Toisinto

Ei tarvitse palata ajassa kovin paljoa taaksepäin löytääkseen blogistani lähes identtiset kynnet, värimaailmakin on ihan sama. Tykästyin tähän koristelutyyliin sen verran, että kun en hädän hetkellä muuta keksinyt niin kopsasin omat tekeleeni.  
OPIn Done Out In Deco nauttii jo jonkinlaista HTF-statusta ja otinkin lakan ilolla vastaan kun Papu päätti luopua omastaan. I’m Feeling Sashy on vähän tuoreempi tulokas ja sen alta laitoin puolestani itse kiertoon muutamia samansävyisiä lakkoja kuten Color Clubin Uptown Girlin. Kumpaakin lakkaa on kynsillä kolme kerrosta. 
En tiedä, mikä ihmeen peittävyysongelma kynsiäni riivaa vai olenko vain pirun kriittinen, mutta nykyään tuntuu kuin saisin aina laittaa kaikkia lakkoja kerroksen enemmän kuin muut. Näistä molemmat sentään levittyivät ja kuivuivat hyvin, joten kolme ei ollut mikään ongelma. Tai sanotaan niin, että olen positiivisesti yllättynyt, jos selviän kahdella, kolme on normaali ja neljällä kutsuu kirppislaatikko.
Syynään kynsiäni aina työpöydän valojen edessä ja jos yhtään arveluttaa, lisään vielä sen yhden kerroksen.
Valkoinen on jälleen kerran Gina Tricotin White ja osaatte varmaan jo ulkoa, että se peittää kahdella.
Koristeiksi pilkkusia dotting toolilla ja ei muuta kuin ilomielin eteenpäin, kuten entinen työkaveri tapasi sanoa autojaan noutaville asiakkaille näiden tyhjennettyä juuri lompakkonsa huollon tiskille;)

Kävi muuten niin, että meinasin lisätä päällyslakan ”vähän myöhemmin” ja sehän nyt sitten puuttuu kuvista, josta syystä pilkut ovat vähän mattaisia ja röpelöisiä.

Mukavia tällaiset turvalakkaukset ja olenkin melko varma, että tulette näkemään näitä vielä kolmannenkin kerran täällä.

Sen verran loppuun oman elämän kuulumisia -vaikka en hirveästi ole siitä kertoillut- että yksi ajanjakso elämässä saatettiin tuossa loppuun ja fb:n relationship status muuttui singleksi. Tämä postaus on kaivettu arkistojen kätköistä koska kynsihommat eivät ole olleet ihan päällimmäisenä mielessä. Mitään blogitaukoa en kuitenkaan aio pitää, elämä jatkuu ja kivoista jutuista täytyy pitää kiinni. Olen tosi kiitollinen muutamille ystäville, joihin en ehkä olisi koskaan tutustunut ilman tätä harrastusta. Niin paljon hyvää voi poikia ehkä yllättävälläkin tavalla, blogin ja kynsiharrastuksen kautta.

Ihan mahdottoman hieno juttu on se.

36 thoughts on “Toisinto

 1. Voimia sinne! <3

  Ja kauniit turvalakkauksetkin, ei haittaa vaikka näkyisi vielä kolmannetkin. Itselläni on myös joku peittävyysongelma, sillä yleensä aina saan laittaa sen kolme kerrosta, vaikka muut puhuisivat kahden kerroksen lakasta.

 2. Jaksamisia sinulle. *lämmin halirutistus*

  Tää koristelutyyli on kyllä mahdottoman söpö, hyväntuulen -lakkaus! :) Mitenhän mä saisin tartuttua itteäni niskasta kiinni että alkasin koristelemaan kynsiäni. Lakkaan ja julkasen blogipostauksen päivittäin, tuntuu ettei kehtaa tuntikausia väkerrellä kun vuorokauden päästä ne jo lähtee X-tran kynsilakanpoistoaineen tieltä vauhdilla. :/

  Mukavaa maanantaita ja aurinkoa päiviisi!

  1. No eipä sitä itsekään joka päivä jaksaisi koristella, hyvä kun edes lakata. Joku 3xvko on aika maksimi mulle kyllä jo ajankäytöllisesti.
   Kiitos paljon, kyllä elämä jatkuu jo:)

 3. Minä tykkään tästä tyylistä ja väritkin on kauniit ja hillityt. Melkein voisin sanoa, että tulen joskus kokeilemaan vastaavaa. Halirutistus vielä tätäkin kautta.

  1. Joskus vähän saattaa kestää, tosin mulla on viime keväisiäkin lakkoja vielä purkissa….:) Kyllä mä eloon jään, ei tähän maailma kaadu, onneksi. Parempi näin.

 4. Muthei. Nyt sulla alkaa uusi vaihe elämässä! Ja se on H-Y-V-Ä ja mahtava ja muutenkin upea juttu :) Lähettelen positiivisuusaaltoa täältä ~~~~

  Nuo kynnet on kyllä kivat, pitääkin ottaa pilkkutikku esiin ja alkaa taas opettelemaan sitä touhua. Se ei vaan millään kuulu mun vahvuuksiin..

  1. Mä olen kyllä hyvilläni että tää meni nyt näin. Kaikki ei vaan toimi. Ootte kyllä ihania kun tsemppaatte.

   Pilkuttaminen on kaiketi aika paljon lakoista kiinni, kaikki ei vaan toimi siinäkään hommassa. Tai sit se on se kuun asento:)

 5. Yksi vaihe elämässä päättyy, toinen alkaa. Toivon sulle paljon ilon ja onnen hetkiä, mihin sitten polku sua johdattaakaan <3

  Tykkään tuon tyylisistä koristeluista kovasti, vaikken omille kynsille olekaan vielä kokeillut. Sulle sopii todella hyvin! Ja tuo Done Out In Deco on kaunis, onko sulla valikoimissa mitään tuota lähellä olevaa sävyä? Mietin vain, että löytyykö tuolle dupeja tai lähes dupeja.

  1. Näin juuri, tää oli kyllä tarkoitettu menemään tällä tavoin. Aikansa kutakin.

   Mulla on noita liloja n+1 kappaletta mutta ihan dupet olen pyrkinyt laittamaan kiertoon, joten mulla ei ole kyllä täsmälleen samanlaista. Tuo menee kuitenkin samaan värikategoriaan kuin Essien Warm&Toasty Turtleneck ja A England Guinevere, mutta on vaaleampi.

  1. Mä sain kyllä sellaisen yllärin näiltä ihanilta ystiksiltä, että jäin ihan sanattomaksi ja oon saanut kyllä nojailla olkapäihin aina kun siltä tuntuu. Suunnattoman kiitollinen olo <3

 6. Voimia ja eteenpäin vaan, ystävät on ne keiden avulla jaksaa mistä tahansa surusta ja murheesta <3 Ja halaile kissojas, paljon! Oot mahtava tyyppi. Ihan pelkästään näin blogis ja FB:n perusteella :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *