Turkoosit seilorit

Muistatteko Essien upean kesäkokoelman? Jätin kynsille kokoelman nimikkolakan, Viva Antiguan! ja koristelin sen merihenkisesti leimaten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Käytin leimaukseen Dashican valkoista leimauslakkaa ja MoYoun Sailor-kokoelman laattoja 01 ja 07.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vakkarilukijat ainakin tietävät, että meriaiheiset koristelut ovat mulle erityisen mieleisiä. Parasta on, että ne syntyvät hyvinkin helposti mutta tuntuvat aina keräävän ihastuneita kommentteja ihmisiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etusormen pikkuiset niititkin pysyivät matkassa mukana neljä päivää, vaikka niitä piti paikallaan vain kerros päällyslakkaa. Kiinnitän niitit aina tavallisella värittömällä lakalla, koska kynsiliima on viheliäinen irrottaa ja lakalla ne kyllä kestävät kynsillä ihan hyvin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eikö ole kivat? Mä tykkäsin ihan possuna:)


Essien lakka saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

24 thoughts on “Turkoosit seilorit

  1. Kyllä on kivat! Niin raikkaat ja kesäiset. Tuon lakan ja PP:n Saltwaterin innoittamana tekisi mieli hankkia joku turkoosi lakka. Vaikkakaan en varmasti käytä kuin kesällä. Mutta onhan sitä kesääkin tässä! ;)

  2. Possuna tykkään minäkin! Tää on varmaan mun kesän lempparilakka ja yllätin itsenikin tekemällä tähän merihenkisen koristelun :).

  3. Yksi possu täällä lisää! Kaikki turkoosi ja kaikki meriaiheinen on namskismumskis. Ja vaikken kommannutkaan edellisiä biitsikynsiäsi, niin ne oli suoraan kuin jostain satukirjasta! Merenneidon kynnet, simpukat ja aaltojen laulu, aaaaahhh. – Mistä sä muuten oot tilannut noita pikkuniittejä? Mä olen jotain niittihyrriä välillä katsellut, mutta justiinsa pieniä on vaikea löytää.

    1. Nämä valkoiset niitit on Mi Nailsilta ja ovat tosiaan vain 1,5mm halkaisijaltaan vai peräti 1mm. Joka tapauksessa niin kivan pieniä ja litteitä, ettei ne jää mainittavasti koholle ja pysyvät hyvin kynsillä.
      Meriaiheiset kynnet on mun lemppareita, voisin tehdä niitä koko kesän ja talvella sitten lumihiutaleita:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *