Sokeriturkit

Joskus tapahtuu hassuja ja odottamattomia asioita. Olen kai riittävästi itkenyt täällä blogissani täydellisen valkoisen tekstuurilakan puuttumista maapallolta, sillä eräänä päivänä yksi ehdokas vaativaan kisaan vaan tupsahti postilaatikkooni. Se ei matkannut yksin, sillä kaverina oli musta tekstuurilakka, samalta merkiltä ja samasta kokoelmasta vieläpä. 
Näitä Sally Hansenin tekstuureja ei Suomeen ole tulossa ja olin kyllä noteerannut lakat metsästäessäni sitä oikeaa mutta kovin hankalasti ja kalliilla näitä olisi pitänyt rapakon takaa tilailla ja niinpä luovutin. 
Kunnes sitten huomasin seisovani kuoren avattuani hölmistyneen näköisenä lakat kädessäni mutta onneksi mukana oli asiaa valaiseva viesti. Niinpä välitän tässä vielä julkisesti kiitokseni ystävälliselle kanssahömppääjälle <3
Valkoinen Sugar Fix ei ole Täydellinen Valkoinen mutta se on vallan hyvä sellainen. Lakka peitti kahdella kerroksella ja käyttäytyi paljon paremmin kuin muutama muu kokeilemani yksilö. Tekstuuripinta ei ole ihan täysin tasainen mutta näissä glitterittömissä tekstuureissa siihen ei oikein koskaan päästä. Mustan Lick-O-Richin kanssa on sama juttu vaikka ravistelin pulloa kerrosten välissä, pinta on silti hieman ”laikukas”. Kumpikin lakka oli tyypillisesti pitkään ”märän” näköinen eli otin kuvat suosiolla vasta seuraavana päivänä.
Nimettömiin koetin taikoa vinyyleillä jotain color blocking-hommia mutta kuten näette, en oikein osannut:D Yritys hyvä kymmenen ja seuraavalla kerralla ehkä tajuan, miten teipit pitäisi asetella. Ihan veikeät kynnet kuitenkin ja kiitos myös kaikenlaisten kiireiden, painelin näillä menemään tyytyväisenä kolme vai neljä päivää:)

Vielä IsaDora-katsaus, päivä 5
Yleiskuvassa näyttää ihan hyvältä, eikö vaan? Otin tähän myös lähikuvan jossa näkyy hieman enemmän jo kärkikulumaa. Nyt jos lakan päälle laittaisi kerroksen kirkasta lakkaa, se olisi vielä ihan passeli rientoihin jos ei ehtisi uudelleen lakata. Naarmuja on lakkapinnassa jonkin verran enemmän kuin pari päivää sitten mutta lakka on yhä kiiltävää. Yhdessäkään kynnessä lakkaa ei ole lohjennut. Myöhään 5. päivän iltana menetin toisen Swarovskin, vasemmassa kädessä on vielä alkuperäinen jäljellä. 
Huom! Kuvia ei ole millään tavoin käsitelty miltään osin, ainoastaan rajattu. 
Kynnet ja kynsinauhat ovat juuri siinä kunnossa kuin ne kuvan ottohetkellä sattuivat olemaan. 

Maanantaina sitten viimeisen päivän kuvat ja tunnelmat. 
Aika mahtia, viikonloppu tulossa ja pääsee LAKKAAMAAN! :D

22 thoughts on “Sokeriturkit

  1. Tosi kivat! Täällä mielenkiinnolla seurailen noita testituloksia. Tuli mieleen, että miten sulla muuten yleisesti ottaen kestää lakat kynsillä? Olis tosi mielenkiintoista nähdä vastaava testi joskus ihan tavallisella lakalla tehtynä.. Ja melkein tekisi mieli itsekin testata samaa ihan tavallisella lakalla. Nyt on kyllä ollut sellainen lakkausinto päällä, että en ehkä kestäisi viikkoa samoilla kynsillä :)

    1. Kyllä mulla tavallisetkin lakat pääsääntöisesti pysyy tosi hyvin, kun on käytössä laadukkaat alus- ja päällyslakat ja kynnet on hyvässä kunnossa. Kärkikulumaa kyllä tulee välillä niin nopeasti, että hyvä kun ehtii kissaa sanoa, mä kirjoitan niin paljon koneella että kärjet on kovilla. Harvoin tulee pidettyä paria, max. kolmea päivää pitempään samoja lakkoja kun muuten ei riitä blogiin matskua ja testaamattomien määrä karkaa ihan käsistä:D

  2. No mähän tykkään, se on selvä! :)
    Kyinka kausn suunnilleen kuivumiseen/tekstuurin muodostumiseen meni aikaa? Jouduitko paljon odottelemaan? Tosi kiva ylläri sulle, että sait lakat, ihanaa :)

    1. Näissä kesti varsin pitkään, tai vaikka lakka oli kuivaa, se jotenkin näytti märältä ja otin kuvatkin suosiolla vasta seuraavana päivänä. Tuntuu olevan aina näissä glitterittömissä tekstuureissa sama ominaisuus:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *