The Body Shopin joulu

Postauksen tuotteet saatu ilmaisnäytteinä
Postaus sisältää tähdellä (*) merkittyjä mainoslinkkejä

Olen aina yhtä täpinöissäni The Body Shopin joulutuotteista, eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta. 2020 on ollut kyllä niin syvältä ja poikittain, että ihan kaikki piristys on enemmän kuin tervetullutta! Ainakin kosmetiikan ystävät varmasti innostuvat ihanan tuoksuisista ja hemmottelevista purnukoista.


Joulun kausisarjoja on tuttuun tapaan kolme: Festive Berry, Winter Jasmine ja Warm Vanilla.

*Festive Berry -tuotteet sisältävät karpalonsiemenöljyä ja niissä on mehukkaan marjainen tuoksu.
*Winter Jasmine -sarjassa on jasmiiniuutetta ja tuoksu on jännä, raikas ja kukkainen.
*Warm Vanilla puolestaan on makea, vaniljainen sarja, joka saa tuoksunsa luonnollisesti vaniljauutteesta.


Tuotteet vaihtelevat hieman sarjoittain, mutta tutut suihkugeelit, vartalovoit ja vartalojogurtit löytyvät jokaisesta sarjasta. Saatavilla on myös erilaisia lahjapakkauksia, kuten pikkupurkit jokaisesta vartalovoista, sekä palasaippuoita, kylpypommeja ja kuorintoja niin huulille kuin vartalollekin. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat The Body Shopin tapaan vastuullisesti tuotettuja yhteisökauppakumppanien kautta ja tietenkin eläinkokeettomia.


Vartalojogurtit ovat olleet mun lemppareita niiden kosteuttavan koostumuksen ja vikkelän imeytymisen vuoksi. Talvea kohden tarvitsen järeämpiä voiteita, mutta vielä tähän aikaan pärjään hyvin näillä jogurteilla. Ne ovat käteviä varsinkin aamukäytössä, kun imeytymistä ei tarvi odotella kauaa. Festive Berry-vartalojogurtti sisältää voipuunvoita ja luomumantelimaitoa.

Vartalon kuoriminen on tärkeää kuolleen ihosolukon poistamiseksi ja säännöllisen kuorinnan myötä myös hoitotuotteet imeytyvät iholle paremmin. Festive Berry-kuorintaa tosin tekisi vaan mieli kauhoa suoraan purkista lusikalla suuhun, niin herkullinen ja mehevä sen tuoksu ja koostumus on:D Sokeripohjainen kuorinta sisältää myös parapähkinäöljyä ja jättää ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja huumaavan tuoksuiseksi. Ahhh.


Käsivoiteessa on melko kevyt koostumus, eikä se jätä käsiä tahmaiseksi ja sopii näin ollen toimistotyöläiselle päiväkäyttöönkin. Ja kas, siinä vieressähän nököttää huulikuorinta, akilleen kantapääni! Mä siis huomaan huulten kuorimisen tarpeen aina siinä vaiheessa, kun huulipuna ei levity nätisti ja huulilla seilaa rämmäleitä. Tiedän, ällöä ja TMI. Nyt aion tehdä ryhtiliikkeen, sillä niin kiva koostumus tässä kuorinnassa on. Monet tällaiset pikkupurkkiin pakatut kuorinnat ovat paksua jankkia, joka levittyy huonosti tai jopa raapii. Tässä Bodarin kuorinnassa on pehmeä, miellyttävä ja huulia kuivattamaton koostumus ja purkki jäi nyt nököttämään kylppärin hyllylle muistuttamaan, että huulet voisi kuoria useamminkin kuin kahdesti vuodessa.


Kuten tavallista, sarjoja on saatavilla rajoitetun ajan ja kuten tavallista, tulen todennäköisesti kitisemään taas jossain vaiheessa joulun jälkeen, kun suosikkituotetta ei enää saa. Näin on käynyt jo useampana jouluna, joten nyt ehkä yritän edes jotenkin varautua. Festive Berry on näistä tuoksunsa puolesta mun ehdoton lemppari <3

Kaikki joulun 2020 kausisarjat löydät *täältä ja jos sulla ei vielä ole *joulukalenteria, niin niitäkin löytyy peräti kolmessa eri vaihtoehdossa. Mä itse asiassa tilasin itselleni joulukalenterin just eilen ja se taitaakin olla ihan oman postauksensa arvoinen juttu. Ja jos on vaikeuksia keksiä lahjaa jollekin läheiselle, niin The Body Shopin valmiiksi pakatut ja söpöt *joululahjatuotteet helpottavat.

Loppuun mun on pakko kertoa ihana esimerkki somen voimasta. Ulisin vastikään, ettei Zesty Lemon-sarjaa enää saa. Tänään sain instassa dm:iä, jossa ihana seuraajani kertoi nähneensä sarjan vartalojogurtteja Triplan Bodarissa puoleen hintaan. Ja nyt kiellän kaikkia tämän lukeneita menemästä sinne, ennen kuin ehdin itse käydä ensin hamstraamassa pari purkkia:D


Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoista kertynyt komissio käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. 

2 thoughts on “The Body Shopin joulu

  1. Marjasarjan tuoksu on kyllä kivan talvinen muttei liian joulu :) Käsisaippua tuossa tuoksussa ois ollut kiva lisä kans! Mä en myöskään kuori huulia juuri koskaan. En tajua miksi se on muka niin vaikeaa, kun siihen menis ehkä parikymmentä sekuntia…

    1. Yritän tehdä nyt ryhtiliikkeen vaikka huulimeikit ei ehkä olekaan pääosassa juuri tällä hetkellä. Kaipa se hyödyttäisi ihan huulivoiteenkin imeytymistä. Purkki on nyt tosiaan esillä kylppärissä, koska jos se pitäisi kaivaa jostain kaapista niin sitten se vaan jää tekemättä.
      Käsisaippua olisi kyllä ollut ajankohtainen, mutta olen käyttänyt myös suihkugeelejä siinä tarkoituksessa ja ihan hyvin toimivat. En tiedä, mitä eroa niillä lopulta on, vai onko mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *