Teemaviikko: ystävänpäivä

Tämän blogin historiassa ei koskaan ole nähty teemaviikkoa ja nytkin toteutan sen normaalin postaustahdin mukaan eli tulette näkemään kolmet ystävänpäivähenkiset kynnet. Aikani ei ikävä kyllä riitä joka päivä postailuun mutta ehkä tällainen tynkä-teemaviikkokin on kivaa vaihtelua:) Pinkkiä ja hattaraunelmia en lupaa, kaikki lakkaukset ovat itseni näköisiä mutta teemaan liittyviä.

Oma mielentila ei välttämättä ole kaikkein otollisin viettämään ystistä ja kun kurkkasin koristelutarvikelaatikkooni, tajusin myös, että en omista juuri lainkaan mitään sydänkoristeita. Hienot lähtökohdat teemaviikolle, vai mitä:D

Ruskea ja vaaleanpunainen on väriyhdistelmänä jotenkin herkullinen, tulee mieleen kuorrutetut piparkakut tai pumpernikkelit. I Sao Paolo Over There (en saanut selville, mistä läppärissäni tulee se a:n päälle kuuluva tilde, sorry) ei ole ihan puhdas ruskea vaan siinä on harmaata mukana. ”Muta” on aika sopiva ja ymmärrettävä ilmaisu ja minä pidän mutalakoista. Suklaavanukas kävi kyllä myös mielessä.
ISPOT:a lakkasin kaksi reipasta kerrosta, ei taaskaan pahaa sanottavaa lakan laadusta. Tämä on nyt kolmas testaamani ja kaikki ovat olleet hyvälaatuisia. Osa kokoelman lakoista on myyty suuren suosion vuoksi loppuun CesarsShopista, josta minäkin omani sain, mutta täydennystä on tulossa.

Vaaleanpunainen lakka on Panda-monium Pink, jota käytin ainakin pullon, ellen pari, kokonaan loppuun silloin kun Hong Kong-kokoelma oli uusi ja lakkoja myytiin Stockmannilla. Tämä tapahtui joskus pimeällä keskiajalla ennen blogia ja pidin lakkaa ihan hyvälaatuisena. No eihän se toivoton ole, mutta lähdin lakkaamaan liian ohuita kerroksia ja jouduin alistumaan vielä neljänteen!! (4) ennen kuin riittävä peittävyys oli saavutettu, ärrrrr. Mutta nättihän tuo on edelleen joten pakko sitä on kai sietää, sillä vaaleanpunaiset ovat tosi hankalia minulle ja sopivia vaikea löytää.

Pikkurilliin laitoin kolmella peittäneen P2 Adorablen, jota olen aiemmin käyttänyt kesäisessä liukuvärissä.

Koristeluiden osalta meni sormi suuhun vasta leimailujen jälkeen. En millään keksinyt keskisormen kynnelle mitään kivaa, en halunnut käyttää tavan niittejä ja kaivelin sitten jostain pari sydänstrassia. En oikein tykkää tavallisista strasseista, ne näyttävät viimeistään päällyslakan jälkeen vain sumeilta muovimöykyiltä.

Nimettömissä on yksi Pueenin lempileimoistani, laatta 41 (jonka unohdin kuvata) ja leimauslakkana Adeninasta saamani China Glazen Magical, joka sopi pohjalakkaan kuin nenä päähän ja leimasi hyvin, kuten muutkin Romantique-lakat.

Viikon ensimmäiset kynnet ovat kovasti ainakin tekijänsä mieleen:)

OPI I Sao Paolo Over There ja China Glaze Magical on saatu blogiyhteistyön kautta. Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

28 thoughts on “Teemaviikko: ystävänpäivä

  1. Herkullinen värikombo – ja kyllä nämä ystävänpäiväkynsistä menee oikein hyvin! Jään vielä odottelemaan ilmestyykö kuitenkin myös sydämiä kynsille viikon aikana.. ;-D

  2. Oi kuinka söpöt, täytynee lisätä uusi lakka jälleen wishlistille! :D Loppuviikosta voi olla vähän lisää koristeita teemaan sopien… ;)

    1. Kiitos! Onhan tää nätti mutta sullakin on varmaan 10 dupea tälle:D Mulle sopii aika harva vaaleanpunainen ja taidan omistaa 2-3 joita ylipäätään on mahdollista käyttää.

  3. Tosi kiva, että teit oman näköiset kynnet :) Ja sävyt on toisiinsa hyvin sopivat.
    Mulla on haaste vielä kesken, mutta kovasti houkuttais väliin tehdä yhdet söpökät ystiskynnet.

    1. Tee ihmeessä, kyllä se haaste odottaa:) Mä en välttis viihtyisi hattarakynsillä ainakaan kovin kauaa mutta näistä tuli kyllä mieleiset:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *