Stay upit

Tänään silmänruokaa tarjoilee herkullisen tiilenpunainen Misa Eye Candy, joka peitti kahdella helpolla kerroksella. Lakka ei valunut kynsinauhoille ja teeveen varastaman huomion aiheuttama sudilla ohi hutaistu lakkakin oli helppo siistiä. Oivallista! Lakka kuivuu nopeasti ja mattapintaiseksi, josta en itse niin perusta ja mielestäni tämä vaatiikin ehdottomasti päällyslakan joka tuo esiin upean punaisen hehkun.

Koristelupuolella tuli vähän enemmän päänvaivaa kun en millään meinannut keksiä, mitä olisin laittanut. Valkoista tai kultaa ei oikein voi yhdistää punaiseen kuin jouluna joten musta on melkein ainoa vaihtoehto. Hopeiset siirtikset eivät myöskään olisi sopineet tähän lakkaan sillä sävy on hyvin lämmin ja murrettu.
Kävin koko siirtokuvavarastoni läpi kunnes vastaan tuli nämä stay up-sukkia muistuttavat kuvat.
Kuvat asettuivat melko kivuttomasti kynsille, ne olisivat saaneet olla hitusen leveämmätkin mutta toisaalta vältyin ylimenevien viilaamiselta.

Mieli halajaa jo kirkkaampia ja keväisempiä värejä kynsille mutta kyllä tällainen hehkuva punainen sopii käytettäväksi kesälläkin vähän raikkaammin koristeltuna tai yksistään. Nyt nämä kynnet tuntuvat vähän talvisilta…toisaalta, en ole saanut vieläkään tammikuussa tilaamaani lumihiutaleaiheista leimauslaattaakaan, joten takatalvea odotellessa;)

Loppukevennykseksi silmäkarkkia kissojen ystäville, joita kynsipiireissä on runsaasti. Olin ottamassa kuvia näistä kynsistä ja pikku apulainen eli blogikissa Vappu seurasi tarkkaan puuhiani tullen myös ikuistetuksi kuvaan:)

45 thoughts on “Stay upit

 1. Nyt ei puhettakaan mistään takatalvista!!! Sä voit käyttää niitä hiutaleita sit ens talvena ;)
  Nää kynnet ihan kiljuu naisellisuutta! Ja mattana tuo lakka ei ole mitään niin hienoa kuin päällyslakan kanssa.

  1. Musta on aika jännä että toi kuivuu mattaiseksi:o Ehdottomasti päällyslakan kanssa hotimpi tapaus.

   Lauantaille on luvattu jotain lunta kuulemma….ehkä me ei uskota sitä, eihän?

 2. Fantastic mani, the design looks sexy with the lace, perfect for your long nails.
  You have a cute and photogenic cat, but I think most of the cats like to be photographed because mine loves it too :)

 3. Vappu on niin suloinen, ja etenkin tuo <3-nenä <3

  Ai kynnet? Niijoo, kauniit ja tyylikkäät nekin :) Olenkin ollut aikeissa kysyä sinulta, decal-expertiltä, kuinka käsittelet kynnen yli menevät kuvat, ja nythän se vastaus tuli ihan kysymättä.

  Minulla on lumihiutalelatta ja -decalit vieläkin käyttämättä, kun ei oikein olet alvista ollut. Ehkäpä ensi viikolla tulee hetkeksi se talvikin. Toivottavasti ei…

  1. Joo, viilaamalla, mutta siitä on kyllä vähän hankala saada siistiä. Lakkaa tuppaa lähtemään mukana etenkin kärjistä ja tarkkana saa olla muutenkin. Mieluumin ehkä vähän pienemmät kuvat vaikka ne jääkin pikkuisen ”vajaiksi” :)

 4. Ihanat kynnet! Ja kissa :) Ja kysymys: Mistä tuon kyseisen lakan voisi mahdollisesti ostaa, se on niin herkku! Oon kaikilla keksimilläni hakusanoilla ettiny (mikä ei sinänsä paljoa vaadi) mutta en löydä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *