Täydellinen purple

Mulla on aika paljon esittelemättömiä, vanhempia kynsikuvia varastossa, mutta haluan siitä huolimatta nostaa framille nämä viimeisimmät lakkaukset.

Pullossa koreilee Color Clubin tuoreen English Garden-kokoelman kaunokainen, Biscuits & Jam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kynsihommat on olleet siinä määrin vasemmalla kädellä huitaistuja jo jonkin aikaa, että oli oikein ilo istua lakkaamaan uudella lakalla ja vielä leimaillakin sen päälle. Sunnuntain ilma oli ihan kuin lokakuussa, rännän sekaista vettä vihmoi ikkunoihin vaakasuoraan ja tuuli ulvoi nurkissa. Missä viipyy kevät? Haluan aurinkoa ja valoa, mielellään heti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Biscuits & Jamin crellykoostumus oli helppo lakata ja peitti kahdella kerroksella. Leimailin päälle kukkakuvion Moyran Florality-laatasta ja innoissani sudin vielä lisämausteeksi Inm Out The Door-holotopperia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tykkäsin kynsistä tosi paljon, vaikka näissä ei mitään niin erikoista olekaan. Oli vaan pitkästä aikaa kiva lakkailla siten, että kaikki mahdollisuudet oli käytettävissä. Kynsikamat ovat paikoillaan Alexeissa, joskin osa tavaroista on vähän epäloogisissa paikoissa, ja pientä hienosäätöä täytyy vielä tehdä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voisin vielä lausahtaa muutaman sanasen näistä Moyran laatoista. Tilasin omani NailLand-verkkokaupasta, ja niiden matka Unkarista Suomeen kesti liki kuukauden, hmph.
Laatat oli pakattu somiin pahvikuoriin, jotka valitettavasti olivat niin tiukat, ettei laattoja saanut ulos silpomatta kuoria. Mikähän idea tässäkin on? Jotkut kuitenkin tykkäävät säilyttää kuoret, vaikka itse laitankin laatat kansioon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laatat ovat saman kokoisia kuin Über Chicit, mutta kuviot ovat jonkin verran suurempia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Käyttämäni kukkakuvio on Florality 1-laatasta, jonka järjestysnumero on 06. Tilasin molemmat Floralityt, koska kukkakuvioitahan nyt vaan ei voi olla liikaa. Laatat tuntuvat toimivan moitteetta, vaikka kaikkia en ole vielä testannutkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olisipa kiva saada otettua laattakuvia ilman, että siellä näkyy aina se kamera, käsi ja pahimmillaan oma naamakin vielä:D


Color Clubin lakka saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

30 thoughts on “Täydellinen purple

 1. Tosi kaunis lakkaus ja ihanan värinen toi Biscuits & Jam! Mua kiinnostais millä lakalla leimaisit? Onks se niinku hopee, valkoinen vai jotain siltä väliltä? Sopii tähän tosi hyvin :) holotopperi kruunaa kaiken.

 2. Tosi kivat! :) Mulla nuo Moyrat irtoaa koteloistaan kylla ongelmitta, mutta kuviot ei tahdo nousta millaan, kolmea laattaa oon nyt kokeillut. Florality 1 loytyy ja sita en oo viela kokeillut, kun oon jo vahan luopunut toivosta. Mieluummin ottaisin niin pain etta kotelot pitais hajottaa, mutta kuviot nousis laatasta!

  1. Jahas, tämä ei mitenkään kannusta kokeilemaan noita laattoja, joita en ole vielä käyttänyt:P :D Oot varmaan kokeillut kaikilla eri lakoilla ja stampereilla jne jne?

   1. Soooriii. :D Oon joo kokeillut kaikilla mahdollisilla lakoilla ja stampereilla. Perus XL-stamperilla kuviot nousee mut on niin pirun ohuita et kuivuu heti stamperiin. Muilla ei ees nouse. Moni niista kuitenki tykkaa, etta vikahan on todennakosesti vaan mussa.

  1. Mulla on edelleen nää samat kynsillä ku en oo malttanut luopua:D Tai no en oikein oo kerinny lakkaamaankaan, mutta eipä ole haitannut koska tykkäsin näistä itekin kovasti.

 3. Nämä on ihanat! Milla lakalla sä leimasit tuon kuvion? Mä yritin katsoa tekstistä, mutta ei osunut silmään. Mä luulen, että meidän miittikassin OPI I manicure for beads on melkein samaa sävyä, joten voin hyvällä mielellä matkia nämä. ;)

 4. Violetit ei ole mun juttuja, mutta se ei estä niitä näyttämästä hyvältä toisten kynsillä. Mä olen vähän kuolaillen katsellut näitä(KIN) uusia Color Clubeja, sillä tässä on ilmeisesti kolmas lakkamerkki, joka suostuu pysymään mun kynsilläni Essien ja OPIn lisäksi. Olen tykännyt CC:n lakoista tosi paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *