Tristam

Sain Adeninalta mieluisaa postia kun A Englandin Tristam kolahti postilaatikkoon.

Minulla on muutama A Englandin lakka entuudestaan mutta alkuvuodesta niiden tilaaminen Englannista vaikeutui sillä Royal Mail ei yllättäen enää toimittanut kynsilakkoja ja kaikki lähetykset tuhottiin. En tiedä, mikä tilanne on tällä hetkellä mutta on hienoa, että Suomessakin on nyt yksi virallinen jälleenmyyjä näille upeille lakoille.

Tristam on hyvin kaunis tummansininen scattered-holo, joka peittää kahdella kerroksella. En erityisemmin ole sinisten lakkojen ystävä mutta tämä on kyllä kiehtova tapaus. Nyt kun se on kynsilläni, tuijottelen niitä lakkaamatta, hämmästellen. Lakka oli helppo levittää, osittain siihen saattaa vaikuttaa myös alla ollut Aqua Base -joskaan en muista, että esim. Saint Georgen kanssa olisi ollut mitään hankaluuksia ja sen olen kyllä lakannut tavallisen aluslakan päälle (eikä ollutkaan, tarkistin asian:))

Lakan päälle laitoin pikakuivattajan, sen päälle siirtokuvat, jonka jälkeen piirtelin vapisevin käsin pilkut nail art-kynällä ja lopuksi lisäsin vielä Nfu Oh’n A&A Top Coatin jonka pitäisi vahvistaa holoefektiä. En tiedä siitä mutta ainakin se tuo kiitettävän kiillon lakkaukselle.

Mielestäni kynnet ovat Minun Näköiseni vaikka väri onkin vähän erikoisempi minulle:)

Kesken lakkaamisen sattui kissa-aiheinen episodi, kun joku oli jättänyt oven auki ja kaikki kissat kirmasivat vapauteen. Meillä on neljästä yhdellä lupa ulkoilla ja kolmen muun pitäisi pysytellä sisätiloissa. Onneksi olin ehtinyt juuri saada pikakuivattajan kynsille ja ainoastaan oikea peukku otti vähän osumaan karkulaisia pimeältä pihamaalta metsästäessä:D

Sitä ette nyt näe eli perinteiseen tapaan kuvat vasurista. Ilmojen haltia ei hololakan kuvaajaa suosinut sillä kun seuraavana päivänä ryhdyin kuvauspuuhiin, edellisen päivän ihana auringonpaiste oli muisto vain.

Kuvassa Tristam, josta lakka lienee saanut nimensä:) 
(Kuva A England)


Lakka on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

29 thoughts on “Tristam

  1. Niin mä olen ainakin Saint Georgesta kirjoittanut, ei ollut ongelmia:) Väittävät, että aqua base myös parantaisi lakkauksen kestoa ja ainakin toistaiseksi näyttää hyvältä, ei mitään kulumia tai muutakaan.

 1. Mua kans viehättää koristelut kovasti! Lakka ei ole omia suosikkeja mythicals-porukasta, vaikka on kyllä hurjan kaunis =)
  Ja hei, sulle sopii kuin sopiikin sininen!?

 2. Mitä….tummansininen lakka josta mä tykkään?? Maailmankirjat -> sekaisin. En myöskään tiedä kumpaa säälisin enemmän, äkisti ulkomaailmaan päätyneitä, ajojahdin kohteeksi joutuneita kissoja, vai sitä jahtaajaa :D

  1. Tää kävin varmaan sullekin:)
   Onneks riski tulla nähdyksi täällä huitsissa on aika pieni joten milloin missäkin tamineissa on tullut viuhahdeltua, kissoilla ja ilman:D

 3. Lakkaus on tosi kaunis ja tuo tummansininen on aivan upea! Ja hahaha voin niin kuvitella tuon kissojen jahtaamisen ja kissat ollut hetken onnessaan vapaudestaan :D Meilläkin neljä kissaa, muttei ne onneksi uskalla edes rappukäytävään. Kun tulee kotia ja avaa oven, välillä vaan päitä kurkkii, mutta sitten kovaa sisälle turvaan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *