Tomoko & Demeter

Purkissani on ruuhkaa. En saa sitä purettua kuin lakkaamalla ahkerasti ja mielellään yhdistelemällä yhteen manikyyriin useampia lakkoja. Tällä kertaa sain käytettyä kaksi lakkaa pois testaamattomista plus tehtyä elämäni ensimmäisen julkaisukelpoisen teippimanin.

Picture Polishin Demeter pääsi kynsille heti tuoreeltaan, sain tämän käsiini näet vasta eilen Harlow’n kimppatilauksesta, kiitos vielä Emma:) (kiitokseksi karsin vierailullani taas muutaman lakan Emman Helmeristä kirppislaatikkoon)

Demeter peitti kahdella kerroksella ja koska ensimmäinen kaljuuntui, aion lakata lakkaamasta suoraan Trindin Nail Repairin päälle. Olen aivan varma, että se on syypää viimeaikaisiin lakkausongelmiini. Toinen kerros levittyi kuin unelma ja tikulla en huomannut kaljuuntumista joten syyllistä tuskin tarvii kauempaa etsiä.

Demeter on luonnossa paljon kauniimpi kuin kuvissa. En oikein saanut sitä kuvattua oikean sävyisenä ja hologlitterit hämäsivät kameran tarkennusta.

Muille kynsille laitoin kullanväriset decalit, en enää löytänyt näitä Adeninan sivuilta vaikka olen saanut nämä sieltä. Nimettömiin askartelin kynsiteipillä ja Zoya Tomokolla jopa lähes identtiset kuviot. Vaikeinta hommassa oli pään löytäminen teippirullasta! Oletteko koskaan kuulleet kenestäkään, joka olisi onnistunut löytämään kynsiteipin kadonneen pään rullasta?? Minä en. Jouduin ottamaan uuden rullan kun olin raivopäisenä silpunnut kasan teippiä pöydälle.
Onnistuin myös liimaamaan teipit kertaalleen tukkaani ja jouduin vähän leikkelemään niitä….kuva keskeneräisestä prosessista tuolla alempana.

Tomokoa on kaksi kerrosta. Ihana lakka <3

Zoya Tomoko – piCture pOlish Demeter

Tiedätte varmaan sen äänen, joka kuuluu kun olet tekemässä jotain….se kuuluu kynnestä, pahaenteinen *raks* jonka jälkeen pelkää raottaa silmiä ja tarkistaa tuhot.
No, olin purkamassa kauppakassia ja nostelin jotain pastalaatikoita kaappiin kun se kuului. Tietenkin keskisormi! Ok, kynsi on vähän heikossa kunnossa paikkauksen jäljiltä, se oli selkeästi ohuempi koska olin joutunut viilailemaan sitä mutta juu….nyt siinä on taas paikka. Kuten toisessakin keskisormessa, huoh.
Sain paikasta ihmeen huomaamattoman korjausnauhalla ja liimalla, toivottavasti kestää myös.

Mutta kynsistä tuli oikein kivat, tykkään näistä tosi paljon!
Joudun tekemään vähän töitä sen kanssa, että symmetrisyyden ystävänä sietäisin ns. eriparisia tai eri koristelutyyleillä tehtyjä kynsiä itselläni, vaikka ihailenkin esim. ChitChatNails -blogin Martan kynsiä suuresti. Ehkä tähänkin voi oppia:)

Siirtokuvat on saatu blogiyhteistyön kautta. Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

28 thoughts on “Tomoko & Demeter

 1. Tosi upeat kynnet! Eripariset koristelut tuottaa täälläkin hankaluuksia, vaikka muilla ne nättejä onkin. Ja tuo Tomoko kovasti houkuttelee.

 2. Aivan ihanat! Olen kuolannut Tomokon perään tässä pari viikkoa, on se kyllä kaunis. Mistä olet ostanut Tomokon? Zoya on jotenkin aina niin vaikeasti löydettävissä (jos vertaa esim. Opiin tai China Glazeen tms).

  1. Kiitti:) Ebaysta tilasin, mutta ihan ongelmitta sekään ei sujunut, ensin lakkoja hajosi matkalla ja vasta toisella yrittämällä sain ehjät. Käyttäisin varmasti enemmänkin Zoyaa jos sitä saisi helpommin ja vähän edullisemmin jostain!

 3. Nämä ovat kyllä todella kauniit! Mutta pakko kysyä: miten sait laitettua hiekkalakkaa kaksi kerrosta ilman että teippien kanssa tuli ongelmia? Nehän pitää ottaa varsin nopeasti pois, ettei lakka repeä mukana? O_o

  1. Ihmettelen itsekin:) Ilmeisesti päällimmäinen lakkakerros pehmensi myös alempaa sen verran, että teipit lähtivät ongelmitta. Oikeassa kädessä unohdin ne vähän liian pitkäksi aikaa paikalleen ja siellä on hitusen rosoisuutta reunoilla mutta ei sitäkään huomaa, ellei tarkkaan katso.
   Hiekkiksissa on se hyvä puoli, ettei ne leviä kuten tavalliset lakat, cremelakkojen kanssa en ole ikinä saanut näin siistiä rajaa.

 4. Mulla kans tuottaa ongelmia lakata kynnet jos alla on tuota Trindin Nail Repairia. Tuntuu että lakka ei tartu kunnolla ja vaikka päällyslakkaa niin lohkeaa samantien lakat pois. Tosi nätit kynnet. :)

  1. Mulla tuntuu pysyvän lakat ihan hyvin mutta itse lakkaaminen on hankalaa, laitan kyllä jatkossa tavallisen aluslakan nail repairin päälle. Se tosiaan jotenkin hylkii värilakkoja:P

 5. Voi Sissi.
  UPEAT.
  Ja iso plussa itsesi voittamiselle ja epäsymmetrisyyden kokeilulle, lopputulos on hieno!

  Ja ah, nuo värit! Niiiin mun mieleen, että huh!

  1. Oi kiitos <3 Mä tajusin tänään, että oisin voinut matata nämä vielä mutta ehkä sitten seuraavassa epäsymmetris-lakkauksessa:)
   Purkissa on muutama ruskea oottanut kesästä asti ja nyt odottelen vielä jokusta saapuvaksi postissa tai muuten, ihanaa käyttää vaihteeksi tällaisia värejä<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *