Survivor

Olette tietenkin jo kuulleet uudesta kynsisalongista/tarvikeliikkeestä/verkkokaupasta, Mi Nailsista, mutta vaahtoan siitä vielä postauksen verran lisää.
Mi Nails palvelee asiakkaita fyysisesti Suomen Turussa ja sieltä käsin kusti polkee nettikauppatilaukset joka nimeen, notkoon ja saarelmaan 1-2 päivässä. 
Olin mielissäni, kun sain valita itselleni muutamia tuotteita kaupan valikoimista, sillä siellä on kaikkea sellaista mitä tähän asti on joutunut tilaamaan hankalasti kaukaisilta mailta.
Tähän lakkaukseen yhdistin kaksi tällaista tuotetta, Cadillacquerin Survivorin sekä Nailz Crazen leimauslaatan. 

Survivorin mustikanvärisessä crellypohjassa on runsaasti kauniisti kimaltelevaa vaaleampaa lilaa glitteriä ja pinkkiä shimmeriä, eivätkä kuvani tee sille oikeutta. Kääntelin käsiäni vaikka mihin asentoihin yrittäessäni vangita lakan kauneutta kuviin mutta tuike ei vain tarttunut mukaan siinä määrin kuin olisin halunnut. Uskokaa pois, se on livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa.
Laitoin ensin kaksi paksumpaa lakkakerrosta ja lisäsin vielä yhden ohuen paikkaamaan aavistuksen läpikuultavia kohtia. Tämänkään Cadillacquerin laadussa ei ollut moitteen sijaa, se levittyi hyvin ja kuivui nopeasti.

Leimauslakaksi valitsin saman merkin edustajan, Yeah Sciencen. Tunnetusti leimausintoni on suurempi kuin taitoni ovat, mutta omaan tasooni nähden onnistuin mukavasti. Leimaus on hillitty eikä peitä alla olevaa lakkaa mutta tuo siihen vähän lisäpotkua. Nailz Crazen laattoja ei ole tähän asti saanut Suomesta joten jälleen maailmassa on yksi epäkohta vähemmän. Laatan kokokynnen kuviot riittävät pitemmillekin kynsille ja ilahduttavat onnetonta kohdistajaa (hep o/), sillä kuvion koko on 20x16mm.

Katsokaa nyt sitä <3

Mi Nailsin salonki (josta saa mm. geelikynsiä ja -lakkauksia) ja myymälä palvelevat osoitteessa Maariankatu 1, Turku ja nettikauppatilaukset voi myös noutaa paikan päältä jolloin säästää postikulut. Myymälä on avoinna ma-la klo 12-18.

Tuotesortimentti tulee laajenemaan erittäin kiinnostaviin merkkeihin, joita ainakin allekirjoittanut odottaa kieli pitkällä. Myös Zoyan lakat kuuluvat valikoimiin, mutta valmistaja on kieltänyt lakkojen nettimyynnin ja näin ollen niitä voi ostaa vain paikan päältä.
Ehdin (tietenkin) tehdä jo tilauksenkin kauppaan koska vaikutuin sen kattavasta ja laadukkaasta siirtokuvavalikoimasta. Decalejahan ei koskaan voi olla liikaa.

Sen verran innoissani olen erään nimeltämainitsemattoman blogikollegan kanssa, että aloimme jo suunnitella eksursiota Turkuun….Onnibussilla muuten näytti olevan tosi halpoja matkoja tarjolla:D

Survivor ja Nailz Crazen leimauslaatta on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

22 thoughts on “Survivor

 1. Tää MiNails on kyllä piristävä uutuus kynsirintamalla. Innostuin jo tilailemaan parit cadillacquerit, mm. tuon ihanan survivorin. Ja ison kasan decaleita. Valikoiman laajenemista odotellaan täälläkin innolla.

  Kauniit kynnet olet taas taiteillut <3

 2. Tämä on kyllä upea lakkaus. Upea lakka koristeltu niin, että se vain korostaa tuota toista lakkaa. Ihana <3
  Tästä postauksesta muistinkin, että en omista yhtän Zoyan lakkaa vielä.. Pitänee korjata tilanne ;)

 3. Miks mä oon nimeltämainitsematon?! :D Hei muuten, ei ois tullu mieleenkään koittaa Yeah Sciencea leimauksessa, onpas hyvä tietää että se toimii noin hienosti! Mun Survivor-rakkaus on ihan sammumaton, se on mykistävän kaunis ja nää kynnet kokonaisuudessaan on tosi tosi nätit!

  1. Kaikki arvaa muutenkin:DD Kiitti, nää on kyllä minustakin ihanat vaikka sävy on kesäksi kovin tumma mutta aurinko tekee tälle hyvää ^_^

 4. Ohhhohhh hooo tuota Survivoria! Tautisen kaunis.
  Ja täällä on myös jo surffattu Mi Nailsin sivuilla ostoskoria täyttäen… mahtaiskohan ekskursiolaisten matkaan saada pientä kimppatilaustoivelistaa .. ;) ?

  1. Se on kyllä hieno, kuten moni muukin Cadillacquer, joita on jotenkin putkahdellut kokoelmaani:D Jos me oikeesti lähetään Turkuun niin kyllä sieltä joku paketti varmaan mukana kulkeutuu:)

 5. Survivor on kyllä todella kaunis lakka! Itse kerrostin sen muistaakseni Essie No More Filmin päälle niin ei tarvinnut laittaa kuin yksi kerros :) Ihanat kynnet!

 6. Vähän särähti silmään, kun verkkokauppa käyttää blogien kuvia noissa Cadillacquereissa. Mm. Polishaholicin ja Lucy’s Stashin kuvia. Todella toivon, että on lupa siihen.

  1. Mi Nailsilla on valmistaja lupa käyttää promokuvia nettikaupassa, joten voit olla huoletta. Olisi aika uhkarohkeaa käyttää noin tunnettujen bloggareiden kuvia luvatta:) Toisinaan kuvat tietenkin päätyvät käyttöön luvatta, en nyt viitsi mainita nimeltä erästä indielakkamerkkiä, jonka omassa nettikaupassa on mm. minun kuviani eikä sieltä ole kyllä kukaan lupaa kysellyt…

 7. Nää on kyllä ihan uskomattoman upeat kynnet. Varsinaisesti en kyllä just nyt tarvisi mitään uutta kynsitavaraa, mutta joutunen silti käymään vähintään tuolla verkkokaupassa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *