Täydennystä Verbena-perheeseen

Muistattekos, kun kirjoittelin tovi sitten L’Occitanen limited edition Verbena-tuoksusta? Koko tuoteperhe on nyt saapunut Suomeenkin myyntiin, ja sain ilokseni tutustua vielä sarjan suihkukuorintaan ja kuoriviin palasaippuoihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Liekö tiesivät L’Occitanella, että olen palasaippuatyttö, vai oliko kyseessä sattuma, mutta ne nousivat tästä joukosta suosikeikseni:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuorivat palasaippuat myydään kahden saippuan pahvipakkauksessa, joka on suunniteltu siten, että toinen saippua on mahdollista ottaa käyttöön toisen jäädessä vielä odottamaan vuoroaan. Kuorivana ainesosana on murskattuja verbenan lehtiä. Pesutuntuma on miellyttävä, saippua ei raavi tai kuivata ihoa ja tuoksu on yhtä raikas kuin Eau de Toiletessakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Palasaippuat kannattaa aina säilyttää ilmavasti siten, että saippua pääsee kuivumaan eikä jää lillumaan veteen. Sisustusliikkeistä ja vaikka ihan Ikeastakin löytyy vaikka mitä kivoja saippuatelineitä *vink*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suihkukuorinta tulee tutussa 250ml pullossa ja kyseessä on lähinnä suihkugeeli, ei niinkään kuorinta. Mukana on kyllä kuorivia partikkeleita, jotka tuntuvat ihan selvästi pestessä, mutta varsinaista vartalokuorintaa tämä ei mielestäni korvaa. Kuorivaa vaikutusta voi tietenkin tehostaa jollakin pesukintaalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Suihkukuorinta vaahtoaa maltillisen mukavasti ja huuhtoutuu helposti iholta. Raikas sitruunainen tuoksu virkistää ja mulle tulee aina erityisen huoliteltu olo, kun aloittaa tuoksuun verhoutumisen saman sarjan tuotteilla. Silloin mikään tuoksu iholla ei riitele toisen kanssa.

Ainoa miinus, jonka annan suihkarille tulee pullosta. En tule toimeen näiden L’Occitanen pienten korkkien kanssa, joita on hankala avata etenkin märillä käsillä. Kynsiä en halua käyttää, joten availen pulloja milloin suihkuhyllyä vasten, milloin jotain apuvälinettä käyttäen. Korkki on kyllä kaunis, mutta ei tosiaankaan kovin käytännöllinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olen aivan rakastunut limited edition Verbena-tuoksuun. Kyseessä on kausituoksu, eli jos omansa haluaa, kannattaa toimia ettei jää ilman. Kesä jos mikä on raikkaiden sitrustuoksujen kulta-aikaa:)


Palasaippuat 13€ /2kpl (200g)
Suihkukuorinta16€ /250ml


Tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

14 thoughts on “Täydennystä Verbena-perheeseen

 1. Mun piti laittaa itseni Sokoksella todella lujille, ettei sitrustuoksu lähtenyt sieltä mukaani. Piiskasin itseäni miettimällä, mitä maksoin siitä viimeisimmästä tuoksusta, joka mun oli Lontoosta ihan PAKKO saada, ja kuljin henkinen aasitötterö päässä. Mulla on viisi eri pulloa nyt tyhjennettävänä ennen kuin saan satsata mihinkään uuteen, tää on pelin sääntö.

  1. Kuulostat niin päättäväiseltä, että tämä pitänee. Toisaalta, mieti, miten mahtavaa on sitten viiden pullon tyhjennyttyä päästä valitsemaan uutta tuoksua:) Tsemppiä koitokseen!

 2. Totta turiset, nuo korkit on aika hankalia kynsiään varjelevalle :D …mutta aika paljon sitä on valmis kestämään niiden ihanien tuoksujen takia :P

 3. Heippa!
  Ei liity tähän postaukseen, mutta toivottavasti kerkiät vastata. Olitko se sinä vai joku muu joka sanoi ettei silmäsilmänympärys voidetta kannata välttämättä laittaa yläluomelle koska se turvottaa? Onko joitain tiettyjä ainesosia joita sisältäviä tuotteita tietäisi olla laitamatta koko silmänympärykseen?

  1. Moikka, sori kun vähän kesti vastata. Mä kyselin tätä muilta bloggaajilta, ja kuulemma tosiaan joskus on kosmetologikoulussa opetettu, ettei yläluomelle saisi laittaa. Lähes kaikki kuitenkin vastasivat laittavansa, etenkin, jos yläluomella tuntuu kuivuutta. Leidit kommentoivat, että paksummat voiteet saattavat turvottaa herkemmin kuin kevyet. Kukaan ei osannut nimetä mitään tiettyä ainesosaa, joka saattaisi turvottaa tai ärsyttää. Kokeilemalla tietenkin se selviää:) Itse en laita noita hyaluronihappoa sisältäviä tiivisteitä silmänympärysiholle lainkaan, mutta sy-voiteen kyllä, jos iho tuntuu sitä kaipaavan.

   Toivottavasti tästä oli apua:)

   1. Vautsi, kiitos vastauksesta! Kyllä tästä varmastion apua. Eikun testaamaan vaan onko eroa jos ei laita yläluomelle. :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *