Tallinnan reissukynnet

En tiedä, onko minulla jonkinlainen ajanhallintaongelma vai mitä lie tapahtunut, mutta en enää koskaan ehdi tehdä mihinkään teemaan tai tilaisuuteen sopivia kynsiä. Menen niillä mitkä sattuu olemaan tai teen nopeasti jotkut kuten nytkin. Näillä kynsillä lähdin taannoiselle Tallinnan messumatkalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakkauksen perustana on kaksi kerrosta Essien kesäkokoelman Salt Water Happya. Yksikin olisi oikeastaan riittänyt, mutta mieli ei taivu vain yhteen kerrokseen ja laitoin kaksi ohutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Päälle leimasin Dashican mustalla ja valkoisella kivi/marmorikuvion Über Chicin laatasta 5-03. Leima on sama kuin näissä kynsissä, joiden kuvaa on jaettu instassa aika tavalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakkaus oli tosi helppo ja nopea tehdä eikä epäonnistumisen mahdollisuutta ollut olemassa….paitsi oikean käden keskisormen osalta, jonka lakkasin ja leimasin uusiksi, sillä onnistuin kuin ihmeen kaupalla kohdistamaan molemmat leimat täsmälleen päällekkäin, ja se ei tosiaankaan ollut tarkoitus:)

 

18 thoughts on “Tallinnan reissukynnet

 1. Onpa kerrassaan kaunis lakkaus! Jäin vaan tuijottamaan kuvia, kun tuo tuplaleimaus näyttää niin kiehtovalta. Tykkään tuosta leimakuviostakin :)

  Niin ja mun ääni meni ehdottomasti tälle blogille. Suurin osa äänestyksen blogeista oli vieraita, mutta sun blogi tuntemistani paras :)

  1. Leimakuvio on tosi kiva, yksi suosikkejani UC:n viitossetistä:) Ja ihan hirmuisen suuret kiitokset kannatuksesta ja äänestäsi <3

 2. Toi lakka on niin kauniin sävyinen ja lakkaus muutenkin veikeä :) Hitsi kun Cesarsilta olisi saanut niitä Essien lakkoja tarjoushintaan, ja myös vanhempiakin lakko, mutta se minisuti :/ Miksei niitä leveitä suteja voisi myydä erikseen :D Oon kyllä kaikista Essien aluslakoista yms. napannut niitä leveämpiä suteja sitten värilakkoihin :)

  Onnea kisaan, Better Nail Day on ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani <3

  1. Ois kyllä älyttömän kätsää kun suteja saisi erikseen! Mä olen jonkin verran niitä venkslaillut keskenään ja joissakin lakoissa jopa se kapea toimii mun kynsillä paremmin kuin leveä. Tällaiset cremet laitan mieluiten leveällä:)

   Tuolla on niin isoja ja ammattimaisia blogeja vastassa ettei sijoituksia kannata odotella mutta onhan se kiva olla mukana kuitenkin:)

 3. Haha, mä katsoin Purkkiksen etusivulla että mitäää, Sissi julkaisee toiseen kertaan samat kynnet…kunnes tajusin että mähän näin nämä livenä enkä blogissa :D oonkohan mä kenties hieman liikaa internetissä…

  No, edelleen nää on hurjan kauniit ja mä jotenkin rakastan tuota leimakuviota. Siksi onkin ihan pyllystä, että mulla ei oo samanlaista. >.<

  1. No en kyllä ihmettelis vaikka sekin joku päivä vielä kävis että postaisin uudelleen jotkut vanhat kynnet:DD
   Tää kuvio kyllä passaisi pienemmillekin kynsille mutta en mä silti tiedä, onko setin ostamisessa järkeä kun suurinta osaa ei pysty käyttämään. Ehkä ne joskus tekee samanlaisen systeemin kuin MoYoulla et on sekä pieniä että isoja kuvioita samasta laatasta. Olis kyllä hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *