Somia perhosia kukkaniityllä

Saan pitkästä aikaa jotain fail-kategorian alle. Tässä lakkauksessa piti yhdistyä kivasti kesäinen kukkapelto ja pirteät perhoset, mutta kiitos Pueen 111-laatan, sain aikaiseksi lähinnä suttua, jätettä ja harmaita hiuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aloitan pohjalta. Lakkasin aluksi kaksi kerrosta OPIn Infinite Shine-sarjan Non-stop White-lakkaa. Kyseessä on OPIn ilmakovetteinen geelilakka, jolle luvataan 7-10 päivän kesto. Itse en tavoitellut pitkää kestoa vaan lähinnä kestävyyttä, tämä lakkaus oli kynsilläni pojan muuttoa tehdessä pari viikkoa sitten. Non-stop White oli hieman haastava levittää ennen kuin löysin oikean tekniikan. Kaikkein parhaiten nämä lakat levittyvät mahdollisimman ohuin kerroksin ja tämän sävyn kohdalla suosittelen kolme ohutta. Alle laitoin sarjan oman aluslakan ja päälle päällyslakan.

Liian paksuilla kerroksilla IS-lakka kuplii herkästi eikä päällyslakka fiksannut kupliintumista samalla tavalla kuten tavallinen pikakuivattava päällyslakka.

En ole ainakaan huomannut, että koristelu ja vielä toisen päällyslakkakerroksen laittaminen vaikuttaisi kestolakkojen pysyvyyteen. Kyseessä ei kuitenkaan ole virallinen suositus vaan maallikon havainto joten toimivuutta ei voi varmuudella taata.

Emma koeajoi Infinite Shine-lakkoja Ranskanmatkallaaan ja kattava testiraportti on luettavissa täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tähän asti kaikki oli siis kohtuullisen hyvin, vaikeudet alkoivat vasta kun kaivoin mielestäni kaikkein kivoimman Pueen-laatan esiin uusimmasta setistä. Se pirulainen ei suostunut toimimaan MILLÄÄN leimauslakalla tai stamperilla. Kävin läpi N-kappaletta vaihtoehtoja ja savu nousi lopulta laatan lisäksi korvista kun olin raivon vallassa jyrännyt sitä noin 3435439 kertaa. Tuotin prosessissa varmaan muovikassillisen vanujätettä ja olin oikeasti valmis hautaamaan laatan rituaalimenoin kuuden jalan syvyyteen. Sen koommin en ole paholaisen tekeeseen kajonnut enkä suosittele sitä muillekaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joten tässä on minun toteutukseni kesäisestä kukkaniitystä, jolla perhoset somasti lentelevät: vihreitä ja keltaisia LÄNTTEJÄ valkoisella pohjalla. Olen NIIIIN pettynyt. Tosin: lakkaus kesti erittäin hyvin muuttokolhut, edes kärkikulumaa ei ollut havaittavissa.

Ei tee mieli laittaa tänne kuvaa ko. laatasta mutta pakkohan se on sillä samassa kuvassa ovat erinomaisen pigmenttiset ja pirteät Colour Aliken leimauslakat Fresh Mojito ja Sunshine.

opi_non-stop_white_3Eipä muuta kuin ilomielin eteenpäin!

Postauksen lakat saatu, en hyödy linkeistä tai klikkauksista.
Jos haluat uhmata kohtaloa, Pueenin Make Your Day-setin (ei hitto mikä nimikin!) voi tilata mm. merkin omasta kaupasta. Omalla vastuulla. Muista, että Mr Murphy tarkkailee sinua. 

16 thoughts on “Somia perhosia kukkaniityllä

 1. Noh, aina ei voi voittaa! Tiedän kyllä sen tunteen liiankin hyvin kun on kaikki suunnitelmat valmiina kynsiä varten ja sitten se yksi pieni osanen ei toimikaan kuten pitäisi! :/ Mua vähän houkuttelisi nuo leimauslakat kokeilla, niistä kuulisin mielelläni lisääkin! :)

  1. Mulla on vain nämä kaksi leimauslakkaa mutta kumpikin on tosi pigmenttinen ja peittävä myös tummien lakkojen päällä. Tekisi mieli hommata loputkin koska nämä leimaa tosi hyvin. Siis kaikilla muilla laatoilla *tarkennus*:D

 2. :DDDDD hahahahah voi EI mikä koettelemus, mä pystyn NIIIIIIN samaistumaan vaikken juuri tuota laattaa olekaan joutunut kohtaamaan :D Onneksi en tiedä miltä sun mielessä ollut visio näytti, joten tällaisenaan nää on silti musta tosi raikkaat :)

  1. Mä kuvittelin leimaavani ensin kivasti vihreällä kukat ja sit keltaisella perhoset silleen ristiin mutta kilinkellit. Joku päivä vielä käyn kaivamassa laatan ylös ja selätän sen!

 3. Voi ei :( Onpas kurjaa, ettei leimaus lähtenyt sujumaan. Mulla on muidenkin Pueenin laattojen kanssa ollut aina enemmän tai vähemmän ongelmia, mutta parhaiten saan ne nousemaan kovalla stamperilla niin, että leimauslaatan alla on jonkin verran sanomalehtiä pehmustamassa painallusta. Mutta samaistun kyllä tuohon raivoon, mikä kohtaa silloin, kun ei vaan jum***uta onnistu vaikka mitä tekisi.. >:(

  1. Hei kiitos tuosta sanomalehtivinkistä, sitä en olekaan vielä kokeillut. Pueenin laatat tosiaan aiheuttaa aina välillä harmaita hiuksia, niistä kun ei yhtään tiedä etukäteen, suostuvatko ne toimimaan.

 4. Näissä lakkauksissa on todella kiva värimaailma, tykkään! Tiedän todellakin sen tunteen, kun kynsistä ei vain tule sellaisia kuin on mielessään suunnitellut XD Nuo Colour Aliken leimauslakat on kyllä ihanan pirteän värisiä. Pitäisiköhän sitä….

  1. Joo värit oli kyllä nappiin:) Omistan vain nämä kaksi leimauslakkaa mutta noin muilla laatoilla ne kyllä toimivat hyvin. Haluaisin vielä loputkin kokoelmasta, näitä taisi olla viisi tai kuusi yhteensä. Noissa muuten on joku mieto tuoksu, ei häiritsevä mutta sen erottaa kun tarkkaan nuuskuttelee:)

 5. Musta nää on ihan nätit, värimaailma kolahtaa, mutta ymmärrän kyllä, mitä tarkoitat, kun sun leimaukset on aina niin täydelliset. ;)

  1. Lienee tuttua ajoittain kaikille:) Kiitos, kyllä nämä nyt kuitenkin julkaisukynnyksen ylitti ja saipahan vihapostata, se helpotti vähän:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *