munkin viikko on ollut poikkeuksellisen kuormittava, tiistaina oli pojan synttärit ja keskiviikkona taatan hautajaiset.. Josko viikonloppuna voisi vaan maata X:nä olohuoneen lattialla?

   1. Ei kuulosta hääppöiseltä sunkaan viikkosi, toivottavasti helpottaa <3

    Huomasin, että kauaa ei tartte viilata kun oma kynsi on puhki kun ideana on omilla sormilla tukea viilaa ja varjella asiakkaan kynsiä. Kokeilin myös hanskat kädessä mutta ne hiostaa ja haittaa näppituntumaa:/

 3. Ihanat kynnet!
  Itsekin olen nyt harrastuksen myötä ymmärtänyt, miten kiitollinen saa olla omista kynsistään, kun on niitä muutaman kymmenen vuoden aikana kohdellut miten sattuu ja ne kuitenkin edelleen on vahvat ja ja kasvavat suhteellisen suoraan. Mutta sitä kyllä arvostaa ihan älyttömästi taitavia raksujen tekijöitä! Itsestä ei ikinä olisi siihen hommaan. :D

  Voi itku tuo lämminvesivaraaja, ei todellakaan kiva juttu… :/ Onneksi saatte kuitenkin pian uuden tilalle!

  1. Minäkin arvostan omiani nyt ihan eri tavalla. Eiväthän ne täydelliset ole, pari kasvaa vinoon ja ne ovat muodottomat ja litteät mutta kuitenkin omat ja pärjään niillä. Mulla ei aika eikä energia riittäisi huoltaa sekä geelejä että ylläpitää nykyistä postaustahtia kun geelien kanssa pelaaminen söisi ”kynsiaikaa” tosi paljon. Mutta ehdottomasti arvostan niitä jotka hommaa työkseen hyvin tekevät:)

 4. Haha, joo omat luonnonkynnet ja kynsien muotoilu muille on ihan tuhoontuomittu yhdistelmä. :D Mulla on parhaillaan työn alla vanhan ammattitaidon henkiinherättely ja tuossa kun viime yönä nappasin siveltimen käteen ekaa kertaa kolmeen vuoteen niin vähän oli naurussa pitelemistä. Jännästi sieltä selkärangasta tuli niitä ”kokeile sitä, tunnustele viilalla”, ”sen vain _näkee_”, ”katso vaan sen pölyn läpi”, ”näetkö _tuossa_ on vielä vähän viilattavaa”, ”käännä se näin, katos tuossa on vielä” -tyyppisiä ohjeita vanhojen mentorieni äänensävyllä. Ihan huikeeta, että se taito oli vielä tallella ja pakko on brassailla että ei nää huonoimmat hymyt olleet mitkä siveltimestä on lähenyt, vaikka olosuhteet olivatkin vähintään kyseenalaiset. Niin että kun sen kerran kunnolla opettelee niin sen sitten jatkossa muistaa kyllä kuin minkä tahansa pol–pyöräilyn. :D

  1. Sulla oli mahdottoman kauniit kynnet postauksessa:) Mun eka smile lineni näytti jonkun parkinsonin tautia sairastavan tekemältä, siinä määrin käsi alkoi täristä kun koitin nättiä hymyä taikoa mallille. Se on NIIIIIN paljon helpompaa kynsilakoilla ja etenkin hyviä vinyyliteippejä apuna käyttäen.

   Nyt ymmärrän salonkien hinnoittelua, jos työn tekee kunnolla niin siitä on ihan perusteltua ottaa kunnon korvaus. Enkä siis puhu ”gelikynnet 39€” -thaikkupaikoista:P

  1. Kiitos! Tää on yksi lempilaattojani ehdottomasti. Nyt tilasin viimeisimmän Winstonian setin kun siitä oli pari laattaa, joissa oli ohkaista kukkasöhröä, toki monta muutakin kivaa laattaa mutta noita etsiskellessäni löysin tieni sivuille:)

 5. Ihanat kynnet, ei varmasti ole kynsien tekeminen helppoa ja varmaan tosi hyvä tekijää on erittäin vaikea löytää. Onneksi nämä omat on luomunakin ihan jees. :D

 6. Onpas nätit. Pitääpä katsella laattoja sillä silmällä, että jos mullakin olis moiseen hommaan sopiva laatta. Jos ei, niin ostoksille sitten :D.

  Toivottavasti ne miehet tuli tänään ajallaan ja saatte lämpimän veden taas toimimaan.

 7. Hienot kynnet :)
  Toivottavasti se suihku alkaa toimia! Ja joo, kyllä omia luonnonkynsiään pitää arvostaa, tulee aina hyvä fiilis kun saa tekokynsiksi luuleville sanoa että on nää ihan omat kyllä :)

  1. Tänks! Nyt multa ei ole kyselty mutta kun kynnet oli pitemmät, niin aika usein sai vastailla ”geelit vai akryylit”-kyselyihin:) Eli pitkät kynnet = pakko olla rakennekynnet :o

 8. Vautsivau mitkä kynnet! <3 Aivan älyttömän upeat. Olishan se ihan kiva osata geelikynsien tekoa, ku itellä on niin surkeat kynnet, että ainaku on saanu kasvatettua niitä, nurkka napsahtaa poikki ja viila pitää pistää heilumaan. :D
  Huh, toivottavasti saat sen lämpimän suihkun piakkoin. D:

  1. Sulla voisi oman kynnen geelaus tai geelilakkaus tuoda apua, saisi oma kynsi kasvaa siellä alla. Toki niissä on hommaa mutta tuumasin itekin, että ehdottomasti laittaisin jos olisi tarvetta.

 9. aaketti kun on nättiä jälkeä. En kyllä osaa vinkata lisää laattoja missä ois tollasia kivoja kuvia kun tuntuu että ne on jotenkin yllättävän harvassa tai sitten en vaan hahmota mitkä siihen kävis.

  1. Ei niitä kyllä kauheasti olekaan, penkasin läpi suunnilleen kaikki tunnetuimmat merkit ainakin. Pueenilla on yksi uudehko iso laatta jota jäin vähän miettimään vielä, mutta en raaskinut nyt ainakaan tilata.

 10. aaaaaa aivan ihanat! Tuo laatta on tosiaan ihan hullun kiva! Toivon hartaasti, että tulevat viikot on tunnelmaltaan aurinkoisempia kuin tämä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *