Taupe-lette

No eihän tämä nyt oikein ole skittlette mutta en malttanut olla leikittelemättä nimellä.

OPIn kevään Brazil-kokoelma on tullut myyntiin ja sain siitä muutaman lakan itselleni. Kirkkaat, kesäiset värit jäivät vielä hyllyyn ja poistuin CesarsShopista kassissani kaikki kolme nude-mutasävyä joista tässä postauksessa nähdään kaksi.
Lakat ovat nyt tarjouksessa (12,88€) ja postikulut voi välttää käymällä paikan päällä ja ovet ovat nykyään auki torstaisin klo 10-18. Se promoamisesta, nyt kynsiin.

Molempia sävyjä on kynsillä kaksi (2) kerrosta. Valoa vasten smile line kuultaa aavistuksen läpi mutta lyhyemmille kynsille kaksi riittää varmasti, omalla kohdallani kolme ohutta tai kaksi paksua olisi ollut optimaalinen määrä. Joka tapauksessa kahdella saavutettiin sellainen peittävyys, että se varmasti tyydyttää useimpia. Ja se on kyllä aika hieno juttu, etenkin Don’t Bossa Nova Me Aroundin kohdalla, sillä yleisesti tiedossa on, että vaaleat cremelakat saattavat olla ikäviä levitettäviä. DBNMA ei raidoittunut lainkaan ja sävy on todella, todella kaunis. Melkein voisin muihin vastaaviin omistamiini lakkoihin vertaamattakin sanoa, että tästä tuli suosikkinudeni paitsi laadun, myös värisävyn puolesta. Sävy sopii ihonväriini oikein hyvin. Mahtavaa, lisää tällaista.

Taupe-Less Beach ei laadussa kaverilleen hävinnyt ja lakkauskokemus on vaivaton. Sävy on sellainen, että en tiedä mihin renkaaseen lakan tikku sijoittaa, mutta se päätynee kuitenkin Orlyn You’re Blushingin ja Essien Chinchillyn väliin ollen varsin lähellä molempia.

Olisi kiva nähdä vertailuswatchit Don’t Bossa Nova Me Aroundista ja Steady As She Rosesta, mutta olen myynyt omani aikaa sitten koska se kuuluu niihin huonolaatuisiin vaaleisiin cremelakkoihin – vaikka onkin tosi kaunis. Mutta kuten tänään kommentoin keskusteluun China Glazen kökkölaatuisista (”Satan urine in a bottle”) kevätlakoista, on elämä liian lyhyt tuhlattavaksi p*skojen lakkojen kanssa.

Koristelupuolella teki mieli vetää mutkat suoriksi (vallankin, kun kello oli 00:45) eli laitoin kynsille muutaman siirtokuvan ja niitin. Yksinkertaista mutta mieleistä.

Kädet ja kynsinauhat oikein rutisevat kuivuuttaan kun siivosin raivolla koko talon lattiasta kattoon ja pyykkäsin kaiken vesipestävän ja irti lähtevän. Mieluusti olisi antanut käsien kylpeä rasvassa yön yli ja kuvannut vasta seuraavana päivänä mutta tässä muun elämän viedessä huomiota olen käyttänyt koko kynsikuvareservini ja postailen reaaliajassa.

Lopuksi:
Nyt kun esiteltäviksi saatuja lakkoja näkyy postauksissa aika paljon, lienee ihan hyvä muistuttaa, että mielipiteeni eivät ole kaupan jos joku sitä epäilee. En ota vastaan mitä tahansa vain siksi, että saan sen ilmaiseksi vaan tartun itseäni kiinnostaviin tuotteisiin ja haluan olla rehellinen lukijoitani kohtaan. Tämän pitäisi olla itsestään selvää, mutta usein blogeissa tuodaan se esille postausten yhteydessä ja en ole maininnut siitä itse koska sen pitäisi olla itsestään selvää:) Niinpä jatkossakaan en aio korostaa mielipiteideni subjektiivisuutta tai sitä, että en hyödy linkkien klikkailuista, mikä tosin mainitaan blogitekstin lopussakin.

Nyt ilomielin eteenpäin ja mukavaa viikonloppua kaikille:)

Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta. Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

36 thoughts on “Taupe-lette

 1. Huoh, mä kun yritin uskotella ittelleni etten tartte näitä nudeja koska niitä on jo NIIIN paljon. Mutta ainakin tuo don’t bossa nova me aroundin joutunee kotiuttamaan. Ja kaikki muutkin ne nudet.

  Nää kynnet on vaan niin tyylikkäät! Niinkuin sun kynnet aina. Simppelit koristelut vaan sopii tähän laukkaukseen ku nenä päähän!

  1. Mä laittaisin vaikka melkein pois jonkun tuon tieltä, se on niin hyvälaatuinen moneen muuhun verrattuna.
   Kiva kommentti, kiitos paljon ja kivaa viikonloppua:)

 2. Iiiiihanat! Mulle pitäs kopsahtaa tänään paketti CesarsShopista ja tuo Taupe-less beach kotiutuu myös tännekin. ^_^ Mahtavuutta!

  Hyvää viikonloppua!

 3. Kauniit <3 Kyllä tuo bossa nova nyt taitaa ehdottomasti kotiutua tännekin. Muutenkin on viime aikoina viehättäny kaikki nudet ja oonkin niitä kiitettävästi tässä kerryttänyt lakkalaatkkoon, mutta ehkä sinne yksi vielä mahtuu :) Tuossa kokoelmassa kyllä toisaalta viehätti myös ne ihanan kirkkaat sävyt, jos sitä vaikka uskaltautuisin hankkimaan jonkun niistä oransseista!

  1. Raivaa ihmeessä tolle tilaa, on se niin namu:) Mullakin pyöri käsissä ne värikkäät ja kun kokoelman laatu ilmeisesti on hyvää kautta linjan, niin taitaapi käydä niin että joutuu vielä keväämmällä tekemään lisähankintoja kun mieli alkaa tehdä raikkaampia värejä…

 4. Taattua tyyliäsi – kauniit siis, ja mä niin jo kieli pitkällä omia Brassi-lakkojani! Näistä OPI:sta puhuttaessa en usko että kukaan luuleekaan kehujasi ”ostetuiksi” mutta ehkä muistutus oli silti paikallaan?

  1. Ihan hyvä ja tarpeellinen muistutus ehkä, mistäpä sitä tietää ihmisten mietteitä:) Kiitos, nämä oli kyllä itsellekin mieleiset kynnet ja näillä mentiin monta päivää tyytyväisenä:)

 5. Aivan ihanat kynnet taas kerran :) Maltan tuskin odottaa, että saan itsekin nuo ihanat lakat! Ja koostumus kuulostaa tosi lupaavalta, mun kynnethän ovat sen verran lyhyet että voisin hyvinkin selvitä kahdella kerroksella… iih! Tulisivatpa äkkiä!

 6. Mäku aattelin etten halua näitä sävyjä Brazil kokoelmasta ollenkaa. Pöh, kiitos nyt sitten tästäki rahanmenosta :D Aiva ihanat värit ja nätti lakkaus ^^

 7. Kaiken läpättämisen jälkeen totean, että ihanat kynnet! Tuo DBNMA näyttää sellaiselta herkulta, että siihen voisin sortuakin. Vaikka kovasti yritän pitää näppini erossa lakkaostospaikoista. :D

 8. Taas sä teit sen: Liian kauniit kynnet! *tuijottelee näitä kymmenettä kertaa ainakin* Mun mieskin sanoi, että on hienot, niin ei päässyt ihmettelemään, miksi mulle taas tulee kaksi uutta lakkaa, haha. Ja siksi mulle tulossa nää molemmat lakat :D No ei, en syytä vain sua, koska mulla ei ole taupe- eikä nude-sävyjä kuin yhdet ennestään, joten odottelen näitä hihkuen ihastuksesta :)

  1. Nää siis tulee olee mun tokat nudehankinnat ;) VASTA. Huih. Sen verran palaan tähään vanhempaan ihanaa lakkaukseen, että unohdin kysyä mitkä niitit sulla on nimettömissä? Ne näyttää jotenkin tummemmilta kuin perushopeat vai tekeekö valaistus sen? Aloin vaan himoitsemaan tommosia tummempia niittejä, kävis meikäläisen tyyliin ja loistavasti tämmösiin vaaleisiin lakkoihin! Kiitos, jos jaksat vastailla :)

 9. Äh, mä nappasin ostoskoriin kaikista värikkäimmät lakat tästä kokoelmasta ja sivuutin nämä vaaleammat kokonaan. Nyt kaduttaa! Taidan tehdä vielä toisen tilauksen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *