Tumput suorina

Joko alkaa joulupaineet helpottaa? 
Suurin osa lienee taintunut kinkkuähkyssä sohvalle ja hautautunut suklaakonvehteihin, minä ainakin:)

Tilasin toisenkin satsin hyviksi havaitsemiani vinyylitarroja Vinyl It Up-kaupasta ja hahmottelin jo tilausta naputellessani lakkausta näiden söpöjen harmaiden lapasten ympärille.

Pikkurillissä on kaunis ja rotevan punainen OPI Over & Over A-Gwen, jota laitoin kolme ohutta kerrosta. Lakka oli mutkaton levitettävä mutta punaisten kanssa on aina syytä varoa kynsinauhoja ja siksi koin turvallisemmaksi laittaa mahdollisimman ohuita kerroksia valumien välttämiseksi. Päälle soma siirtokuva.

Nimettomässä ja keskisormessa on kaksi kerrosta Ginan Whitea ja koristeina nuo mainitut lapaset. Ihanat! Reunat jäivät aavistuksen tuntumaan päällyslakan alta mutta en jaksanut laittaa toista kerrosta kun hyvässä lakkausdraivissa arvelin, etten tule pitämään näitä pitkään. Parisen päivää nämä lopulta viipyivät kynsillä.

Etusormessa ja peukalossa on luotto-vaaleanharmaani, Kiko 329, jolle on ilmestynyt kiinnostava haastaja OPIn Fifty Shades of Grey-kokoelmassa. Lakan nimi on Cement the Deal, tosin se saattaa olla hitusen tummempi ehkä mutta haluan kokeilla sitä.

Pilkuista tuli vähän turhan suuria mutta myöhäistä huutaa kun ne jo olivat kynsillä. Peukussa on koristeena siirtokuva, jossa on jouluinen kello, se ei valitettavasti näy kuvissa.

En ole yhtään jouluihminen joten olen oikein itsekin yllättynyt, miten monet tähän aikaan sopivat lakkaukset olen tehnyt, tosin nämä kynnet nyt sopivat talviseen aikaan muutenkin.

Maanantain postauksessa onkin luvassa jotain kivaa teille lukijoille,
siihen saakka leppoisaa viikonloppua:)

32 thoughts on “Tumput suorina

  1. Oi jestas miten on kivat!!!!
    Mä ihastuin erityisesti tuohon pilkkukynteen ja siinä olevaan harmaaseen. Ja nuo tumput; voi hyvänen aika. Nuo vinyylit, tai lähinnä tuo kauppa, on mulle vielä uusi tuttavuus enkä ole sieltä vielä tilannut.

    1. Kiitos Kaisa! Mä olen ihan vinyylihurahtanut, nää on niin kivoja ja taas uusi vähän erilainen juttu. Mitähän seuraavaksi keksitään:o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *