Tule apuun, José

Jouduin pieniin vaikeuksiin eräänä iltana huomattuani, että kynteni ovat liian pitkät ja niitä on pakko lyhentää tai ne katkeavat ja kello on aivan liikaa. Mikä neuvoksi? No lempilakka, tietenkin. Lempilakka on paitsi kaunis, myös helppo levittää ja kuivuu riittävän nopeasti eikä se vaadi välttämättä ihmeellisiä koristeluja. Yksivärisillä kynsillähän ei tietenkään voi olla.

Minun arki-iltani pelasti José, jota on kynsillä kaksi kerrosta. Aluksi ajattelin jättää lakkauksen yksiväriseksi mutta laitoin kuitenkin simppelit decalit kaveriksi. Ylläri, että decalit;)

China Glaze – No Way José 

Kuvia en ehtinyt tuoreeltaan ottaa joten hieman kärkikulumaa on havaittavissa.

Ajattelin muuten tehdä näistä lempilakoista postauksen jossain vaiheessa, koska nyt tikkuprojektini myötä kaikki lakat tulee kaivaltua laatikoista ja sieltä nousee esiin muutamia suosikkeja ylitse muiden.
Tikkuprojektistakin tulee postaus kunhan se on siinä vaiheessa, että jotain konkreettista esiteltävää on. BND:n facebook-sivuilla on muutamia kuvia ja jotain juttua. Josta tulikin mieleen, että miten ihmeessä saan tuonne sivupalkkiin helposti täpän, jota klikkaamalla voi tykätä fb-sivusta? Tein sellaisen joskus mutta sivun painuttua unholaan kuukausien ajaksi, otin sen pois. Ja nyt en enää osaa.

300 tikkua odottamassa lakkausta

Tähän mennessä olen saanut lakattua tikuille China Glazen, OPIn ja Color Clubin lakat. Valmiita, lakkausta odottavia tikkuja on vielä ainakin Essencelle mutta työn haitatessa vapaa-aikaa, projekti etenee vähän hitaanpuoleisesti. Tulostan tikuille etiketit ja niiden kirjoittamisessa, leikkaamisessa ja liimaamisessakin on oma hommansa.

Tällä viikolla muuten tapahtui sellainenkin ihme, että 5,5 viikon odottelun jälkeen sain vihdoin tilaamani Zoyan lakat!

Vasemmalla Aurora, oikealla Blaze
Huolimatta siitä, että nämä lopulta saapuivat, oli viimeinen kerta kun tilaan MBeautyLoungelta mitään enkä suosittele sitä kenellekään. Moinen postitusaika on aivan kohtuuton. Lakat on kyllä kauniit, ei siinä mitään. Kynsille asti eivät ole vielä päässeet.
Nyt toivotan kivaa ja lumista viikonlopun jatkoa kaikille, talvi tulikin sitten kertaheitolla ainakin tänne PK-seudulle.

20 thoughts on “Tule apuun, José

 1. Josen kanssa saa kyllä vaivattomasti aikaan tämmöiset yksinkertaisuudessaan tosi kauniit kynnet! ♥ Hyvä idea kirjoittaa erikseen lempilakoista, mullakin on ollut mielessä mutta en ole saanut vielä aikaiseksi. Tai ajattelin itse oikeastaan nimenomaan luottolakkoja, en välttämättä niitä kokoelman upeimpia vaan niitä, jotka on just tuollaisia arki-illan pelastajia :)

  1. Mä tykkäsin näistä myös:) Ei mitenkään ihmeelliset tai näyttävät mutta oman näköiset ja -tuntuiset ja mielestäni tuon sävyiset lakat sopivat hyvin omaan ihonväriin.
   Olis kyllä kiva nähdä sunkin luottolakat joten jää odottelemaan :)

  1. Kiitos neuvosta, täytyy yrittää noilla ohjeilla!

   Mulla on aika kattavasti kokemusta shoppailupaikoista joten älä epäröi kysyä jos joku askarruttaa… :D

  2. Mä olen jo valitettavan hyvin löytänyt paikkoja, tuo sun ”Mistä?”-lista on kyllä aika hyvä :D Ja koska sulla kaikki näyttää hyvältä, niin mulla iskee tarpeita ja haluja sitä mukaa, kun sä bloggailet (klikkailin äsken No way Josen Ebaystä! Kääk!) Tiedänpähän ainakin, kenelle diilaan sen, jollei se mulle passaakaan :D

   Noitten sun tikkujen ostopaikkaa mä olen yrittänyt löytää, muistelin sun linkanneen sen joskus aiemmin, mutten mä mitään näe. Hokasin nimittäin viimein, mikä hyöty niistä voi olla, mulla on jo viisi (5) punaista kynsilakkaa :O

 2. Mä oon eksynyt tonne MBeautyloungen sivuille kans, Zoya -lakkojen takia… Kai sitä jaksaa pitkänkin ajan odotella, jos toimitus oli muutoin normaali? Noi Zoyat on niin kovan hintaisia ja edullisemmin tuolta firmasta kuitenkin irtoo kuin esimerkiksi nailpolishfashion.nl -yritykseltä…

  1. En kyllä arvaa suositella MBeautyloungea, niin monella on jääneet kokonaan tulematta tilaukset kun luin kokemuksia muualta. Edullisia ne oli mutta ennemmin maksan vähän enemmän jos varmasti saan tuotteet ja kohtuullisessa ajassa.

  2. Onhan se niin… Mulla oli tosiaan eilen jo ostoskori täynnä tuolla Mbeautyloungessa, mutta lueskelin vielä vähän lisää kokemuksia kotimaan rajojen ulkopuoleltakin, niin tulin siihen tulokseen että en ehkä nyt kaipaa sittenkään tämäntyyppistä jännitystä elämääni, ja jätin tilauksen kesken.
   Jospa vaikka sittenkin mieluummin tuolta hollantilaisfirmasta..?

  3. Hollantilaisfirmasta on tehty ihan ok-kokemuksin yksittäisiä tilauksia mutta kun teimme kimppatilausta jossa oli aika iso määrä lakkoja, niin sen kanssa kesti tosi pitkään. Mutta näistä jos pitää valita niin ehdottomasti hollannista sitten :) Zoyaa on niin kovin hankala saada mistään.

  4. Tilaistko hollantilaiselta sellaisia lakkoja, joiden varastomerkintä näytti punaista? Ko- lafkalla näyttää olevan liikennevalovärit käytössä symboloimassa saatavutta ja jäin tämänkin putiikin kanssa vielä mietintälinjalle, sillä pari ”himokkiani” kuten ’Zuza’ näyttävät punaista valoa varastotilanteen suhteen. Uskallan kyllä tilata jos tämä seikka on vain hidaste, ja toimitukset sujuvat muutoin. Aika naftisti löytyi arvioita tuosta paikasta…

  5. Mä en itse tehnyt tilausta silloin mutta käsittääkseni ne, joissa oli ”punaiset valot” jätettiin tilauksesta suoraan pois. Sinne käytiin tilauksen tiimoilta enemmänkin sähköpostikirjeenvaihtoa ja ehkä sunkin kannattaisi meilata ja kysyä mikä todellinen tilanne on? Yritys on kai tällainen yhden naisen takahuone-kauppa joten toiminta on hieman pienimuotoisempaa. Lopulta kyllä kaikki tuli mitä sieltä luvattiinkin eli sikäli toimii kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *