Sunnuntailiite: Citrus Verbena

Kevät ja alkukesä on ollut sitrustuoksujen juhlaa. Jos pidit, kuten minäkin, TBS:n Virgin Mojito-sarjasta, voin luvata, että tulet rakastumaan L’Occitanen Citrus Verbena-tuoteperheeseen.

Tapahtumaketju eteni näin: menin noutamaan kesäkuun LivBoxin mukana tulleella lapulla näytekokoista Verbena-vartalovoidetta, näin pirteän keltaisen pullorivistön myymälän paraatipaikalla, nuuhkaisin ja rakastuin. Mafiasiskolle muuten kävi ihan samalla tavoin ja teitä on nyt kahdelta taholta varoitettu:)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tavallinenkin Verbena (eli rautayrtti) tuoksuu todella hyvältä. LivBoxin tilaajia hemmoteltiinkin sarjan suihkugeelillä kesäkuussa. Kun sitä terästetään sitruunan, greipin ja appelsiinin eteerisillä öljyillä, syntyy todella huumaava tuoksukombo. Päätuoksu tulee sitruunasta, sydäntuoksu virkistävästä luomuviljellystä rautayrtistä ja pohjatuoksuna on metsäinen seetri. Tuoksu on hämmästyttävän puhdas, siitä puuttuu täysin keinotekoinen tai esanssinen vivahde. Tämä on Se Oikea.

Sarja on ollut todella suosittu (en ihmettele!) ja kun viikko sitten astelin uudelleen myymälään hankkiakseni vielä suihkugeelin (tai pari) se oli sillä hetkellä myyty loppuun. Täydennystä on onneksi tulossa ja ainakin tätä kirjoittaessani suihkugeeliäkin oli taas verkkokaupasta saatavilla.
Ymmärsin, että Citrus Verbena-sarja on tullut jäädäkseen eli se ei ole kausituoksu vaan pysyvässä valikoimassa.

[line]

Edt on pakattu reiluun 100ml pulloon. Tuoksu säilyy iholla muutaman tunnin, mutta ei koko päivää ja tästä kaipaisinkin käsilaukkuun sujahtavaa matkakokoa, jolloin tuoksua voisi lisätä päivän aikana. Jotkut tuoksut muuttuvat iholla oltuaan mutta Citrus Verbena on loppuvaiheessakin pehmeä, raikas ja puhdas. Ajattelinkin kokeilla tätä suihketta mukana kuljetettavaksi, sillä pullo on pienempi ja kevyempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Shampoo ja hoitoaine sopivat mielestäni parhaiten hiuksille, joilla ei ole erityisiä vaatimuksia ja jota pestään usein. Kovin käsitelty ja kärsinyt hius kaipaa tehokkaampia ja hoitavampia täsmätuotteita, mutta oma lyhyt, varsin hyväkuntoinen tukkani on tykännyt näistä. Pesen hiukset miltei joka päivä ja voi olla päiviä, jolloin en käytä lainkaan edes muotoilutuotteita joten pärjään hyvin kevyemmilläkin aineilla. Kertavaahdotus on riittänyt muotoilutuotevapaina päivinä hyvin. Hoitoaine puolestaan riittää silottamaan kurittomat latvat ja hiuksista jää raikkaat ja niin hyvän tuoksuiset, että harmittaa, kun en itse yllä nuuhkimaan niitä:)

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vartalovoiteesta olen tykännyt ihan älyttömästi. Kevyt ja miellyttävä koostumus on helppo levittää ja imeytyy nopeasti tekemättä ihosta tahmeaa. Sopii mitä parhaiten niihin hetkiin, kun en ole aikaa odotella aineiden imeytymistä mutta iho janoaa kuitenkin jotakin pintaansa.

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäkassiin sujautan Citrus Verbena-käsigeelin. Yleensä siellä kulkee shea butter-käsivoide sekä kynsinauhavoide, jotka eivät edelleenkään ole kohdanneet voittajiaan. Paljon kaikenlaista olen kokeillut ja käytänkin, mutta tämä kaksikko on lyömätön ja niitä on oltava aina saatavilla. Kesällä kuitenkin pärjännee kevyemmilläkin tuotteilla, joten käsigeeli on mukava tuttavuus.

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä tuotteet tulen käyttämään viimeiseen pisaraan saakka, sillä kuten Petrakin, olen löytänyt sitruunatuoksuni. Paljastettakoon lopuksi, että olin ennen L’Occitane-visiittiäni käynyt Sokoksella ja ostanut sieltä yhden tuoksun, josta piti tulla kesätuoksuni. En ole käyttänyt sitä kertaakaan mutta esittelen sen jossain vaiheessa kuitenkin teille, koska sekin on hyvä tuoksu. Siihen ihastuin, näihin rakastuin.

Tuotteet saatu maahantuojalta esiteltäviksi. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

 

10 thoughts on “Sunnuntailiite: Citrus Verbena

  1. Oi KYLLÄ! Nää tuoksuu niin taivaallisilta! Sain just lahjaksi Citrus Verbana- setin, ja itkin ilosta. Se käsigeelivoideasia, se on ihan täydellinen laukkurasva! Marssin ensi viikolla ostamaan ison tuubin kotiin. Ja se tuoksu, ja vartalovoide, ja suihkugeeli- rakkautta.

  2. Mä olen sun kanssa ihan samaa mieltä näistä. Aivan uskomattoman ihana tuoksu! Harmi vain, että aika kalliita. Tykkäsin sekä suihkugeelistä, että siitä vartaloiteesta. Vartalovoide kosteutti ja imeytyi hyvin. Ihanan raikasta!

    1. Kävin tänään taas kurkkimassa, oisko suihkugeeliä tullut:) Ei ollut vielä mutta ostin täydennystä kynsinauhaöljyyn.
      On nää kyllä aika arvokkaita, ja käytän säästellen, joskin siihen viimeiseen pisaraan asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *