Syksy

Olen yleensä tosi laiska ja saamaton, mitä tulee lakkauskilpailuihin. Niinpä olikin varsinainen työvoitto, kun sain aikaiseksi osallistua Adeninan järjestämään Syksy-aiheiseen kilpailuun.

Koetin selata koneelta muita kuvia tekemistäni kynsistä, mutta siivosin jokin aika sitten kuvakirjastoa ja olen näköjään ollut niin tehokas, että virallinen kilpailukuva on ainoa, joka minulla on jäljellä. Itse asiassa olen ollut pelottavan tehokas, sillä kuvittelin siirtäneeni kuvat DVD:lle mutta äsken kolusin läpi tyhjiä levyjä…. joku ei nyt hommassa mennyt ihan putkeen. Hups.

Lakkauksen pohjalla on Illamasquan Faithful ja koristelut tein (vesi)marmorointitekniikalla, jonka nimeä en tiedä:) Siinä tiputetaan lakkaa veden pinnalle ja rikotaan lakkakalvo jollakin kemikaalilla riekaleisen näköiseksi. Itse sain käydä läpi useita vaihtoehtoja hiuslakasta desinfiointiaineeseen ennen kuin sopiva löytyi Yves Rocherin hajuvedestä. Voin kertoa, että käry oli melkoinen:D

Käytin marmorointiin China Glazen Liquid Leatheria ja Passionia eli minulla oli kaksi kulhoa, joihin dippailin kynsiä vuorotellen. Lopuksi laitoin päälle kerroksen Inmin holotopperia ja pari lehtidecalia nimettömiin. Itse toteutukseen ei mennyt paljoa aikaa mutta harjoitteluun tai lähinnä oikeiden lakkayhdistelmien ja parhaiten toimivien lakkojen löytämiseen kyllä sain kulutettua yhden illan.

Äänestys on käynnissä ja kaikki finaaliin päässeet kynnet ovat nähtävissä ja äänestettävissä täällä. Äänestysaikaa on 10.10. saakka joka sattuu olemaan myös syntymäpäiväni:)
Kuvat näet suurempina tällä sivulla.
Itse kilpailen numerolla kuusi ja toki ilahdun jokaisesta äänestä:) Äänestäneiden kesken arvotaan 25€ lahjakortti Adeninaan.

12 thoughts on “Syksy

  1. Tosi mielenkiintoisen näköinen tuo kynnen pinta. Mulla tulee mieleen hämähäkin seitti tuosta vaaleammasta lakasta. Oikein syksyiset kynnet.

  2. Tykkään näistä kovasti!
    Itselläni toi ei toimi, että suihkutetaan sitten jotain hiuslakkaa/desinfiointiainetta. Lakka vaan lähtee veden pinnalta karkuun kovan paineen takia eikä edes yritä lähteä hajoamaan. :D

    1. Ei toiminut mullakaan hiuslakka, siitä jäi vain omituinen kalvo veden pinnalle. Kävin tosiaan koko joukon aineita läpi ennen kuin oikea löytyi. Kannattaa myös muistaa, että kaikki lakatkaan eivät toimi. Ne, jotka sopivat tavalliseen vesimarmorointiin, sopivat myös tähän:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *