Sunday Funday happy day

Korallin- etc. sävyiset lakat ovat aiemmin tuottaneet minulle vaikeuksia, mutta kiitos siedätyksen tai minkä lie, olen alkanut viihtyä niissä. Niinpä Essien Sunday Funday loikkasi kärryyni kauppareissulla ja yhdistin sen kivasti kevätkokoelman Spin The Bottleen.

Lakkasin kolmeen kynteen Sunday Fundayn, joka peitti  kahdella kerroksella ja oli kaikin tavoin hyväkäytöksinen lakka. Essien tyypillinen shimmer erottuu kynsilläkin ja sävy on ihan täydellinen etenkin hieman päivettyneelle iholle.

Kaksi muuta kynttä saivat ylleen niin ikään kaksi kerrosta Spin The Bottlea, jota kannattaa ohentaa heti kättelyssä hieman. Lakka oli aika paksua mutta muutama tippa thinneriä teki ihmeitä.
Tämän kombon päälle halusin vähäeleisen leimauksen ja siihen tarkoitukseen Love.Angel.Music.Baby oli omiaan. En muuten muistanut ottaa käytetystä laatasta (MoYou Pro Collection – 02) kuvaa mutta sen sijaan kuvasin touhujani tutkimaan tulleen kissan, josta kuva lopussa.

Kun kynsillä oli ristikkoleimaus, sormi menikin suuhun. Ajattelin, että haluan jotain erilaista vaihteeksi, kun koristelut tuntuvat aina noudattavan pitkälti samaa kaavaa. Tässä hurmoksessa lätkin muutamaan kynteen kesäisiä kukkia ja tulos oli mielestäni vähintäänkin omituinen. Olin jo tarttua asetoniputeliin mutta päätin esitellä tekeleeni luotettavalle taholle joka vakuutti, että hyvin voi blogiin laittaa. No, olkoon menneeksi.

Ennen kuvien ottamista päätin hetken mielijohteesta kokeilla parin lakan soveltumista leimaukseen enkä tajua mitä tapahtui mutta äkkiä huomasin, että yksi kynsistä ui lähes puoliksi (violetissa) lakkalammikossa. Koetin poistaa väärää lakkaa vähän kehnolla menestyksellä joten jossain kuvissa saattaa näkyä epämääräisiä kaljuja länttejä. Olkoon tämä muistutuksena siitä, että ei täälläkään kaikki aina mene putkeen ja näitä failejakin on joskus hyvä laittaa näkysälle.


Seuraavana päivänä kynnet eivät näyttäneet ollenkaan niin oudoilta enää, itse asiassa ihan kivoilta ja kesäisiltä:) Paljon olisi pelastanut sekin, etten olisi laittanut pikkurillin kärkeen kukkadecalia vaan tyveen kuten muutkin. Melkein tekisi mieli lakata heti uudelleen Sunday Fundaylla mutta 64 testaamatonta lakkaa hieman jarruttelevat intoani. Saapa nähdä. 
Suoritin Better Not Waste-lakan arvonnan ja käyttämäni puolueeton onnetar arpoi voittajaksi 120 arvan joukosta Annin! Onnea <3 Kiitos osallistujille, voittajalle on laitettu sähköpostia. 
Äänet jakautuivat sangen tasaisesti kokoelman lakoille mutta BNW taisi olla suosituin vaikka en tarkkaa laskentaa tehnyt. 

Loppuun vielä lupaamani kissakuva ja kivat viikonlopun toivotukset kaikille:)

Essie Spin The Bottle on saatu maahantuojalta blogiyhteistyön kautta

35 thoughts on “Sunday Funday happy day

 1. Wow, missäs noin hienolla hiekalla oot päässyt kuvailee putelit… löytyykö kotipihalta vallan?! Näyttää niin kesäiseltä ja tulee ranta mieleen.. :)

  Hyvältä näyttää lakkaus kin! Sunday Funday löytyy mullakin, mutta mä en oo ehkä vielä tarpeeksi hyvin siedättynyt korallinpunaisiin kun en osaa tarttua siihen…

  1. Hih, mun biitsin koko on ehkä 20x30cm ja se on pari senttiä korkea – kovin syvälle hiekkaan ei voi siis kaivautua:D Hiekka on chinchillan kylpyhiekkaa jota mulle oli jäänyt kaappiin pyörimään ja rantamaiseman rakensin matalaan kannelliseen laatikkoon joka on lightboxini pohjalla ettei sitä tarvi suotta siirrellä mihinkään.

 2. Nätit on kynnet, auringonkukkadecal on tosi veikeä :) Itse en onnistunut leimaamaan L.A.M.B.:illa, vaan se kerkesi jotenkin kuivahtaa leimasimeen asap. Täytenee kokeilla joku päivä uudelleen, kun näköjään muilla toimii :)

  1. Sillä saa aika kivan tuollaisen ”häivytetyn” leimauksen joka ei niin pomppaa silmille kuin pigmenttisemmällä lakalla leimattu kuvio. Kannattaa kokeilla:)

  1. Kyllä mullakin meni sit se ensityrmists ohi, ehkä se tuli vaan siitä kun _kuvittelin_ mielessäni jotain erilaista eikä ne sit ollukaan:D

 3. Ihanan kesäiset kynnet. Vaikka korallinpunainen on väri, jota olen sietänyt lähinnä varpaissa =P Tuon hiekka kuvan kanssa, niin tulee mieleen kesä, jota ei ole tänä vuonna oikein näkynyt.. Ja on hyvä tietää, että tuolla OPIllakin voi leimata. Mä en jotenkin olisi ikinä edes lähtenyt kokeilemaan sillä. =) Sain muuten eilen postissa mun ihka oman Better Not Waste lakan!
  Kissa <3

  1. Mullekin tää on ihan uusi väri koska aiemmin mielestäni se ei ole sopinut ollenkaan ihonväriini. Toivottavasti tykkäät BNW:sta yhtä paljon kuin me:)

  1. Tuolla ylempänä mainittiin ettei se ollut toiminut mutta mä sain sillä nyt tällaiset leimat aikaan. Ihan hauskaa vaihtelua näkyvämpiin ja ”skarpimpiin” leimauksiin:)

 4. Hillittömän kauniit kynnet, taas! Kiva tuo hillitty leimaus, sinulla niitä aina ihailen, mutta itselleni en niitä osaa tehdä, aina ”täytyy” tehdä sellainen leima joka varmasti erottuu… :P

  Kissa <3 ja sen <3-nenä <3

  1. Vappu on tunnettu nenästään:D
   Oon muistaakseni leimannut sillä hopeisella vastineella ja sillä sai myös tällaisen hillitymmän leiman joka on aina välillä kiva. Vaihtelu virkistää:)

 5. Kiitos vielä, pääsenki ilahduttaa vaikkapa siskoa tai kaveria tuolla! 8)

  Ja on muute kauniit kynnet, nuo värit sopii tosi hyvin keskenään eikä kukat näytä ollenkaan huonoilta :)

 6. Minä tykkään tuosta tuijottavasta kukasta ♥ Se on persoonallinen :D Ja muutenkin nää on tosi nätit kynnet. Mutta tuon hiekkaan painuneen Essie-tekstin oot kyllä heittänyt Photarilla peilikuvaksi, eihän toi muuten voi onnistua?

  1. Saattaa olla että kuvaa on hieman käpälöity, ei se muuten mahdollista olisikaan:) Kaiken kompuroinnin jälkeen nää oli kyllä kivat kynnet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *