Tuplalila tuplaleimoilla, kiitos

Yritän saada taas näitä vanhemman pään lakkoja pois testaamattomista. Viuhkassani toiseksi viimeisenä killui Papun kirppislootasta peräisin oleva KBShimmerin Hugs and Wishes. Raukalta on nimilappukin pudonnut jonnekin matkalla. Kuten tästä postauksesta voitte lukea, H&W on saapunut minulle jo lokakuussa….hups, aika tosiaan rientää.
Kaveriksi sille valitsin China Glazen kevätlakkojen mukana tilaamani The Giver-kokoelman History of the Worldin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hugs & Wishes pelitti minullakin kahdella kerroksella. Itse asiassa kummassakin tällä kertaa käytössä olleessa lakassa oli sama ominaisuus: ensimmäinen kerros jäi läpikuultavaksi, mutta toinen, reilu kerros riitti peittämään erinomaisesti etenkin leimausten alle. Lakat toimisivat varmasti myöskin vesimarmoroinnissa koostumuksensa puolesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laitoin HotW:n kolmelle kynnelle ja H&W:n aksenttikynsille, tällä kertaa etu- ja keskisormeen.

Koska olen kovin ihastunut tuplaleimailuun, olen koettanut tehdä laattahankintoja vähän sitä silmälläpitäen. Laatalta pitäisi löytyä melko ohutta viivaa käsittäviä kuvioita, muuten leimauksesta tulee liian peittävä. Nyt käyttämäni MoYoun laatta toimi ihan kivasti, joskaan musta leimaus ei oikein erottunut sisävalaistuksessa History of the Worldin päältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytin leimauslakkana Rican Blackoutia, koska sen pigmentti on ylivoimaisesti paras ja jos leimoihin jääkin reikiä tai muita puutteita, niin ne eivät käytännössä näy toisen leimauksen alta. Valkoinen lakka on Konadin.
Kyllä, jouduin ostamaan takaisin jo kertaalleen pois myymäni Konadin valkoisen, koska Rican Whiteout ei vaan aina toimi. Olen jopa vähän miettinyt, josko täydelliset leimauslakat syntyisivät itse sekoittamalla, esim. puolet Blackoutia ja puolet Essie Licoricea. Rican lakkojen ongelma on, että ne kuivuvat nanosekunnissa ja jos ei ole riittävän nopea, leima jämähtää stamperiin tai hidastelee vain vähän, se ehkä tarttuu kynnelle vain osittain. Ihan hiton ärsyttävää.

china_glaze_history_of_the_world_pullot

Enivei. Tällä reseptillä syntyi jälleen kerran omaa silmää kovasti hivelevä lakkaus vaikka resepti ei ollut tämän kummoisempi:)

32 thoughts on “Tuplalila tuplaleimoilla, kiitos

 1. Hauska lakkaus ja ihanat värit :) (tupla)leimaus on munkin suosikki, näiden yhden ison kuvan laattojen kanssa en oikein koskaan oo tullut toimeen mutta sun lopputulos on kyllä kaunis!

  1. En mäkään oikein ymmärtänyt niiden päälle mutta tällaisissa leimauksissa ne toimii. Tosin, jos laatalla on pari kohtaa josta saa kivasti leimattua niin joku voisi kysyä, onko sitä järkevää hankkia…harmi, että en osaa vastata *köh*

 2. Tosi kaunis lakkaus!
  Mulla on vähän samaa ongelmaa noiden leimauslakkojen kanssa, sitä ihan täydellistä ei tunnu löytyvän. Eniten rakastan Konadin jämäpulloja, mutta niiden jämien saavuttamiseen menee tolkuttoman kauan ja ne jämät ei kestä loputtomiin. :D

  1. Kiitti! Mä sekoitin nyt Rican Blackout-pulloon vähän Essien Licoricea ja se ei ainakaan pilalle mennyt siitä. Nyt mulle on tulossa myös Dashican musta ja valkoinen eli näköjään tää etsiminen ei pääty ikinä:D

 3. Erittäin osuvat värit ja kaunis kokonaisuus! Mulla ois yks toive tähän blogihommaan, jos niitä nyt saa tässä esittää… Nimittäin kun jätän kommenttini tähän niin joudun aina muistelemaan mihin Purkkimafian blogiin jätin kommentin ja käyn lukemassa vastaukset. Huomasin kuitenkin että Glitz & Glam-blogissa oli tässä lootassa alasvetovalikko josta sai vetäistä itsellensä vastaukset sähköpostiin. Voisitko ehkä harkita tällaisen ominaisuuden lisäämistä? :)

  1. Ilman muuta saa esittää! Ja tottakai voin lisätä tuon ominaisuuden, kunhan ensin selvitän joltain, miten se tapahtuu:) Ihanaa, kun jätetään palautetta ja parannusehdotuksia <3

 4. On kyllä todella tyylikäs lakkaus! Vaikkei tällaiset perusvioletit ole omia lemppareitani lakkaväreissä, niin tässä kokonaisuudessa ne kyllä näyttävät kauniilta :) <3

  1. Liloille ja violeteille on ollut aina erityinen paikka sydämessäni, mutta ehkä mullakin kaikkein kiihkein innostus on mennyt ohi tai sitten on vaan tullut niin paljon muita värejä joita aiemmin en osannut käyttää. No, onpahan valinnanvaraa:)

  1. Voi kyllä sekin päivä taas koittaa et kiireet vähän helpottaa ja siihen mennessä ollaankin ehditty tilata valtaisat kasat laattoja eri paikoista:D

 5. Nää on ihanat! Ihan silkkaa upeutta koko lakkaus, meinaa silmät pompsahtaa päästä kun tuijottelee ihastuksen vallassa näitä kynsiä :).

  Toi Rican valkoisen nopea kuivumisaika harmittaa joskus muakin kun se olisi muuten niin hyvä ja paljon valkosta pigmenttiä sisältävä leimauslakka. Konad ei onneks kuivu yhtä nopeesti mutta sit se ei kuitenkaan ole niin pigmenttinen. Toivottavasti tilaamassasi Dashican valkoisessa yhdistyis Rican pigmenttisyys ja Konadin kuivumisaika :).

  1. Kiitos Tintti:) Mä olen jo vähän sekoitellut itse omia cocktailejani ja mm. ”laimensin” Blackoutia Licoricella jolloin se tuntuisi pelittävän paremmin. Lieköhän niin, että hyvä pigmentti tuo aina mukanaan jotain muita ongelmia kun sitä täydellistä ei vaan tunnu löytyvän:/

 6. Postausta lukiessa olin ihan

  Uuuh! Kiva lakkaus!

  Onpa nätti leima.

  Heiiii! Mullahan on tää laatta! o.O

  Mä rakastan yhden kuvan laattoja, mutta oon ihan onnettoman surkee etsimään niistä kuvia kynsille asti. Tiedänpä mitä leimailen seuraavaks :)

 7. Voee miten kaunis lakkaus! Ihan upeat! Jumpe tuo vaaleenvioletti on iihuna ja leimaukset on onnistunu upiasti! Siistin näköstä tuo kaksoisleimaus. <3

 8. Nämä on aivan ihanat! Jopa mun bf, joka siis ei yleensä välitä kynsistä, sanoi, että on todella hienot! Tulee jotenkin kolmiulotteinen fiilis, kun tuo päälimmäinen leima on valkoinen =) Sulla on kyllä sitä taiteellista silmää =)

  1. Voi että, kiitos. Mulla on luonnoksissa yhdet tuplaleimatut joissa yritin vähän hifistellä ja ne ei sitten onnistuneetkaan ihan niin hienosti….mutta onko se nyt niin justiinsa. Taidan julkaista ensi viikolla niin näette:)

  1. Olen laskenut rimaa ja yritän olla välittämättä, jos jonnekin jää vähän reikiä tai muuta. Paljon helpommalla pääsee kun ei vaadi ihan täydellistä jälkeä ja varmasti te kaikki ruutujen toisella puolella katsotte kuitenkin kokonaisuutta pikkuvirheiden sijasta:) Kiva kommentti, kaunis kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *