Talvinen Cape Liz

Kun edellisen kerran käytin näitä höyhensiirtokuvia, oli keskikesä ja olin lakannut kynteni Emmalta lainatulla Kikon sävyllä 430, Chili Pepper Redillä. Punainen lakka oli ihana ja missä lie mielenhäiriössä lätkin sen päälle valkoiset höyhenet -> kynsillä oli jouluiset pukinparrat. Niitä ette koskaan nähneet blogissa mutta tämä talvisempi versio höyhenistä kestää esittelyn.

Cirquen Cape Liziä joutui laittamaan kolme kerrosta täyteen peittävyyteen, muuten lakasta ei ole pahaa sanottavaa. Katselin sitä yksinään kynsilläni ja omasta mielestäni väri oli hitusen epäsopiva minulle mutta koristeltuani kynnet tykkään näistä kyllä. Höyhendecalien kaveriksi laitoin Nubarin White Polka Dotia, jonka hankin joskus kun en löytänyt sillä hetkellä sopuhintaan OPIn Pirouette My Whistleä. Kovin ihmeellistä eroa näissä lakoissa ei ole, voitte kurkata vertailuswatcheja vaikkapa Polishaholicilta.

Harmaanvihertävässä Cape Lizissä on sinistä, pinkkiä, turkoosia ja hopeista hienonhienoa microglitteriä sekä vähän isompia, ohuita ja läpikuultavia flakieseja. Hienosti luonnehdittu, olen niin hyvä näissä kuvailuissa;) 

Cirque Cape Liz & Nubar White Polka Dot

Kynsistä näkee heti, jos vähän on oikaissut pohjatöissä ennen lakkausta. Hieman nolottaa nyt kuivat ja rosoiset kynnen reunat ja kynsinauhat, tämä olkoon taas opiksi ja muistutukseksi itselle:)

17 thoughts on “Talvinen Cape Liz

  1. Ihanan herkät ja kauniit kynnet! Nuo höyhendecalit on kovin suloisia. Ja niin kuin itsekin totesit, ainakin koristelujen kanssa lakan väri sopii sinulle mainiosti. :)

  2. Rakastan tällaisia kynsiä! Mulla on pitkään ollut tuolla höyhensiirtokuvia odottamassa, että saisin tehtyä itsellenikin jotain tämäntapaista, mutta… puuh… :D Onneksi muut tekevät, että saan silmäkarkkia :)

    1. Jotenkin arvasin, että tykkäät ja tää lakka oliskin enemmän sun väri kuin mun. Ihan kivaa vaihtelua kuitenkin punaisiin ja liloihin:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *