The Girls Are Out

Essien tämän kesän Naughty Nauticals -kokoelman lakkoja on näkynyt aika paljon suomalaisissa blogeissa. Minullehan kävi niin, että aluksi tilasin kokoelmasta vain lilan Full Steam Aheadin, mutta se lähti nopeasti eteenpäin vihattavan koostumuksensa vuoksi. Jurotin aavistuksen harmissani, koska tuolloin ei vielä ollut swatcheja saatavilla ja ajattelin, että kaikki kokoelman kauniit lakat ovat yhtä kurjia. Kun sitten käyttökokemuksia alkoi putkahdella sieltä täältä, kukaan ei moittinut kuin korkeintaan juuri sitä lilaa.

Kuvittelin, että Naugty Nauticalsin The Girls Are Out on hyvin lähellä Madison Ave-hueta, mutta eipäs ollutkaan. Madison ei minulle sopinut, se näytti porsaanpunaiselta ihoani vasten, mutta nähtyäni lakat vertailuswatcheissa, päätin hankkia TGAO:n *jostakin* ja mielellään suomisutisena versiona.
Ja niinhän siinä sitten kävi, että lakka hupeni myyntiständeistä ja hätäpäissäni poimin viimeisen kappaleen mukaani ruokakauppareissulla.

Olisikohan tässä riittävästi pohjustusta? :D Lisätietoja vaikkapa Temptaliasta

Näissä kahdessa Essiessä on Se Pieni Ero, jonka johdosta tämä sopii minulle oikein hyvin ja kun lakka on vielä todella helppo levittää, peittää kahdella kerroksella ja kuivuu rivakasti, niin mitäpä tässä voisi enää sanoa? Leimasin päälle Pupan hololakalla jotain ruohoja Pueenin laatasta nro 46. Laatasta ei ole kuvaa koska Pupan holohippuset levisivät jotenkin ympäri laattaa ja se vaatii perusteellisempaa puhdistusta kuin mihin haluan vastalakatuilla kynsillä ryhtyä.

Lakan kaunis shimmer näkyy aika hyvin paitsi tässä kuvassa, myös livenä kynsillä

Essie The Girls Are Out & Pupa Holographic Nail Polish 036

Varmaan arvaatte, että tämä lakka ei lähde mihinkään:) Laskeskelinpa huvikseni muuten myymieni lakkojen tikkuja ja niitä oli 243 kappaletta. Lisäksi arvelen pistäneeni eteenpäin ainakin satakunta tikuttamatonta lakkaa. Säästän tikut swatchaus-, koristelu- ym. kokeiluihin ja muutama on saattanut mennä roskiinkin loppuun saakka käytettynä.
Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka uusia lakkoja tupsahtelee tämän tästä, kierrätys on sangen tehokasta koska muutoin kokoelmani olisi kaksi kertaa nykyisen kokoinen. Aika hurjaa:)

Loppuun vielä vertailukuva, minulla sattui olemaan tallessa Madisonin tikku, samoin Moustin jonka olin myös itselleni epäsopivana värinä laittanut kiertoon.

16 thoughts on “The Girls Are Out

 1. Mäkin oon hypistellyt tota lakkaa aina silloin tällöin ruokaostoksilla, mutta aina jättänyt sen kuitenkin ostamatta. Pitäisköhän sittenkin…? :D Mä oon noita ruohoja meinannut laittaa kynsille jo useamman kerran, mutta ajattelin leimata ne vain toisinpäin. :D

  1. Ihan ehdottomasti kyllä kannattaa, mullakaan ei yli 300 lakan kokoelmassa ole tälle dupea. Plussaa tietenkin hyvästä laadusta, tässä on turvalakka-ainesta:)

 2. Mä olen paininut tuon TGAO-lakan kanssa jo tovin, ja se on hankkimatta… Saman sarjan Naughty Nautical pääsee tänään kynsille, ihana shimmer kaikissa!
  Hyvät viikonloput! =)

 3. En tiedä mikä juuri tässä lakassa on, kun se vaan on niin upea! Yleensä en tämän värisistä juurikaan perusta, mutta tämä lakka keikkuu ostoslistani kärjessä jaetulla ykkössijalla =D
  Kauniit kynnet olet taas tehnyt :)

 4. Hahaa, sarjassamme väärin luettua. Luin vaikka kuinka monta kertaa, että ”jotain ruhoja Pueenin laatasta”. Koitin mallata kuvia, että miten ne on muka ruhoja…

  Ja sitten syttyi lamppu pään päälle: RUOHOJA :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *