Tukasta asiaa

LivBoxin tilaajana minulle tarjoutui mahdollisuus hakea mukaan Biorion-hiusvitamiinin testiryhmään. Hain ja tulin valituksi ja seuraavien neljän kuukauden ajan minun tulisi muistaa päivittäinen pillerini. Tästä tulee mielenkiintoista!

Hiukseni eivät ehkä niinkään kaipaa boostausta, toki nekin ovat iän myötä ohentuneet siitä mitä ne nuorena tyttönä olivat, mutta ennen kaikkea minua kiinnostaa biotiinin vaikutus kynsiin ja ehkä ihoonkin.

Olen tosi laiska ottamaan mitään vitamiineja tai lisäravinteita. Kesän ajan popsin Bioteekin Aurinkokapseleita ja niillä oli selkeästi suotuisia vaikutuksia, sillä runsaasta auringossa oleskelusta huolimatta en polttanut nahkaani.
Etenkin talvella täällä pimeässä pohjolassa pitäisi tietenkin syödä D-vitamiinia mutta en ole saanut sitäkään aikaiseksi. Kylläpä muuten alkaa omatunto kolkutella kun tämän tunnustaa ns. ääneen.

Orion tuo valmisteen apteekkeihin helmikuussa, siihen mennessä minulla luulisi olevan jo jonkinlaista käyttökokemusta ja vertailupohjaa kapseleista. Mitään postausvelvoitetta valmisteen käyttöön ei sisälly mutta koska nyt satun olemaan bloggaaja ja uskoisin aiheen kiinnostavan lukijoita, niin ajattelin kertoilla tännekin kokemuksiani ja tuoda siten vähän vaihtelua kynsipostauksiin.

Vastaavia valmisteita on markkinoilla muitakin ja olisi kiva kuulla, oletteko käyttäneet niitä ja millaisin tuloksin? Piimaxia tiedän ainakin joidenkin käyttäneen ja hyötyneenkin siitä. Entäs vitamiinit ylipäätään? Olenko universumin surkein näissä jutuissa? :)

27 thoughts on “Tukasta asiaa

 1. Mä aiemmin käytin Piimaxia, mutta kahden viikon jälkeen unohdin ottaa niitä pillereitä :D Nyt viikko sitten aloitin taas Piimax-kuurin, toivottavasti tällä kertaa muistan ottaa ne säännöllisesti :D

  En malta odottaa sun testituloksia tästä tuotteesta! :)

  1. Dosetti käyttöön sielläkin:D Piimaxia on parikin kaveria kehuneet ja mietin sitä kans joskus mutta asia taas unohtui. Tää tuli hyvään saumaan:)

 2. Minä olen jo yli vuoden syönyt päivittäin vahvaa biotiinia ja d-vitamiinia. Keratiinia söin noin puoli vuotta ja ajattelin kohta ottaa sen taas käyttöön. Myös foolihappoa on pakko syödä muun lääkityksen vuoksi. Mulla ei ole koskaan aikaisemmin kasvaneet hiukset ja kynnet näin nopeasti ja vahvoina! Eli kyllä niistä apua on. Muistamista helpottaa tosiaan se, että on noita pakollisia lääkityksiä, joten nuo lisäravinteet on ollut helppo nakata siihen kylkeen.

  1. Kuulostaa lupaavalta nuo sun kokemukset:) Mitä pikaisesti googlettelin niin eri valmisteiden pitoisuuksissa on kyllä eroja ja jotkut oli jopa syöneet eläimille tarkoitettuja valmisteita….vaikka samoja aineita niissä taitaa olla että väliäkö tuolla:)

 3. Mun pitäis kans siirtää d-vitamiinit yms tuohon päivittäisten kylkeen, niin ehkä tulis muistettuakin.. Jään odottamaan mitä tuloksia saat! :)

  1. Jos on joku säännöllinen lääkitys niin siihen on helppo lisätä yksi muistettava rinnalle, mulla kun ei ole niin en sitten millään tahdo muistaa ottaa. Ryhtiliikkeen paikka siis:)

 4. Minä olen myös mukana testiryhmässä, hauskaa päästä lukemaan toisen testaajan kokemuksista.
  Kunhan nyt muistan joka päivä napata kapselin :D

  1. Kiva kuulla! Mun pitää ehkä liimata otsaan muistilappu tai sitten tosiaan ottaa dosetti käyttöön, muuten jää varmasti välistä joku kapseli:)

 5. Täällä myös D-vitamiini ja Biotin Strong olleet käytössä jo toista vuotta ja selkeä vaikutus, niin kynsien kasvuun ja hyvinvointiin kuin hiusten myös. Mulla on sellanen dosetti minkä aina sunnuntai iltaisin täytän kaikilla nappuloilla mitä pitää muistaa popsia ja se majailee sit siinä keittiössä kaden ja silmän ulottuvilla :D

 6. Käytin Priorinia silloin tällöin parin kuukauden jaksoissa, ihan testitarkoituksessa. Itselläni on vahvat ja nopeasti kasvavat hiukset muutenkin, mutta Priorin sai ne kyllä ihan käsittämättömään kuntoon! Hiukset paksuuntuivat, niitä ei jäänyt harjaan läheskään niin paljon, ne kasvoivat vielä nopeammin kuin normaalisti (pääsin kahteen senttiin juurikasvua kuussa) ja olivat hirmuisen vahvat. Olin ihan yllättynyt tuosta, en odottanut että jokin voisi vaikuttaa noin vahvasti! Myös kynnet tuntuivat kestävän rasitusta hieman paremmin kuurien aikana.

  1. Okei, hyvä tietää:) Jos tää toimii niin että näytän jostain kohtaa paremmalta niin täytyy jatkaa käyttöä, joko tämän tai jonkun muun valmisteen:)

 7. Priorinia olen käyttänyt jo kauan ja se on tehokas. Hiukset ovat paksut ja hyväkuntoiset, ja kasvavatkin nopeammin. Jonkin aikaa käytettyäni huomasin kynsienkin olevan vahvemmat ja kasvavan todella nopeasti, eivätkä liuskoitu enää.

  1. Järkeilen, että samojen aineiden pitäisi vaikuttaa sekä hiuksiin että kynsiin:) Mulla ei ole liuskottumista ja kynnet on vahvat mutta odotan silti tuloksia mielenkiinnolla.

 8. Ostin saksasta jonkun Hius-kynsivalmisteen, jonka jälkeen kynnet on kasvanu kauheeta vauhtia. :-D Kynnet oli ennen valmistettakin hyvässä kunnossa, mutta kasvu oli hitaampaa. Hiuksissa en näe vielä vaikutusta, mutta eiköhän nekin parin kk sisällä huomaa.
  Valmisteessä oli Sinkkiä, B-vitamiineja (1,2,6 ja 12), biotiinia, foolihappoa,niasiinia ja pantoteenihappoa. Kys. valmisteessa kaikkien muiden arvot oli 2 kertaiset Orionin vastaavaan, mutta biotiinia tässä ei ole kuin 50 mikrogrammaa. Eli mielenkiinnolla odotan josko biotiinin isompi annos on tehokkaampi tukalle! :)

  1. :D En ole niin kemisti, että osaisin vertailla määriä tai arvioida, minkä verran pitäisi olla mutta tää oli kiinnostava tieto. Tosin, jos tukka kasvaa nopeammin niin sehän tarkoittaa enemmän kampaamokäyntejä ja rahanmenoa…että… :)

 9. Kiva kuulla sun kokemuksia tästä tuotteesta :) Mäkin pääsin mukaan testiryhmään. Olikin ihan loistava ajoitus tälle, kun tällä hetkellä tukkaa lähtee raskauden jäljiltä päästä sitä vauhtia, että olen pian kalju :(

  1. Sulle testi tulee tosi hyvää saumaan! Jos lähtötaso on heikko, niin tulokset näkyvät varmasti selvemmin eli jään mielenkiinnolla odottelemaan kokemuksia. Onneksi tuo hiustenlähtö on ohimenevä vaihe mutta ei se mitenkään mieltä ylentävä kokemus kyllä ole :/

 10. Tosi kiinnostavaa päästä seuraamaan millaisia tuloksia tulee :) Mä oon aivan surkea syömään mitään lisäravinteita tai vitamiineja, tunnustan olevani ehkä jotenkin puristi tän asian suhteen koska ajattelen, että kaikki tarpeellinen pitäisi saada terveellisestä ruokavaliosta (paitsi tietty D-vitamiini) :P En kuitenkaan itekään jaksa noudattaa ravintosuosituksia pilkulleen (kuka jaksaa??) joten joistain tämmösistä pillereistä vois kyllä olla hyötyä :) Jään siis suurella mielenkiinnolla oottamaan kokemuksia!

  1. Ajattelen oikeastaan samalla tavalla ja vaikka _kuvittelen_ syöväni suht’ monipuolisesti niin en mä kyllä varmasti kaikkea saa ainakaan tarvittavaa määrää. Nyt vaan lappu otsaan että muistan ottaa päivittäisen pillerin!

 11. Mie nappasin Anttilan alelaarista D-vitamiinia ja tänään poikkesin apteekista hakemassa monivitamiinia ja magnesiumia.
  Miun pitää aina tehdä tutkimuksia ennakkoon, koska en pysty nielemään mitään tabletteja kokonaisina, vaan niiden pitää olla imeskeltäviä tai pureskeltavia. Mausta tietenkin plussaa, etenkin nuo D-vitamiinit maistuu todella hyvälle salmiakille, harmi vaan, kun niitä saa ottaa vain yhden päivässä :D Sen takia jäi Piimaxit syömättä, kun ne on kaamean makuisia pureskeltuna, edes puolitettuina eivät mene alas tai jogurtin tmv. seassa.

  1. Nää on onneksi helppoja kapseleita, mulla on sama ongelma etten saa alas mitään karheapintaisia tai kovin suuria nappeja:) Magnesium on iso ongelma, sitä ei pysty niellä ja pureskeltuna se jää hampaiden väleihin ällöttäviksi kokkareiksi:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *