Syyskuun Bette Box

Syyskuun Bette Box tupsahti lähipostiini ja boksin teemana on ”Kokeile rohkeasti uutta”.


Laatikko tuntui varsin painavalta. Kurkataan sisältöä!


Lumene Nordic Chic Soft-Matte Puuteri
Boksin mieluisin -ja arvokkain- tuote! Olen käyttänyt takavuosina Lumenen puutereita mutta näitä uudempia en ole päässyt testaamaan, joten tämä sujahtaa käsilaukkuun. Käytän ylipäätään hyvin vähän kivipuuteria, mutta meikin korjailussa se on kätevä. Nykyiset kivipuuterit tosin ovat niin hienojakoisia, että niitä voi käyttää myös meikin kiinnittämiseen, mutta suosin itse edelleen irtopuuteria. Täysikokoinen tuote (17,90/9g)


BC Scalp Genesis syväpuhdistava shampoo
Mulla on sopivasti syväpuhdistava shampoo loppumaisillaan, joten tää pääsee heti kokeiluun. Tuote lupaa poistaa muotoiluainejäämät ja tasapainottaa hiuspohjaa. Näytekokoinen tuubi 20ml, täysikokoisen ovh 19,50/200ml


Vichy Minéral 89 Daily Booster tiiviste
Vichyn hoitotiiviste on tarkoitettu käytettäväksi ihon puhdistuksen jälkeen ensimmäisenä iholle laitettavana tuotteena. Se lupaa vahvistaa ihoa ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Tiiviste sisältää mm. lähdevettä ja hyaluronihappoa. Näytekoko, täysikokoisen ovh 23,50/50ml


Nivea Creme Care Waterproof silmämeikinpoistoaine
Uutuustuote Nivealta puhdistaa vedenkestävänkin silmämeikin hellävaraisesti ja silmiä ärsyttämättä. En yleensä käytä erillisiä silmämeikinputsareita, mutta kokeilen tätä kuitenkin. Täysikokoinen tuote (6,00/125ml)


Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide
Olen yleensä tykännyt Blistexin huulivoiteista ja tässä uutuusvoiteessa on jännä konsepti. En ihan välttämättä lämpene tällaiselle pakkauskikkailulle, mutta sheavoita sisältävä ja mustikanmakuinen huulivoide kuulostaa lupaavalta. Kansi siis avautuu kuten kypärän visiiri ja sen saa taitettua pakkauksen alle. Täysikokoinen tuote (3,95/7g)


Lisäksi boksi sisälsi näytteitä eli SB12 Boost-ravintolisäpurukumeja, Vichyn Ideal Body Serum-milk -vartaloemulsion ja Kenzon World uutuustuoksun.

Kaikenkaikkiaan ihan mielenkiintoinen sisältö eikä yksikään tuote ole suoraan sellainen, jonka haluaisin antaa pois ainakaan ensin testaamatta. Lumenen puuteri oli iso plussa ja Vichyn ja BC:n tuotteet kokeilen mielelläni.

Lokakuun boksi onkin jälleen bloggaajaboksi ja mukana on tuttuja nimiä, joiden valinnat on kiva päästä näkemään.

Kivaa viikkistä kaikille, omani menee rattoisasti maalaustalkoissa:)


Bette Box saatu blogiyhteistyön kautta

14 thoughts on “Syyskuun Bette Box

 1. Ohhoh, varmaan ensimmäistä kertaa tosi mielenkiintoisen oloinen boksi! Mä oon vähän ollu nirppanokka enkä oo oikein piiiiiitkiin aikoihin innostunut Livboxista enkä nyt Bette Boxista, mutta tässä oli tosi kiva sisältö..! Tai siis olis, jos olisin tilannut tän ;D Ekaa kertaa vähän harmittaa ;)

  1. Mitä olen ehtinyt nyt selailla nettiä niin tuntuisi olevan monen mieleen tää boksi -sekä niiden, jotka tilasi, että niidenkin jotka ei;)

  1. Vichy on kyllä kiinnostava merkki ja mietin, että onneksi tuote ei maksa ihan mahdottomia, jos se tuntuu omalle iholle sopivalta. Vielä en ole ehtinyt testaamaan.
   Kiitos kommentista ja kivaa viikkoa:)

 2. Vaikuttipa kivalta boksilta :)
  Vichy ja Lumene erityisesti. Tuo huulikiiltohommeli vaikutti vähän erikoiselta; ei ehkä kaikkein käytännöllisin juttu.. Näinkin teidän maalaustalkoista kuvia Instassa… :D

  1. Mulla taitaa jäädä huulivoide kuitenkin käyttämättä, en oikein tykkää makeasta tuoksusta tai mausta huulivoiteissa. Päätynee tyttärelle:)
   Joo viikonloppuna oli vähän sutinaa sanan varsinaisessa merkityksessä:D

 3. Mun mielestä tää oli ihan jees boksi. :) tykkään just tosta puuterista ja meikinpoistoaineesta ku itsellä se alkoi olla loppu joten tuli just hyvään saumaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *