TBS Zesty Lemon

Postaus sisältää ilmaisnäytteinä (pr-sample) saatuja tuotteita
sekä tähdellä (*) merkittyjä mainoslinkkejä

The Body Shop on julkaissut kevään kynnyksellä kaksi uutta kausissarjaa; *Zesty Lemonin ja Cool Cucumberin. Sain testattavaksi kaikki kolme Zesty Lemon-tuotetta, eli suihkugeelin, vartalojugurtin ja vartalokuorinnan. Cool Cucumberia en ole päässyt nuuhkimaan, sillä sattuneesta syystä ei ole tullut asioitua kuin ruokakaupassa viime aikoina, mutta sen pitäisi tuoksua viileältä ja raikkaalta kurkulta. Zesty Lemon puolestaan on kirpeän sitruunan tuoksuinen ja mulle tuo mieleen lemon curd-sitruunatahnan. Rakastan sitrustuoksuja, joten ketään ei yllätä se, että rakastuin tuotteisiin oikopäätä.


Mä olen ehtinyt tuotteita jo testailemaankin ja hehkutan varauksetta sokeripohjaista vartalokuorintaa. Siinä on juuri oikea koostumus, eli kuorivat partikkelit ovat tarpeeksi hienojakoisia, jolloin herkkäihoisempikin voi käyttää tuotetta, mutta kuitenkin sopivan raffeja, jotta kuorinnasta on jotakin hyötyäkin. Nyt, kun meillä on taloyhtiön saunavuorot peruttu, mun pitää oikein patistella itseäni kuorimaan vartalon ihoa, sillä yleensä olen tehnyt sen aina saunassa ihon pehmettyä mukavasti löylyissä. Onneksi pirteän keltainen purnukka kylppärin hyllyllä on muistuttamassa tästä tärkeästä ihonhoitorutiinista!Vartalojugurtteja olen ylistänyt blogissa aiemminkin, sillä niiden valttina on vikkelä imeytyminen ja ne sopivat myös aamurasvailuun. Mulla on nyt iltakäytössä inkivääri ja aamuja piristämässä Zesty Lemon. Myönnän olevani tosi laiska rasvaamaan kroppaa ja tarvin tällaisia kannustimia, että sitä ylipäätään tulee tehtyä.
*Vartalojugurtit ovat parhaillaan tarjouksessa kympillä. Posti kuljettaa yli 40€ ostokset veloituksetta, niin välttyy myymälässä asioimiselta.


Suihkugeeli on koostumukseltaan paksuhkoa ja maltillisesti vaahtoavaa. TBS:n suihkugeelit ovat mukavan riittoisia ja tykkään toimivasta, tukevasta pullosta, joka ei kaatuile suihkuhyllyssä. Jos jotain saisi vielä toivoa, niin kunpa näihin sarjoihin tulisi suihkuöljy. Sen jälkeen mun maailmani olisi valmis <3

Kaikissa Zesty Lemon-tuotteissa on käytetty muhkuraisia elintarviketeollisuuden ylijäämäsitruunoita. Myös Cool Cucumber-sarjassa on hyödynnetty ylijäämätuotteita, sillä sen kurkkumehu on peräisin käyristä kurkuista. Sivuvirta-ajattelu valtaa kosmetiikka-alaa enenevässä määrin, mikä on erinomaisen hieno juttu.
Kumpikin sarja on limited edition, eli myynnissä rajoitetun ajan niin kauan, kuin tuotteita riittää. Nyt jos koskaan varmasti jokainen kaipaa pientä itsensä hemmottelua ja piristystä kaoottiseen arkeen ja kosmetiikkanörtti tietenkin suosittelee piristävää kosmetiikkaa:)


Pysykää turvassa <3


Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoista kertynyt komission käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. 

4 thoughts on “TBS Zesty Lemon

    1. Mullehan kävi silleen, että olin ajatellut eilen eli lauantaina käydä Sellossa ruokakaupassa ja siellähän on myös TBS:n myymälä MUTTA sitten tajusin aamulla, että en voi mennä mihinkään, koska nuukuuttani latasin matkakortin seuraavan kauden alkamaan vasta maanantaista, sillä en käy viikonloppuisin enää missään. Enpä sit tosiaan mennyt:D Ehkäpä joskus tulevaisuudessa.
      Jos tilaat, niin kerro sit millasia ne oli!

  1. Näitä on nyt näkyny tällä viikolla useammassakin blogissa enkö ihmettele yhtään; ovat varmaan just niin ihastuttavia kuin kaikki on kehuneet <3 Tällä hetkellä tarvetta ei kyllä vaan ole yhdellekään purnukalle, juuri muuton myötä taas konkretisoitu se, ettei tähän talouteen tarvitse ostaa yhtään jemmakappaleita :’D Sitten kun tästä väliaikasesta asunnosta lähdetään, niin haluan muuttokuorman olevan ehdottomasti pienempi erityisesti kosmen osalta..

    1. Muuton kiistatta hyviä puolia on, että tulee konkreettisesti nähtyä, kuinka paljon on vaikkapa kosmetiikkaa. Mullakin on purnukoita monessa eri paikassa, ja vaikka kuinka kuvittelen olevani jotenkin kärryillä kosmen määrästä, niin yllätyksiä tulee silti. Astiat on toinen vähän vastaava juttu, määrän tajuaa vasta kun niitä joutuu suojaamaan paperilla ja pakkaamaan laatikoihin. Mä karsin myös niitä 4v sitten muutossa, mutta jännästi kaapit on taas täyttyneet sen jälkeen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *