Sopimaton Zoya Rory

Esittelyssä erään arki-illan pikaiset luomukset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zoya Rory on ihan tosi nätti ja hyvälaatuinen, kahdella kerroksella peittävä lakka, jossa oli vain yksi vika: sävy ei oikein ollut minulle paras mahdollinen. Vaaleanpunaiset ovat usein hankalia ja niinpä tämäkin päätyi käytön jälkeen kirppislootaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sen sijaan nimettömässä on kovasti ihastusta herättänyt OPIn giganttisen Starlight-kokoelman tekstuurikaunotar Ce-less-tial is More. Tämä on nätti! Shampanjansävyisessä lakassa on mukana kimaltavia holopartikkeleita ja lakka on ihan sellaisenaankin oivallinen valinta juhlakauteen. Päälle voi laittaa päällyslakan tai sitten ei, Ce-less-tial toimii kummin vaan. Se toimi tämän lakkauksen pelastajana, muutoin olisin antanut poistoaineen virrata ja lakannut äkkiä jollain muulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulla ei ollut aikaa leimailuunkaan ja oikein mikään leimauslakka ei mätsännyt kivasti ”väärän” väriseen Roryyn, joten laitoin pari simppeliä siirtokuvaa etu- ja keskisormeen ja töpöttelin vähän Ce-less-tialia niiden kaveriksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Viime viikonlopun hypetyksen jälkeen tulossa oleva Ihan Tavallinen Perusviikkis tuntuu vähän tylsältä. Toivottavasti teillä on tiedossa jotain kivoja juttuja viikonlopuksi -tai sitten vaan rentoilua ja lepoa jos sitä kaipaa. Joka tapauksessa mukavaa viikonloppua jokaiselle:)

10 thoughts on “Sopimaton Zoya Rory

 1. Kaunis yhdistelmä! Kiva idea laittaa siirtikset just noihin kynsiin eikä väkisin kaikkiin. Minusta tuo sävy näyttää tosi kauniilta sulla, mutta jos ei omaan silmään sovi niin ei sitä lakkaa sitten tuu käyttäneeksi vaikka muut sanois mitä :) mulla on kans vähän tyhjä olo kun ei oo suunnitelmia, mutta toisaalta oon helpottunut että voin vaan OLLA ja tehä rästiin jääneitä hommia :)

  1. Tässä lakassa nyt oli vaan jotain pielessä, varmaan siitä syystä olin roikottanut sen testaamista tänne asti. Mä ostin tän Murmikselta toukokuussa kun mentiin sinne Turkuun:D

   Ehkä elämä tästä vielä jatkuu:) Munkin pitäs postailla, sillä olen taas elänyt ihan kädestä suuhun näiden kanssa ja käyttänyt sunnuntait kaikkeen muuhun puuhasteluun.

 2. Nätti lakkaus, toi OPI on to-del-la ihastuttava! Oivoi, kun tää tahtoo-tahtoo -lista vaan kasvaa ja kasvaa… Mä olen onnellinen jokaisesta perusviikonlopusta, jolloin EI ole ohjelmaa, sillä tuntuu, että viikot on niin kiireisiä, että on ihan elinehto päästä välillä hengähtämään. Ihanaa viikonloppua sulle!

 3. Tosi nätti peruslakkaus :) mä oon kyllä useampaan otteeseen miettinyt miksi tätä lakkaa usein kutsutaan sopimattomaksi? Onko kyse nimestä vai sävystä :D

 4. Mä ymmärrän ton väärä sävy mielipiteen. Mä en myöskään oikein lämpene. En oikein osaa sanoa, että mikä siinä on niin väärin. =) Tulee jotenkin mieleen semmonen ysärilakka. Silti lakkahan on muuten todella kaunis ja tuo OPIn vielä hienompi!
  Mulla on viime viikonlopun Ikea sekoilujen jälkeen ihan rentouttava lököilyviikonloppu tiedossa. =)

  1. Täs on kyllä jotain ysärihenkistä tai jopa kasari. Jotenkin liikaa shimmeriä tai jotain. Mutta OPi on kyllä tositosi kiva:)
   Toivottavasti sulla oli kiva viikonloppu!

 5. Nätit kynnet! Mä ymmärrän ton sävyjen kanssa tuskaltelun, mulla on tuo ongelma ruskeiden kanssa, useat saavat kädet näyttämään ihan sairailta. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *