Talviset jouluiset

En osannut päättää, teenkö jouluiset vai talviset kynnet joten yhdistin ne. En tosin tarkoituksellisesti, vaan nämä syntyivät puhtaasti vahingossa. 
Upea piCture pOlishin O’Hara on yksi lempipunaisiani joka ei pääse ottamissani kuvissa oikeuksiinsa. Kaksi lakkakerrosta riitti jälleen peittämään hitusen lyhentyneet kynteni. Nimettömissä on Ginan White ja kuten huomaatte, olen innostunut käyttämään valkoista ihan uudella innolla lakkauksissa. Laitoin kahden kerroksen päälle vielä Essien Pure Pearlfectionia, että kynsi olisi natsannut paremmin yhteen kimaltelevien punaisten kanssa mutta lopuksi kuorrutinkin kaikki kynnet Inmin hopeisella holotopperilla. 
Siirtokuvat tilasin Adeninasta ihastuttuani näihin jouluisiin teemoihin. Kynsillä on decaleja useammasta eri arkista. 
Totta puhuakseni en ole ihan tyytyväinen tähän yhdistelmään, idealla olisi kannattanut tehdä kaksi erillistä lakkausta. Nyt värit vähän riitelevät keskenään ja sinisen, valkoisen ja punaisen liitto tuo minulle yleensä mieleen jotain merihenkistä, ei niinkään jouluista.
Onneksi tässä piisaa pyhiä lakkailla vielä jouluisempiakin kynsiä ja talvi taas ei ole kunnolla alkanutkaan.
Odottelen muuten toista punaista pp:n lakkaa saapuvaksi lähitulevaisuudessa. Saapa nähdä, onko Dorothysta tälle haastajaksi.

Jokos siellä ollaan tainnuttu kinkkuähkyssä sohvanpohjalle?

24 thoughts on “Talviset jouluiset

 1. Aika ähkyssä eilisen jäljiltä juu.. Oon vieläkin vähän järkyttynyt lasten saamasta pakettimäärästä, roinaa tuli ovista ja ikkunoista niin että meidän ostama (ainoa) paketti jäi vintille odottamaan synttäreitä :D

  Mäkin ostin mielenkiinnosta tuon gt:n valkoisen, eri asia sitten koska pääsen kokeilemaan.. Paljon sitä on kehuttu niin odotukset alkaa olla huipussaan! Valkoinen on kyllä tosi hyvä väri kynsilakkaan vaikkei ekana ajattelisikaan! Kaikki koristelut näkyy hienosti ja sopii oikeastaan kaikkien muiden sävyjen kanssa yhteen, sopii kaikkien iholle ja vieläpä on sillä tavalla hillittykin että menee tilanteessa kuin tilanteessa :)

  Huh, olipas pitkä kommentti :D hyvää joulua silti <3

  1. Muistan myös joulut, kun lapset oli pienempiä….sitä tavaran määrää, ei mitään järkeä hommassa. Paketteja revittiin auki ja sitten sieltä nousi kuitenkin joku yksi tai kaksi suosikkia ja muut unohtui. Nykyään lahjoja on vähemmän, paketit pienempiä mutta rahaa menee silti enemmän:D

   Toivottavasti tykkäät valkoisesta, olen suositellut sitä nyt niin monelle että jos se osoittautuukin esim. pullon puolivälissä paksuuntuvaksi ja kuplivaksi, pääni on ikävästi vadilla… :)

 2. Itselläkin odottellee tuolla laatikossa samaisia siirtkouvia, taidan tänään yrittää saada niistä jotain aikaiseksi :) Mutta hienot kynnet olet saanut näistä tehtyä. Tosin ymmärrän kyllä tuonkin, että sini-valko-punainen ei lopultakaan ole se jouluisin väriyhdistelmä :D

 3. Suklaata on tullut syötyä enemmän kuin laki sallii..;) Kynsillä on sitä mitä Joulunakin, eli lakkaamaankin saisi jo ruveta!
  Kauniit nämä sinun kynnet, ei mun mielestäni riitele värit keskenään, mutta sekin lienee katsojan silmissä:)

 4. Jouluisen talviset, ei yhtään merihenkiset minusta.

  Moon niin ähky, että en voi käyttää housuja. Löhöän vaan isot tunikat päällä sohvalla. Örf.

 5. Ihanat! ♥ Ja ainakin musta nämä on kyllä jouluisetkin, tosin ei ehkä niin suomalais-jouluiset kuin ehkä angloamerikkalaiseen jouluun istuvat. Mutta upeat, joka tapauksessa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *