SpaRitual Arroyo

Julkaisemattomista kuvista löytyi lakkaus toukokuulta. Olen jostain syystä unohtanut kokonaan postata nämä kynnet mutta korjataan tilanne nyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SpaRitual Arroyo tarttui matkaani keväisestä ystävämyynnistä huokeaan viiden euron hintaan. Lakka peitti kahdella kerroksella ja mikä parasta, voimakas kultainen shimmer siirtyy hyvin kynsillekin – paitsi jos sen peittää leimauksella.
Vegaaninen Arroyo kuivuu mattaiseksi, kuvan voitte kurkata vaikkapa täältä. Tosi kaunis kyllä noinkin, tuohon kun leimaisi kiiltävällä päälle niin ai että.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kahteen kynteen laitoin OPIn tutun Love.Angel. Music.Babyn eli LAMBin. Sitäkin riitti kaksi kerrosta koska tiesin leimaavani sen päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimaus on MoYoun Tourist Collection 07-laatasta. Eittämättä kyseisen laatan kivoin kuvio, jota olen käyttänyt ennenkin.

Karsin tässä muutama päivä sitten laattoja myyntiin ja vaikka luulin, että MoYoun laatoissa on totisesti vähentämisen varaa, sain raavittua niitä kirppiskasaan vain säälittävät neljä kappaletta. Pieniä pyöreitä laattoja lähti enemmän. Vaikka ostan niitäkin koko ajan lisää, laattojen määrä pysyy suhteellisen vakiona ja ne mahtuvat yhä yhteen suureen Pueenin kansioon, joka vetää 168 laattaa. Tilaakin on vielä useampi sivu.

sparitual_arroyo_4

Kiinnostaisiko teitä muuten jonkinlainen esittely omistamistani laatoista? Tai niiden säilytyksestä? Ideoitakin voi heitellä:)

10 thoughts on “SpaRitual Arroyo

  1. Kiitti! Ja juu, laitan idean hautomoon:) Laattojen kuvaaminen on vaan niin hankalaa etten oikein tiedä, miten tuon toteuttaisi. Toki vois skannata mutta hommansa siinäkin.

 1. Onpas kiva väriyhdistelmä! Ja tottakai esittely kiinnostaa, säilytys etenkin. Sulla tais olla ne kansiot jotenkin valmiiksi selattavissa siellä laatikossa?

  1. Juu ne on silleen et senkus avaa vaan, tosin mä en näe niin kauas:D joten joudun kuitenkin ottamaan ne pöydälle….muutaman vuoden päästä sit tarkastelen niitä viereisestä huoneesta….

 2. Todella nätit ja kivan harmoniset kynnet! Belegwen heitti jokin aika sitten ilmaan haastiksen Top 10 -lakoista. Moni bloggari esitteli sen jälkeen omat lempparinsa ja musta oli tosi kiva lukea ihmisten sen hetkisistä suosikkilakoista. Joten ehkä jonkinlaista esittelyä lempilaatoista/käytetyimmistä laatoista…? Perustelujakin valinnoille voisi tietysti laittaa :) Olisi hyvä saada vinkkejä toimivista laatoista!

  1. Tosiaan, kiitos muistutuksesta! Mä ajattelinkin että vois toteuttaa tällaisen suosikkilakka-postauksen. Yleensä olen tehnyt sen vuodenvaihteessa mutta eipä se oo niin justiinsa. Suosikkilaattoja taas en ole koskaan esitellyt joten kiva idea sekin, kiitos:)

  1. Katotaan, saisinko toteutettua. Suurin ongelma siinä on laattojen määrä ja se, että niitä on niin hankala kuvata. Mutta kannustan leimailemaan, se on niin kivaa. Useimmiten:D

 3. Ihanat värit tässä lakkauksessa ja tuo leimauskuvio on tosiaankin hieno! Ja ahkerana leimailijana kaikki leimaukseen ja leimauslaattoihin liittyvät jutut kiinnostavat :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *