Teemaviikko: ystävänpäivä osa 3

Hyvää ystävänpäivää! Viimeiset kynnet hipovat jo sitä hattaraosastoa ja ensin olinkin, että eeeeeeei näillä ei voi olla mutta onhan nämä nyt ihan sulkut. Kai sitä kerran vuodessa voi vähän söpöstellä kunhan ei tavaksi tule:)

Tein meikkisienellä liukuvärin Barry M:n Kingsland Roadilla ja Kikon 632-tekstuurilla. Kumpikin on ei-glitterisiä tekstuurilakkoja, joita en juurikaan omista mutta nämä kaksi hankin ihan liukuväriä ajatellen. Päälle leimasin Konadin valkoisella leimauslakalla sydämet Pueenin laatasta 43.
En muuten vieläkään ole saanut uusia Pueenin laattoja vaikka ne on lähetetty jo hyvän aikaa sitten ja tulevat amerikkalasta seurantakoodin mukaan, ärrrrr.

Liuku syntyi aika vaivattomasti, muutamalla sienen painalluksella ja molemmat lakat kuivuivat nopeasti. Ei moittimista.
Kieltämättä tämän teemaviikon jälkeen on jo ihan helpottavaa saada kynsille jotain muita aiheita:)

Ystävänpäivän alla postilaatikosta löytyi tällainen soma ylläri Miraclelta
Paketissa oli kortti, jääkaappimagneetti, sydänniittejä ja pinkki tuikkukynttilä:)

Viikko on ollut ihan kiva vaikka olenkin pohjimmiltani sitä mieltä, että ystäviä tulisi muistaa vuoden jokaisena päivänä eikä vain tänään. 
Toisaalta, onhan meillä myös eläintenpäivä, äitien- ja isäinpäivä ja monta muutakin ”korvamerkittyä” päivää vaikka joka päivä pitäisi olla iloinen ja kiitollinen ystävistä, lemmikeistä, vanhemmista ym. 
Ehkä on parempi olla pohtimatta tätä kovin syvällisesti koska muuten alan taas paasata aiheesta;)
Kivaa ystistä ja alkavaa viikonloppua:)

30 thoughts on “Teemaviikko: ystävänpäivä osa 3

 1. Mä sain omat uudet Pueenin laatat eilen. Seuraan kaikkia seurantakoodillisia paketteja osoitteessa http://www.17track.net/ (vaikuttaa epäilyttävältä, mutta toimii yleensä kaikissa), ja mun paketti näytti siellä käyvän Unkarissa ja viikkoon sen jälkeen ei tapahtunut mitään. Pelkäsin pahinta, mutta eilen se sitten tupsahti postilaatikkoon. :)

  Hyvää ystistä myös sinne! :)

 2. Mä vasta tilasin ne Pueenit, kun en ekalla kerralla kerennyt ajoissa.. :D

  Nuo sun kynnet on niiin ihanat<3 Tykkään todella paljon! :)

 3. Ehdottomasti pitää söpistetellä vähintään kerran vuoteen – varsinkin kun nää lakkaukset on niin somat. Hyvää Ystistä! ♥

  1. En tiiä mikä muhun meni vaikka luulin, että oma mielentila ei ole kauhean otollinen tällaisille kynsille:D No en mä näissä pitkään viihtynytkään mutta tulipa tehtiä:) Hyvää ystistä!

 4. Söpöt kynnet muttei mene kuitenkaan ällösöpön puolelle :) Minun Pueenin laatat tulivat eilen (”ihanan” pinkissä säilytyskotelossa =D )

 5. No kyllä noi kynnet mulle kelpais, on kyllä niin söpöiset ja mun näköiset! :D Ylläri… :D Ihan mun lempparivuodenaika ja koska tämä uusi harrastus on sun ansiota, olet ansainnut muistamisen tällaisena päivänä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *