The Body Shop Peppermint-sarja jalkojen hoitoon

Postauksen tuotteet saatu ilmaisnäytteinä
Postaus sisältää tähdellä (*) merkittyjä mainoslinkkejä

The Body Shopin Peppermint-sarjan jalkojenhoitotuotteista mun on ensimmäisenä aivan pakko mainita tuoksu, sillä jos olet kaltaiseni piparminttu-pipsa eli piparmintun/eucalyptuksen tuoksumaailma kolahtaa, niin nyt kannattaa jatkaa lukemista.

Moni skarppaa kesällä jalkojen hoitamisen suhteen ja talvella kintut saavat pölyttyä rauhassa villasukkien uumenissa. Mä olen ehkä jostain sieltä välimaastosta, sillä rasvaan jalat säännöllisesti joka ilta ympäri vuoden, koska en vaan kestä korppukuivia ja sukkiin tarttuvia kantapäitä. Aika ajoin innostun tekemään jalkakylvyn raspailuineen. Sitä saisi kyllä harrastaa useamminkin, sillä olo on sen jälkeen aina taivaallinen.

Kesällä kiinnitän enemmän huomiota esimerkiksi varpaankynsien lakkaukseen, sillä käytän paljon sandaaleja. Silti mulla on ympäri vuoden varpaankynnetkin lakattuna, joskin huoltoväli saattaa vähän venähtää kun varpaat eivät ole talvella samalla tavalla näkyvissä kuin lämpimään vuodenaikaan.

Summa summarum, jalkojen hyvinvointiin pitäisi kiinnittää enemmän huomiota ja ihanan tuoksuiset tuotteet kyllä kannustavat siihen.


Ehdin vähän testailemaan hellepäivinä tätä Peppermint Cooling & Reviving Foot Sprayta ja ihan parhaimmillaan tää on varmasti lämpiminä päivinä ja pitkän kävelyn jälkeen. Uskon kuitenkin, että myös vaikkapa seisomatyötä tekevän jalat ilahtuisivat raikastavasta ja viilentävästä suihkeesta. Suihke myös imeytyy ihoon nopeasti.

Peppermint Intensive Cooling Foot Rescue onkin mulle tuttu tuote, sillä samainen purkki sattui olemaan parhaillaan käytössä saadessani tämän uuden kappaleen. Voide sisältää piparminttua, mentolia ja kaakaovoita, imeytyy mukavasti ja kosteuttaa jalkoja tehokkaasti. Mitään viilentävää fiilistä tästä ei mielestäni tule ja siten tuote sopii hyvin iltakäyttöön.

Jalkakuorinta Peppermint Reviving Pumice Foot Scrub sisältää hohkakiveä eli on hyvin rouheaa kamaa, huomattavasti karheampaa kuin vartalokuorinnat ja sopii siten erinomaisesti jalkojen kuorintaan. Tästä jää sellainen viileän virkistävä olo joksikin aikaa ja kuorinta pehmittää hyvin ihoa, jolloin jalkavoidekin imeytyy paremmin. Ihana tuote!

Koko Peppermint-sarjan löydät *täältä
The Body Shopilla on muuten käynnissä parhaillaan *Season Sale, josta löytyy mm. ihanaa inkivääri-sarjaa ja mun suosikkeja, *vartalojugurtteja tosi edullisesti.

Lempeää alkaa viikonloppua, muistakaa hemmotella itseänne <3


Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoista kertynyt komissio käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. 

2 thoughts on “The Body Shop Peppermint-sarja jalkojen hoitoon

  1. Ai että, nää ois täydelliset mulle, varsinkin tuo jalkakuorinta! Pelkkä rasvaus ei todellakaan riitä pitämään mun jalkojen ihoa edes siedettävässä kunnossa :(

    1. Sama vika ja varsinkin, kun keväinen kuorintasukkasessio ei tuonut ihan toivottua lopputulosta, niin jaloissa on jo nyt kuivaa ja korppua vaikka kuinka:/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *