Taffeta

Koska vesimarmorointi-inspikseni antaa yhä odottaa itseään ja näyttää siltä, että siihen varattu vesi ehtii haihtua ennen kuin innostun asiasta, niin esittelen teille sitä odotellessani ihanaisen Taffetan. 
Muutama viikko sitten pidetyn kynsibloggaajien miitin goodie bageissa oli Sally Hansenin satin glam-lakkoja ja sain omastani Go Goldin. Saran bagissa oli himoitsemani Taffeta ja kun yritin hieroa lakasta vaihtokauppaa, Sara ystävällisesti ihan lahjoitti tämän minulle. Iso kiitos vielä <3 
Taffetaa on näissä kynsissä varmaankin kaksi kerrosta. Lakkaamisesta on jonkin verran aikaa enkä ole tehnyt muistiinpanoja, mutta arvelen, että tämä peittäisi kahdella reilummalla tai kolmella ohuella kerroksella. Väri on ilman päällyslakkaakin sievä mutta mielestäni upeimmillaan päällyslakan kanssa. Oikeastaan kaikissa näissä satiinilakoissa on sama juttu, minusta ne vaan ovat paljon hienompia kiiltävinä ja siinä mielessä alkuperäinen idea menee kohdallani vähän hukkaan.
Kaveriksi lakkasin usein ennenkin käyttämäni OPIn This Gown Needs A Crownin, johon ei vaan kyllästy ikinä. Sen päälle leimasin Pueenin laatasta 73 kiva kiehkurat erinomaisesti leimaavalla China Glazen Rendezvous With Youlla. 

Kun kynnet lakkaa mieleisillä lakoilla ja tyylillä, niin epäonnistumisen mahdollisuutta ei juuri ole. Näillä kynsillä viipotin tyytyväisenä muutaman päivän ja kiistaton tosiasia on, että erilaiset skittlettet ovat syrjäyttäneet siirtokuvien käytön turvakynsissä.

Eilen lakkalaatikkoa penkoessani käsiini sattui China Glazen Ahoy! ja jätin sen oikein pöydälle odottamaan kynsille pääsyä. Miten noin upea lakka on jäänyt pitkäksi aikaa unholaan?? Siitä ehkä lisää seuraavalla kerralla:)

38 thoughts on “Taffeta

 1. Kyllä on taas niin hienot =) Herkullisen keväinen väri tuo Taffeta. Minulla on menossa epäonnistumisten kausi lakkausten suhteen. Ehkä mä vähän otan tästä mallia, että saa edes jotain nättiä kynsille =)

  1. Onneksi epäonnistumiset yleensä menee kausittain ja jossain vaiheessa epäonni kääntyy. Näin se ainakin mulla menee, toivottavasti sulla myös:)

 2. Taffeta on kyllä upea, mutta valitettavasti mulla se värjäsi aluslakasta huolimatta kynnet ihan porkkanoiksi :( Tai siis värjäsi niiltä kynsiltä, millä kierrätin vanhaa lakkausta eli lakat oli kynsillä lähes viikon. Ne muutama onnekas kynsi, joilta poistin lakkaukset parissa päivässä, ei ehtineet värjäytyä.

  1. Kävin juuri lukemassa sun postauksen, hauskasti oltiin käytetty samoja lakkoja:) Mulla Taffeta ei värjännyt mutta käytän kahta aluslakkakerrosta jonka ansiosta kynnet on varsin inhimillisen väriset lakkaustahdista huolimatta. Mikä aluslakka sulla on käytössä?

  2. Essien First Base on nyt käytössä ja yleensä käytän kahta kerrosta, jotta värjäymiltä säästyisin. Tosin nyt aloin miettiä, että unohdinkohan silloin laittaa toisen kerroksen aluslakkaa? Ja aion kuitenkin antaa Taffetalle vielä uuden mahdollisuuden, koska äärimmäisen harvoin tulee lakkaa pidettyä lähemmäs viikkoa ja mullakaan ei parin päivän käytöllä värjäytyneet :)

  1. Se oli mun viime vuoden top-kympissä ja kuka tietää, vaikka olisi tänä vuonnakin:) Vaikka onhan tässä vielä monta kuukautta aikaa keksiä kaikkea uutta kivaa… :D

 3. Voi ei miten kauniit! Joko sä taivut ja tuut tekemään mulle Sissi-skittletten. Mulle on tulossa kasa über-ihania indieitä, jo olemassa olevien lisäks, mieti mistä kaikista upeuksista saisit valita palkkas! *koiranpentukatse* Jooko jooko jooko jooko?

  1. Kiitos :) Voi kun jostain löytyisi aikaa, tuntuu vaan kiihtyvän toukokuussa kaikki perhevelvollisuudetkin ja koko ajan on jotain. Täytyy koittaa tosissaan kattoa joku väli, tarjoushan on vallan houkutteleva:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *