Train Underwater

Maanantaina avauduin täällä leimailuvaikeuksistani. Tällä kertaa valitsin kuviot, joissa pienet epätarkkuudet eivät niin erotu, eli koska en osannut ratkaista ongelmaa, päätin kiertää sen.

Kynsien pohjana on kerros Kikon 429:ä, sillä Train Underwater ei jellynä ole erityisen peittävä. Selviydyin tällä kombolla yhteensä kahdella lakkakerroksella, eli näiden kynsien kanssa ei juuri aikaa kulunut.

Livenä Train Underwaterin pinkit ja sinertävät glitterit tuikkivat paljon näyttävämmin kuin kuvissa.
Leimaukseen olisin halunnut niin ikään sinisen ja pinkin mutta EN OMISTANUT pinkkiä leimauslakkaa. Sellainen oli pakko hankkia ja epäsuosittelen ainakin Harlow’lta tilaamista, sillä se lakka tuli maksamaan minulle 108,25 dollaria. No, ehkä syynä oli muutaman muunkin tuotteen ajautuminen ostoskoriini. 

Kiitos massiivisen karsintaoperaationi, olen ryntäillyt sekopäisenä nettikaupasta toiseen tilaten kaikkea ja nyt olisi syytä palata taas ruotuun.

Palaan vielä kynsiin. Vaalea lila sai korvata pinkin ja tykkäsin ihan tosi paljon tästä lakkauksesta. Leimasin ensin kuvion sinisellä, sitten lilalla sen kummemmin suunnittelematta ja sattumanvaraisesta kohdasta laattaa. Älyttömän kiva muuten tuo käyttämäni Pueenin laatta!

Tällainen lakkaus on arjen hätäponnari; näyttävää jälkeä nopeasti. Sissi approves:)

28 thoughts on “Train Underwater

  1. Pueenilla on muitakin vastaavia mutta kovin peittävää tai paksua viivaa sisältävää ei voi kahteen kertaan leimata jos haluaa, että alla oleva lakka erottuu vielä.

 1. Eikä miten hienot kynnet! Täydellinen väri, täydellinen glitter ja siihen vielä täydelliset leimat. Ei voisi enää paremmin onnistua ja jos on vielä nopea tehdä niin avot! Saapas nähdä kauanko jaksan elää ilman Kikoja vielä (tai Pahlishia) :).

 2. Selvästi mua miellyttää tällä hetkellä ihan kunnon siniset lakkaukset. :) Oon miettinyt pitkään tällästä douple stamping systeemiä, mutta vielä ei oo tarperksi kivaa kuviota muka löytynyt :o

  1. Kävin muuten tänään katsomassa Ginan lakkoja uudelleen ja hassua, ettei siellä ollu mitään sinistä:o Ilmeisesti lakkamuoti noudattelee vaatemuodin värejä niilläkin ja limeä ja vaaleanpunaista löytyi kyllä useampaakin sävyä.

  1. Mäkin tykkään! Testaamattomissakin odottelee sinisiä ja toivottavasti ehdin käyttää ne ennen kesää koska ei se ehkä sinne oikein enää kuulu. No turkoosit kyllä mutta perussiniset ehkä ei. Talvisia juttuja:)

  1. Niinno, ehkä jos oikein mitään muuta väriä ei näkyisi niin lukijoita saattaisi alkaa kyllästyttää…mutta oishan siinäkin kieltämättä yksi erikoisempi blogiteema: vain sinisiä lakkauksia:)

 3. Oi, jotenkin aivan ihanat :) Itse en oikein pääse sinuksi noiden laattojen kanssa, joissa on vaan yksi iso yhtenäinen kuvio. Mutta juurikin tämä laatta näyttää sellaiselle, että sen kanssa voisi vaikka pärjätäkin :)

  1. Jossain neuvottiin tekemään n. kynnen mallinen sabluuna, jolla voi hahmotella miltä kuva tulee näyttämään kynnellä. Tarvisin ehkä myös sellaisen koska mullakin on pikkuisen vaikeuksia. Tää on onneksi aika huoleton:)

 4. Jos tämä on hätäponnarisi niin sanompahan vaan että omg, aikamoinen hätäponnari! Tuo moninkertainen leimaus on itsellä vielä kokeilematta, koskahan sitä uskaltautuisi kun niin hienoja lakkauksia saavat muut aikaan.

  Tulin tänne perjantain postauksen perässä, vähän turhan ajoissa näköjään…. :D

  1. Tässä meni oikeasti tosi vähän aikaa:D Tein tänään samalla kaavalla kynnet, niissä tosin meni vähän kauemmin kun käytin (Rican) mustaa leimauslakkaa ja vuorasin sormet peel offilla. Piti odotella sen kuivumista ja siltikin siivottavaa jäi ihan kiitettävästi.

 5. Tässä oli jotain sellaista, että silmät oli nyrjähtää, kun näitä katsoi. Sillälailla hyvällä tavalla toki. Aloin välittömästi etsimään tuota laattaa, mutta en ainakaan heti löytänyt. Pari korvaavaa saattaa lähtiä ensi kuussa Cesarilta mukaan. Päätin että näen tuolla taustalla tähtitavaan ja ties vaikka noi viivat olisi mitä, (rakettimoottoreilla kulkevien pegasuksien savuvanat?) mutta nämä kynnet ovat aivan ihanat!

  1. Onneksi hyvällä tavalla:D Pyrin julkaisemaan vain sellaisia lakkauksia, ettei kenenkään verkkokalvot nyrjähdä järkytyksestä:) Selasin muuten tänään BPS:n laattavalikoimaa ja sielläkin oli vähän saman tyyppinen ohutta kukkakiemuraviivaa sisältävä laatta. Melkein tilasin mutta en jaksa ODOTTAA viikkoja:/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *