Teekutsut

Lauantai-illan pikaiset lakkaukset The Polish Well Tea Partylla, joka oli sen verran läpikuultavaa, että varmuuden vuoksi laitoin alle kerroksen Essencen Madly Purpledia.

Päälle vielä siirtokuvat ja niihin metalliniitit, simppeliä ja varmaa. Ei näistä kovin kesäiset tullut vaikka niin ajattelin, tällaisissa kynsissä voisi hyvin olla talvellakin. Halusin, että niitit erottuvat selvästi lakkauksesta ja valitsin ei-niin-sointuvat siniset/turkoosit. Livenä toimii paremmin kuin kuvissa, uskokaa pois:)

Tea Partyn holoefekti on hienostuneen lineaarinen tai jotain lineaarisen ja scatteredin välimaastosta. Lakka levittyi ihan hyvin, suoraan kynnelle olisin lakannut aqua basen päälle mutta nyt väliin tuli tuo Essence.
Pullon korkki ei ollut mikään paras mahdollinen minun isoon kouraani mutta muuten suti toimi hyvin. Lakan kuivumisaika kahdella kerroksella oli ihan ok. Hololakkoja on kertynyt tämän kevään ja kesän aikana *köh* jokunen mutta tämä sävy on sangen uniikki kokoelmassani.

Kuvat on otettu lämpimässä ilta-auringossa. Lämpömittari näyttää 22.4°C varjossa:)

Varjossa

Essence Madly Purpled
The Polish Well Tea Party
Kyllä näillä huomiseen viipottaa ihan mainiosti ja mikä parasta, sain kaksi tikkua pois purkista:))

20 thoughts on “Teekutsut

    1. Joo, ymmärrän hyvin ettei tämä kaikkia puhuttele:) Minuun taas nämä nuhjuiset, vähän likaiset lilan ja vaaleanpunaisen sävyt vetoavat kovasti:) Eipä sillä, tykkään kirkkaistakin mutta tää menee mainiosti vaikka keskellä talvea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *