Tuplaholo

Ilmojen haltiat eivät ole juuri hololakkailijaa suosineet, sillä aurinko on pysytellyt enimmäkseen piilossa ja taivaalta on tarjottu vuoroin rakeita ja räntää.

Säitä uhmaten lakkasin kynsille suklaanruskean Glitter Galin Belgian Chocolaten ja se on i h a n a. Sain tämän ja muutaman muun holomurun CesarsShopista kuvattavaksi ja jätin swatchausurakkani päätteeksi tämän kynsille koristeltavaksi. Palaan myöhemmin niihin muihin, mutta tämä(kin) lakka oli rakkautta pullossa. Kaksi vaivatonta kerrosta, ei juuri mitään siistittävää kynsinauhoilta ja kuivui hetkessä. Mahtavinta kaikessa oli silti väri, ruskea holo on kokoelmassani uniikki tapaus.

Päätin vetäistä kunnon holoöverit ja leimasin päälle koukeroita ( <3 ) MoYoun Sailor Collection laatasta 07 Color Clubin Cherubicilla. Olen ainakin kaksi tai kolme kertaa aiemminkin leimannut samaisella lakalla mutta siitä vaan tulee niin kivannäköistä jälkeä ja se, kuten muutkin Halo Huesit, leimaavat erinomaisesti.

Menee melkoiseksi suitsutukseksi, mutta olen aika täpinöissäni niin lakoista kuin tuosta laatastakin ja oikein odotan kesää ja ihania meriaiheisia lakkauksia.

Swatch-kuva lakasta ilman koristeluja (lightboxissa)

Nooh, joko holohammasta kolottaa? :)

Glitter Galin lakka on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

38 thoughts on “Tuplaholo

 1. No kyllä kolottaa! Huolimatta siitä että tänä aamuna kaihtimia avatessa vastassa oli lumi maassa.. Jösses, hyvää toukokuuta vaan kaikille o.O

 2. Upeat kynnet! Täällä paistaisi nyt sopivasti auriko holokynsille, mutta en ole vielä uskaltanut holoja laittaa. Kun ei sitä tiedä vielä täälä pohjoisessa kuinka kauan tuo aurinko kestää, tiedä vaikka huomenna olisi taas lunta ja pilvistä :D

 3. Mulla ei kolota holohammasta vaikka nämä kynnet onkin aivan jumalaisen kauniit, mutta sen sijaan mun Sailor 07 -hammasta alkoi juuri särkeä ihan jumalattomasti. MIKSEN MINÄ TILANNUT TUOTA? Nöy!!!

 4. Hoo! multa löytyy tuo laatta! En olisi ikinä keksinyt leimata hololla holonpäälle, mutta tämä menee ehdottomasti harkintaan! Näyttää niin hienolta!
  p.s. Tein tuollaisen ranskislakkauksen, jonka koristelin glitterillä, mutta tuntuu, etten osaa ottaa siitä kunnon kuvaa. Glitterit kiusaa mun kameraa =( Ehkä mä mattaan sen tai jotain..

  1. Tämä laatta on ihana, käytin tänään heti perään toista kertaa:) Joskus kirkkaat koristelut hämää kameran tarkennusta, matta on kyllä helpompi kuvata.

 5. No jo on! Upeat lakkaukset, ihanan holoiset. Ruskea on mullekin ihan uusi väri tässä kategoriassa. Ja kyllä, holohammasta kolottelee kovasti! Olen joutunut jo kahteen otteeseen nyt kevään aikaan pistämään tilauksen Edgylle, vaikken yleensä ole kova nettishoppailija. Mutta ompahan nyt noita holoja kesän varalle :)

  1. Voi kun se kesä pian tulisi, mua ottaa niin päähän nää tylsät ja harmaat säät. Tosi moni kesälakka odottaa jo kynsille pääsyä ja varpaatkin olisi kiva päästä lakkaamaan pitkästä aikaa jollain pirteällä!

 6. Jiisus, mitkä kynnet! Pakko saada tuo GG! Tämän päivän ohjelmassa piti olla hololiuku, mutta taidan miettiä vielä, josko sittenkin leimaisi pitkästä aikaa.

  1. Nyt vaan toivotaan kovasti aurinkoisia päiviä, mullakin on varmaan lähemmäs kymmenen hololakkaa odottamassa ja olisi kiva lakata niitä silloin, kun niistä saa jotain irti!

  1. Jos oikein sopivasti kallisteli kynsiä suorassa auringonvalossa, niin aavistuksen ruskea kuulsi läpi mutta ei juuri. Nuo on leimaamiseen ihan aarteita:)

 7. Mä en osaa edes hämmennykseltäni sanoa mitään. Ainahan sun julkaisut on hienoja ja ihania ja niitä vois kehua vaikka kuinka, mutta tää.. Huh. RUSKEA HOLO. Mahtavuutta! <3

  1. Mä olen ihan rakastunut tähän ja yhteen toiseen lakkaan ja ehkä kolmanteenkin…eikä niissä muissakaan mitään vikaa ollut. Lisää keskiviikona:) Mutta ruskeiden ystäviä kyllä hemmotellaan tällä lakalla <3

 8. Waude! Onneksi toivuin nopeasti alun järkytyksestä, väärin luettu otsikko tissiholot, osoittautuikin ihan huikeen näteiksi kynsiksi! :D tis.. eikun tuplaholot lisäsi holohampaan kolotusta, kurjaa että oikeesti hammasta kolottaa.. Taidan pistää tilaukseen, jos helpottais ilman hamppilääkäriä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *