Tule jo kesä!

Tänään oli kevään ensimmäinen päivä, melkein lupaus kesästä. Sen innoittamana teki mieli laittaa jotain aurinkoista kynsillekin ja appelsiininoranssi MO:n Zest A Peal oli osuva valinta.
Kivasti levittyvä ja kolmella kerroksella peittävä lakka, josta onnistuin saamaan kuvat ennen koristeluja.
Ikävä kyllä tosin vain hehkulampun valossa, luuhasin koko päivän poikaystävän luona eikä kameraa ollut matkassa niin kauan kuin päivänvaloa olisi ollut saatavilla.

Jotenkinhan nämä täytyy aina tärvätä joten kauhealla kiireellä töpöttelin kärjet ja lätkin tarrat paikalleen. Tarrojen kanssa oli vähän hämminkiä, ne eivät tahtoneet millään pysyä paikoillaan joten luulenpa, että parissa päivässä olen naputellut nämä lakkaukset vaihtokuntoon.

Ihan pirtsakat, vai mitä:)
Samantapaisia tulee tehtyä aika usein, värit vaan vaihtuvat mutta tällaiset tuntuvat omilta. En osaisi olla jossain sarjakuvakynsissä, ne vaan eivät sovi minulle. Poikaystävän lahjomaton mielipide näistä oli ”vielä kauheemmat kuin ne vihreet” 
….

Käytetyt lakat
-Seche base -aluslakka
-Models Own Zest A Peal
-Kleancolor Metallic Orange
-Sally Hansen Insta-Dri
-Tarrat Mimax

6 thoughts on “Tule jo kesä!

  1. Mä olen tullut siihen tulokseen, ettei miesten makuun voi luottaa. Mitä hienommat omasta mielestä sitä karummat miehen. Sit kun epäonnistuu lakkauksessa niin mies tietty tokaisee, että onpa hienot. Arghh…. :D

    Ihana tuo MO!

  2. Mä en myöskään ihan hirveästi arvosta miehistä mielipidettä mitä kynsiin tulee;) Joskaan tuo ei aina (=useimmiten) ole hirveän tosisaan, kunhan nyt pitää päästä kuittailemaan mun harrastuksista. Annan kyllä samalla mitalla takaisin, tietty:D

    Töissä huomattua: päällyslakasta huolimatta papereihin jää oransseja viiruja lakoistani… :P

  3. Aika herkku toi Zest A Peal! :) Harmi että mulla taitaa olla jo tarpeeks samanvärinen. :P

    Ja hienot on kynnet, sopii tosi hyvin toi ruskee lämpimän oranssin kanssa yhteen! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *