Tuliaisminttu

Pääsin korkkaamaan ensimmäisen ”geeli-Essenceni” Emman tuotua Berliininreissultaan minulle tuliaisiksi sievän Play With My Mintin. Essenceltä jäi kokonaan pois Colour & Go-tuotelinja ja sen tilalle tuli The Gel Nail Polish-värilakat. Pullo on ihan samanlainen, osa sävyistäkin on tuttuja mutta koostumus on kai vähän erilainen. Mitään uv-valoja nämä eivät tarvitse, joten siksikin laitoin ”geeli-Essencen” sitaatteihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Play With My Mint on erinomainen lakka. Se oli helppo levittää, juuri mitään siistimistä ei jäänyt ja lakka peitti täysin kahdella iisillä kerroksella. Aikamoista! Ja nämähän maksavat jotain parin euron luokkaa. Kevään aikana tulee pääkaupunkiseudullekin Essencen myyntipisteitä, odotan kyllä kovasti.
Joskus olen saanus pyöritellä Essencen sutia kädessäni vaikka miten päin ennen kuin sopiva lähestymiskulma kynteen nähden on löytynyt, mutta tällä kertaa sekin sujui kuin tanssi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kahdessa kynnessä on Ginan White leimattuna Bundle Monsterin Xl-laatalla. Tilasin yhden tällaisen kokeeksi ja hyvinhän tuokin pelitti. Leima on tosi söötti <3 Käytin leimauslakkana samaa Kikoa, jota löytyy pikkurillistä kaksi reilua kerrosta. Lakka ei ollut hurjan pigmenttistä ja leimauksesta jäi vähän utuinen mutta minusta se sopii hyvin tähän kokonaisuuteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etusormeen vielä pari valkoista niittiä ja hyvä tuli. Tykkäsin kynsistä ihan possuna:)

essence_play_with_my_mint_4Mitenkään tarkoituksella en valinnut pelkkiä halpistuotteita lakkaukseen vaan hoksasin vasta postausta kirjoittaessani, että olen sattumalta käyttänyt vain edullisemman pään lakkoja ja laattoja. Pääosin lakkakokoelmani muodostuu ns. merkki- ja indielakoista, halpisten osuuden jäädessä alle 20% mutta hyvän yksilön osuessa kohdalle se saa mielihyvin jäädä Alexiini asumaan. Kuten nyt tämä Play With My Mint.

Olen myös saamassa testattavaksi lisää huokeita lakkoja jo nähtyjen Sinful Colorsien lisäksi, niistä lisää sitten kun saapuvat ja ehdin lakata niillä.

Kivaa alkanutta viikkoa!

20 thoughts on “Tuliaisminttu

  1. Ei lakkojen tarvitse tosiaan olla kalliita että saa kauniin lakkauksen aikaiseksi (kuten tässä)! :) Mäkin tykkäsin tuosta Essencen mintusta tosi paljon, niin helppo lakka. Kaikki ne uuden sarjan lakat on olleet tosi pigmenttisiä mitä mulla on, paitsi tietty se jellylakka, jonka ei ole tarkoituskaan olla. :)

  2. Ihanaa että lakkoja on jokaisen saataville, sekä hinnan että saatavuuden näkökulmasta :) Tykkään kaikista kunhan väri ja laatu ovat linjassa hinnan kanssa. Leima on niin söpö ja väri just nappi!

  3. Onpa kyllä tosi suloiset kynnet :) Tuo essence on valloittavan sävyinen, kai mun täytyy SEKIN minttu jostain haalia. Leimat sopii kokonaisuuteen erinomaisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *