Supersöpöt Essencen käsivoiteet

Essencen tuotteita on näkynyt viime aikoina täällä aika paljon, sillä sain ison paketin testituotteita ja omiakin ostoksia on tullut tehtyä. Merkiltä on tullut mielenkiintoisia uutuuksia syksyn aikana ja tänään esittelen aivan hullun söpöt käsivoiteet, jotka Essencemäiseen tapaan eivät juuri kukkaroa kevennä.

Kyseessä on loka-marraskuun ajan myynnissä oleva kausituote, jonka pikaisen googlettelun tuloksena löysin Kärkkäisen valikoimista. Pretty.fi:llä on hyvä valikoima Essenceä, mutta ainakaan toistaiseksi tätä ei löytynyt sieltä. Kaikki Essencen jälleenmyyjät voit tarkistaa täältä. Merkillä on myös muita, ehkä helpommin löydettäviä käsivoiteita, joita voi huoleti hankkia, sillä kaikki testaamani ovat olleet hyviä.

Hug me it’s cold outside-nimeä kantava pakkaus sisältää kolme 25ml tuubia, joissa vaikuttavina aineina on sheavoita, manteli- ja kookosöljyä.
Keltavoittoinen Shea butter scent tuoksuu makeahkolle karvasmantelille. Almond milk scent on puolestaan pehmeän kirpeä ja Soft cotton scent taas ”puuvillainen” ja puhdas. En osaa valita suosikkiani, koska pidän kaikkien tuoksuista.

Koostumus on jämäkkä ja varsin hyvin imeytyvä. 25ml tuubi on kokonsa puolesta loistava käsilaukkuun. Itsehän en voi mennä mihinkään ilman käsivoidetta ja asian merkitys vain korostuu kun ilmat viilenevät ja kuivuvat.


Käsivoidetrion hinta on 3,49€ eli halpaa kuin saippua.

Lukeekohan kukaan tänään tai ylipäätään koko viikonloppuna blogeja? Varmaan kaikki ovat messuilla, niin minäkin. Nähdään!


Tuotteet saatu pr-näytteinä

12 thoughts on “Supersöpöt Essencen käsivoiteet

 1. Pyörittelin näitä Carlsonilla, mutta onneksi jätin kukkaron kotiin ;D Pitää kyllä varmaan käydä kotiuttamassa!

 2. No ihan kaikki ei messuilla oo :D Harmi että asun niin kaukana Helsingistä, ettei ole rahaa hotelliin ym. lisäkustannuksiin mitä reissusta tulisi :( Pitäs itekki löytää jostain toi käsivoidepakkaus!

  1. Ollaan monesti puhuttu, että täältä PK-seudulta on kyllä niin helppo lähteä tapahtumiin ym kun matka maksaa vitosen suuntaansa. Ihan toinen juttu, jos pitäisi istua tunteja junassa ja vielä majoittua jonnekin, mulla jäisi myös siinä tapauksessa tällaiset väliin.

 3. Nyt täytyy kiittää :) Viime viikkoina blogien selailu on jäänyt vähemmälle, todennäköisesti kotona vipeltävä 7kk poika on siihen osasyyllinen ;) Tänään ehdin kuitenkin pojan päikkäriaikaan istahtaa kahvikupin kanssa koneen ääreen ja löysin tieni pitkästä aikaa tänne. Ja voi vitsit, että täällä oli taas monen monta postausta ihanaa laadukasta luettavaa <3 Kauniit kuvat ja postausten selkeä asettelu (kuvien suhde tekstiin) ja tietysti kiinnostavat aiheet tekivät sen, että tunsin itseni sen kahvikupposen (okei, kahden) ja tämän blogihetken jälkeen tosi rentoutuneeksi. Mukavaa syksyn jatkoa! <3

  PS: On kyllä suloisia nämä essencen käsivoiteet, voisikin ostaa muutaman paketin ja sujauttaa kavereille joululahjapakettiin :)

  1. Et usko, miten hyvä ja lämmin fiilis mulle tuli tästä kommentista:)) Aivan ihana kuulla, että olet viihtynyt täällä ja olen voinut tarjota jotain pientä kivaa ja hengähdystauon arkirumban keskelle <3 Toivottavasti viihdyt jatkossakin ja ihanaa syksyä ja kaikkea hyvää sinulle ja pienelle pojallesi:)

  1. Ei oo samanlainen, tää on voimakkaampi ja karkkisempi, makeampi. Mutta luulen, että sä et välttis kuitenkaan tykkää:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *