Tammer-Tukun kevät 2016

Olin männäviikolla Vantaan Flamingossa Tammer-Tukun bloggaajatilaisuudessa fiilistelemässä kevään ja tulevan kesän mm. sisustus-, piha- ja ruoanlaittouutuuksia. Tammer-Tukku on niin iso yritys valtavalla tuotesortimentilla, että meiltä jokaiselta löytyy varmasti kotoa jotain yrityksen maahantuomaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuvia tuli räpsittyä koko läjä, joten postauksessa on enemmän niitä ja vähemmän puhetta.

Tieni vie lähitulevaisuudessa uudelleen Outlet-myymälään, koska hieman flunssaisen puolikuntoisena en jaksanut jäädä enää tilaisuuden jälkeen shoppailemaan edes alekoodin turvin.
Flamingon myymälä on avoinna ihan kaikille ja hintataso on sisustusliikkeeksi hyvin edullinen. Sisustusjuttujen lisäksi sieltä löytyy mm. keittiö- ja kylpyhuone/saunatarvikkeita ja valikoima vaihtuu nopeasti.

Muutama juttu jäi mulle mieleen ja raivaan vaikka väkisin kotoa tilaa niille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rakastan erilaisia puulaatikoita. Oikein kivoja nämä uusvanhatkin, vaikka olisi ihan mahtia saada joku alkuperäinen viini- tai hedelmälaatikko itselle. Vielä silloin, kun olin penska, kauppoihin tuli jotain tavaraa puisissa tai vanerisissa laatikoissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pinkki metallikyltti suorastaan huutaa nimeäni. Voiko tähän enää mitään lisätä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ja sitten tämä! Veikeä kynttilälyhty herätti varmaan melkein kaikissa ihastusta, myös minussa. En vielä tiedä, mihin tämä meillä mahtuisi, mutta jonnekin sen haluaisin ujuttaa. Hintaakaan ei ollut kuin 29,90€, eli ei edes mikään kallis investointi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jos ei sisälle, niin kyllä tämä olisi kiva jossain ulkonakin tai vaikka parvekkeella -ja turvallinen myös kun kynttilöitä voi polttaa purkin sisällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meille oli varattu myös hyvää syötävää ja edellisen tilaisuuden perusteella osasin odottaa hyviä tarjoiluja, joten skippasin lounaan kyseiseltä päivältä. Ruokalajit olivat edelliskertaa eksoottisempia mutta maut kyllä kohdallaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Keittiövuoro oli napsahtanut jälleen Akseli Herleville ja näin iloinen mies löytyy näyttävien esillepanojen takaa. En muuten käsitä, miksi en vieläkään ole päässyt käymään Akselin Naughty Brgr-ravintolassa, joka löytyy Helsingistä Lönnrotinkadulta. Se on to do-listallani kyllä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihastuin kuvassa näkyvään viinietikkapulloan sekä noihin puisiin leikkuulautoihin JA tuohon pieneen suolakuppiin. Olisi jotenkin tosi terapeuttista koukkia suolaa kupista pikkuisella puukauhalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mun täytyy kyllä vuokrata pakettiauto kun lähden ostoksille. Onneksi tuotteet on edullisia mutta tätä menoa tarvitaan isompi talo, koska haluaisin myös alla olevia suloisia lasipurkkimukihässäköitä. Ja muutamia muitakin juttuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
”Herkkua”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Semmoinen ilta se. Olipa mukavata, eikä vähiten paikalla olevien uusien ja vanhojen tuttavuuksien ansiosta. Mahtia nähdä teitä kaikkia <3
Järjestelyt olivat taasen erinomaiset, eli välitän tätä kautta kiitokseni illan järjestelleelle Satu Sairaselle Success Storysta <3

Nyt lopetan, ennen kuin alan kuulostaa jotain Oscar-gaalalta. Näykyikö kuvissa mitään kiinnostavaa? Entä pureeko keväällä sisustuskärpänen?

6 thoughts on “Tammer-Tukun kevät 2016

  1. Sisustuskärpäsen purema käy yleensä kalliiksi =S Meillä sisustettiin viimeksi syksyllä, mutta kyllähän sitä voisi katsoa viimeinkin ne kunnon verhot keittiöön.. Mä taidan kuitenkin mennä vähän pyörimään tuonne. Pitää ehkä jättää mies kotiin… ;)

    1. Mä olen aika onneton sisustaja ja kommentoinkin äsken Kesähessulle, joka oli vaihtanut KESÄVERHOT, että siitä joku sais hyvän vaimon itselleen. itsehän en moista harrasta:D Mutta tykkään kyllä kauniista esineistä ja aivan erityisesti kaikista kynttiläjutuista. Tuolla on kyllä vaikka mitä kivaa.

  2. Toi näyttää sellaiselta paikalta, jossa sekoaisin aivan täydellisesti. Onneksi Vantaa ja Flamingo ovat täältä sen verran kaukana että ei ihan heti tule lähdettyä, etenkin kun loma on just lopuillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *