Syksyiset Dhara & Chita

Taisin mainitakin, että tilaamani syksyn PixieDust -setti saapui perille vähän huonokuntoisena. Kaksi lakkaa oli hajonnut päreiksi puutteellisen pehmustuksen vuoksi ja muut saaneet osansa pakkaukseen levinneistä lakoista. Korvaavat tuotteet toivottavasti ovat matkalla ja tulevat ehjinä. Sen jälkeen ihmettelen, mitä teen näille kärsineille.

Odotellessani en malttanut olla tarttumatta pariin pulloon kun kynsille piti saada jotain vakaata lakkaa. Edellisenä päivänä suorittamani 7 tunnin orapihlaja-aidan leikkuuoperaatio ja painavan, tärisevän leikkurin kannattelu korkealla sai käsivarret niin hapoille, ettei tärinästä meinaa tulla loppua. En ihan äkkiä keksi epämiellyttävämpää ja raskaampaa hommaa, talven lumiurakat tuntuvat lastenleikiltä. Luonnollisesti olen myös yltäpäältä naarmuilla ja rei’illä vaikka olin verhoutunut pitkillä hihoilla ja lahkeilla. Aitaa on isolla tontilla pitkä pätkä ja se oli pahasti villiintynyt. Keikkuessa kolmen metrin korkeudessa huterilla tikkailla kuolemanpelko on vahvasti läsnä.

Todella vihattavaa puuhaa.

Yhden kynnenkin menetin projektissa ja niinpä oikean käden keskisormessa on möhkö akryylipaikka. Kynsi repesi nätisti pitkältä matkalta puolivälistä kynsipetiä. Ehkäpä otan kuvat taas vasurista vaikka senkin keskisormen kynsi on vielä toipilas:D

Kaikki tarkkuutta vaativat, valuvat ja raidoittuvat lakat olivat täten poissuljettuja (tosin, miksi sellaisia ylipäätään pitää omistaa??) ja tekstuurit nappivalinta. Näillä saa lakattua siististi ja kynsinauhoille siistittävää meni vain pikkuisen.

Chitan koostumus on paksumpi ja pigmenttisempi, sitä olisi riittänyt kaksikin kerrosta. Laitoin silti kolme molempia, koska jellymäinen Dhara ei peittänyt kunnolla vielä kahdella.
Lakat saivat kuivahtaa aina hetken ennen uutta kerrosta.

Värit ovat ihanat ja syksyyn sopivat. Taas löydän kynsiltäni vihreää:) (sentään jätin holotopperin pois:D)
Toivottavasti niitit kestävät menossa mukana, koetin painaa niitä vielä kosteaan lakkaan mahdollisimman syvälle.

Tekstuurit on tosi kiitollisia kuvattavia kun niihin ei tule lamppujen heijastumia.

Dharan pullosta näkee, mitä asetoni tekee Zoyan korkeille. On se vähän ruma kieltämättä. Chitan korkki säästyi asetonikylvyltä mutta pohjassa oleva lappu liukeni siistimishommissa jäljettömiin.

Otin vertailukuvat Dharasta ja Kiko 640:sta joka on dupe (ainakin) OPI Jinxille. Dhara on paljon oranssimpi, Kiko näyttää ihan pinkiltä sen rinnalla.

Kynsistä tykkään kovin, tekstuurihype näköjään kantaa vielä:)

24 thoughts on “Syksyiset Dhara & Chita

  1. Kiitos tästä vertailukuvasta, kun itse olen taas nyt ihastunut IsaDoran Coral Crushiin, joka on aika samannäköinen noiden Kikon ja Zoyan kanssa. Olisipa hauskaa nähdä OPIn Jinx ja se noiden rinnalla, että mihin suuntaan mikäkin menee! :)

  2. Tekstuurihype kyllä jaksaa ja voi varsin hyvin, mullekin olis taas pari hiekkistä mualimalta matkalla. Nämä Zoyat on kyllä melkeinpä järjestään kaikki kauniita, erityisesti tuo kuvissa oleva Dhara on ihan mieletön. Tajusin muuten just, että mun muutamasta hiekkiksestä kaikki paitsi yksi on sinipohjaisia sävyiltään, ja yksi uusi sininenkin on tulossa. Mikähän mua riivaa, sininen ei ees kuulu lempiväreihini…

    1. Mmmm….ei kuulu mullakaan sininen lemppareihin ja olin etukäteen ajatellut, että laitan kyllä sinisen tekstuurin myyntiin muttamutta…nyt kun se on mulla, niin en tosiaankaan raaski siitä ainakaan heti luopua ja saatoinpa tilata erään toisenkin sinisävyisen tekstuurin tässä hiljattain:D

  3. Nätit! Tekstuureja tulee vaan vieläkin :D Mullakin on just tulossa yks kokoelma mitä en ole vielä muualla nähnytkään, ja ajattelin blogissa väläyttää :)

    1. Ei ole Julie G :) Nää löytyy lähempää kuin luulisikaan. Paketti kotiutuu tänään ja eritän viikonloppuna saada niistä swatch-kuvia!

  4. Erityisesti tuo vihreä on aivan upea! En yleensä juuri tuollaisista vihreistä innostu näin paljoa enkä muiden swatcheissa ole erityisesti tuohon lakkaan kiinnittänyt huomiota, mutta näissä kuvissa Chita on tosi kaunis :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *