Toukokuun LF Beauty Box

Lookfantsun Beauty Box saapui poikkeuksellisen aikaisin, mikä oli vaihteeksi kiva, sillä kevään ajan boksit ovat saapuneet reippaastikin vasta kuun puolivälin jälkeen. Osittain sisältö aiheutti riemunkiljahduksia, osa tuotteista taas oli vähän tylsiä tai oikeastaan itselleni sopimattomia. Katsotaanpa tarkemmin!


Mulle mieluisin osa sisältöä ei ollut varsinaisesti kosmetiikkatuote laisinkaan, vaan oikeastaan kosmeettista apua tarjoava valmiste.

Spotlight Teeth Whitening Strips
Mä olen kirjoittanut näistä hampaidenvalkaisuliuskoista syyskuussa. Liuskat toimivat ihan oikeasti, joskin nyt 8kk käytöstä hampaat ovat tummuneet samalle tasolle, jolla ne olivat ennen käsittelyä. Suositeltu käyttöväli on muistaakseni puoli vuotta ja mun on tehnyt mieli uusia valkaisu, mutta en ole raaskinut ostaa uutta pakkausta. Boksista tuli 4kpl liuskoja (sekä ylä- että alahampaisiin), joka ei tietenkään tuo ihan samaa tulosta kuin 10 kappaleen käsittely, mutta jotain ensiapua kuitenkin. Kahvin ja punaviinin ystävä kiittää!


Skinrepublic Bubble Purifying + Charcoal Face Sheet Mask
Nää kuplivat kasvonaamiot on jänniä. Olen kokeillut aikaisemmin jotain vastaavaa, ja kyllähän se jonkin verran taisi ihoa kirkastaa ja ennen kaikkea oli kokemuksena hauska. Tämä naamio sisältää hedelmähappoja ja aktiivihiiltä, eli tehoaineiden puolesta luvassa on kyllä puhtaampi iho. Voisin kokeilla vaikka saman tien, ellei mulla olisi jo valkaisuliuskat suussa tätä kirjoittaessani:D


Sleek Makeup Face Contour Kit Medium
Iskin kirjaimellisesti kynteni tähän palettiin kuvaustilanteessa ja sain aikaan mojovat kuopat vaaleaan korostusväriin. En oikein ole varjostusten ystävä, mutta korostustuotteet kyllä kiinnostelevat. Paletin highlighter on aika tumma ja persikkainen, eli sopinee tummemmalle tai päivettyneelle iholle. Hm. Antanen eteenpäin, sillä mulla on vastaavia tuotteita kotitarpeiksi.


Eyeko Eye Do Liquid Eyeliner
Musta vedenkestävä rajaustussi lähtee niinikään eteenpäin jollekin, joka osaa tällaista käyttää, joten en edes avannut kynää.


Thisworks In Transit Camera Closeup
Tutunnäköinen tuubi, tämä on tullut jostain joulukalenterista tai aikaisemmasta boksista. Tuubi lupaa sisältää niin naamion, kosteuttajan ja primerin samassa, eli kyseessä on varsinainen monikäyttötuote. Koska mulla on jossain toinenkin tällainen, niin voisi olla ihan paikallaan kokeilla miten tämä toimii.

Avant RNA Serum
Vaatimattoman näköinen pikkutuubi ei aluksi herättänyt kiinnostustani, mutta siis tämähän on jokin ökyhintainen seeruminäyte:o Tuote löytyy täysikokoisena LF:n sivuilta ja jos 30ml maksaa reippaat 120€, on tällä 5ml näytekoollakin jo arvoa. Mua aina vähän pelottaa tällaiset kalliit ihonhoitotuotteet, koska mitäs jos ne osoittautuvatkin todella hyviksi käytössä? En pysty ostamaan näin kallista seerumia, mutta pakkohan tätä on kokeilla. Huh.


Toukokuun herkullisen oranssin boksin sisältö kyllä miellytti ja oli mukavan monipuolinen, vaikka osa tuotteista päätyykin kierrätyskoppaan jotakuta kaveria ilahduttamaan.

Kivaa alkavaa viikkoa!

16 thoughts on “Toukokuun LF Beauty Box

 1. Sisältö oli kyllä tosi kiva, kaikki tuotteet tulee käyttöön. Osaa olen jopa ehtinyt käyttää , esim tuo seerumi on aivan superhyvä! Pikkasen on tuotteella hintaa, taitaa jäädä täysikokoinen tuote ostamatta.. :D

  1. On kyl hiton tyyris seerumi, mutta aion kuitenkin uskaltaa kokeilla:D Mä sain nuo valkaisuliuskat jo käytettyä, mutta muut on vielä korkkaamatta.

 2. Hitto toi Thisworksin juttu puuttui mun joulukalenterista enkä ikinä saanut aikaiseksi valittaa asiasta, pitääkö mun nyt tilata toi boksi että saisin sen? :D

 3. Eka olin tästä sisällöstä vähän et plaah, mutta sitten innostuin minäkin tosta seerumista. Vedenkestävää rajausta aion kokeilla, koska mullahan ei kesällä tahdo pysyä mikään luomilla ja Eykon tuotteista kehutaan kovasti.

  1. Huomasin myös googletellessa, että tussi on ilmeisesti hyvin pidetty. Mun ruttuluomille ei kyllä saa siistiä millään tusseilla, ainakaan mun taidoilla:D Oispa ihanaa hallita tuokin taito!

 4. Mä en ole saanut omaa boksiani vieläkään, mutta tiesin kyllä sisällön, sillä mulla on paha tapa käydä spoilaamassa ne itselleni heti alkukuusta…. :D Tuo tussi taitaa olla ainoa, jonka annan itse eteenpäin, niitä löytyy aukaisemattomia jo muutenkin. Mutta kiva boksi, paljon enemmän omaan makuun kuin edellinen!

  1. Toivottavasti boksisi on jo tässä vaiheessa saapunut! Ihmeen aikaisin mulle tuli, kun yleensä se on tosiaan tullut vasta reippaasti kuun puolivälin jälkeen.

 5. Odottelen vielä omaa boxiani. Toivottavasti ei ole hukkunut mihinkään matkalla. Tuo This Worksin tuote tuli LF:n viime joulun kalenterista ja se tuubi loppui multa just. Tykkäsin tosi paljon ja harkitsin jo uuden ostamista. Tosi kiva että tuo on tulossa boxista!

   1. Tykkäsin käyttää sitä kasvovoide ja pohjustusvoide yhdistelmänä meikin alla ja sopi siihen ainakin talvella hyvin. Olen laiska käyttämään erillisiä meikinpohjustusvoiteita ja tuo hoiti ihan hyvin sekä kosteutuksen että pohjustuksen. Voi tosin olla että nyt lämpimillä keleillä kun ihoni rasvoittuu helpommin niin tuo pohjustus ei pidä riittävän hyvin meikkiä paikallaan. Säästän ehkä tuon uuden tuubin avaamisen syksyyn. Ainoa mistä en oikein välittänyt oli se voimakas tuoksu mutta kai siihen tottui.

    1. Kiitos vastauksesta. Mähän en edelleenkään ole saanut aikaiseksi testata tuotetta mutta löysin sen toisen kappaleen, eli nyt kun niitä on kaksi, niin on kaksinverroin syytä kokeilla:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *