Sunnuntailiite: köyhällä kävi tuuri

Olettekos koskaan osallistuneet Instagramissa ”jaa kuva hashtagilla sejase jaadajaada”-kilpailuun varmoina siitä, että joku muu sen aina voittaa mutta kokeillaan nyt kuitenkin? Jep, mä ainakin olen lukuisia kertoja. Samalla periaatteella laitoin jakoon myös Glam Polishin It’s Only A Dream Alice Collection-arvontakuvan, jossa palkintona oli viisi vapaavalintaista lakkaa ko. kokoelmasta.

Olin jo unohtanut koko jutun ja eräänä iltana kirjauduin tylsistyneenä Instaan ja mitä ihmettä? Mut oli tägätty Glam Polishin kuvaan ja jakamani kuvan alle oli tullut myös muutama onnittelu: olin oikeasti voittanut kyseisen kilpailun! Kuvan jakoja oli satoja ympäri maailmaa, joten voittomahdollisuudet ei olleet kovin suuret. Onnea oli matkassa siinäkin mielessä, että mulla saattaa mennä monta päivää, etten edes avaa koko Instaa ja voittajalla oli vain 48 tuntia aikaa ilmoittautua sähköpostilla Glam Polishille. Olisi saattanut ohuesti harmittaa, jos en olisi huomannut voittoa ajoissa!

Sain siis valita viisi lakkaa ja valinta oli tosi helppo, koska noin puolet kokoelmasta oli yksivärisiä ja toinen puoli erivärisillä glittereillä ryyditettyjä. Koko kokoelman lakat voit kurkata täältä. Paketti tuli luokseni viikossa eli tosi nopsaan.

No, tämän pitkän alustuksen jälkeen pääsen asiaan eli siihen, miltä valitsemani lakat näyttävät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vasemmalta lukien: I Really Do Love That Hat, A Place Called Wonderland, A Crazy Mad Wonderful Idea, The Wrong Alice, Down That Rabbit Hole.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aurinkoa ei liiemmälti ole tässä viime päivinä nähty, mutta koitin silti ottaa setistä jonkin ulkokuvankin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joo, eipä liiemmälti holohitulat erotu puolipilvisellä säällä…

gp_alice

gp_alice_2
Koska mulla on koko joukko Glam Polishin lakkoja entuudestaan, halusin vertailla näitä uusia muutamiin jo omistamiini.

Horjumatonta ykkössijaa lempi-indiemerkkinä pitää hallussaan Picture Polish, ja lakkoja on kertynyt kokoelmiini yli 50 kappaletta. Hyvänä kakkosena kyllä tulee Glam Polish 25 pullolla. Kunpa näitä saisi Suomesta, koska mä olen nykyään vastahakoinen tilaamaan mitään ulkomailta tai kyttäilemään nettikauppojen restockeja. Muutama Glam näet kuumottaa, haluaisin omakseni esim. Bad Hair Dayn, Without Us You’re Nothingin, Starlight Musicin, Whatever’n …..lista on pitkä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vasemmalta: Rehab, The Wrong Alice, High Priestess (linkit lakkauksiin ko. lakoilla)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eivät ne dupeja ole eivätkä edes lähellä toisiaan;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vasemmalta: Coven, I Really Do Love That Hat, Girl On Fire, POP!, New Girl In Town (linkit lakkaukseen ko. lakoilla)

Merkin parasta antia ovat mielestäni juuri punaiset ja turkoosit, joten niitä mulle on kertynyt eniten. Muille sävyille ei verrokkeja oikein löytynyt. Ihmettelen myös, miksi en löytänyt postausta Girl On Firella, vaikka AIVAN varmasti olen lakannut sillä. Vai enkö muka? Taas tää varhaiskeski-iän dementia vaikeuttaa elämää.

Summa summarum. Voitto oli superkiva juttu ja muistutus siitä, että noihin kilpailuihin kannattaa oikeasti osallistua, aina siellä joku voittaa eikä koskaan tiedä, milloin se osuu omalle kohdalle:)

26 thoughts on “Sunnuntailiite: köyhällä kävi tuuri

  1. Voi vitsit! Ei passaa siis luovuttaa näiden osallistumisien suhteen vaikka niitä arvontakuvia onkin inhottava repostata :) Mä oon pari kertaa voittanut lahjakortin johonkin (suomalaiseen) kauneusverkkokauppaan :)

  2. Oooh, onnea! Mä oon ehkä eniten ihastunu tuon kokoelman lakkojen nimiin. Ihan niidenkin takia huolisin pari, vaikken mikään Liisa-fani olekaan :D

  3. Lucky lucky you! Mun naama on nyt sellainen Down That Rabbit Holen värinen :D. Mä en tiedä miksi mutten saa otetta näihin Glamin lakkoihin. Laatikossa taitaa olla kolme ja aina katson uudet kokoelmat, mutta njääh. Kai näitä pitäisi vaan nähdä livenä. Toi Rabbit Hole kyllä kiinnostaa sävynsä ja nimensä vuoksi <3.

  4. Oi, onnittelut! Glam Polishilla olis valtava määrä ihania lakkoja, mutta niiden saatavuus on aika onneton. Yhteen en laittais vastaan, jos niitä sais täältä kotimaan kamaraltakin. Nää näyttää ihan mahtavilta <3

  5. On ihanaa voittaa jotain tuollaista! Glam Polishit on ihania! Mulla on yhden hulluuden jäljiltä muutamia glitterisiä Glam Polisheja. =) Vaikea sanoa, että mikä näistä on kivoin, mutta kaikki näistä näyttäisivät varmasti hyviltä vaikka kesävarpaissa!

  6. Oon niin iloinen sun puolesta! Aivan mahtava yllätys ja tosi pirteitä sävyjä, odottelen innolla millaisia lakkauksia näillä teet :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *